Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Arka bağaj kapağı için spoiler taktıracağım. Cem Işık kardeşimizin taktırdığı fotoğrafları gördüm. Çağlar Abiyi arayınca iletişim bilgilerini de aldım. Cüneyt Bey P.tesi iletişime geçelim halledelim dedi. P.tesi siparişi geçerim, Çarşamba elimde olsa boyanıp takılması Cuma günü bitmiş olur. Güzel olacak... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Maşallah Çok güzel aracın abi güle güle kullan kazasız belasız. çarşamba günü yakından görüp inceleme fırsatımız olucak Ahmet abi senin araçta on tampon altı ek krom parça varmış orjinalmı yoksa sonradanmı takıldı? 2007 modellerde o parça var diye biliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Maşallah Çok güzel aracın abi güle güle kullan kazasız belasız. çarşamba günü yakından görüp inceleme fırsatımız olucak Ahmet abi senin araçta on tampon altı ek krom parça varmış orjinalmı yoksa sonradanmı takıldı? 2007 modellerde o parça var diye biliyordum. Parça orjinal, Araç 2006 yazıyor ama sen inanma yine de. 2006 Eylül Tescilli normal şartlarda 2007 yazması lazım ama bizim ki dayanamayıp gemiden erken inince 2006 yazmışlar. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Biraz destek çık da "Kuga" alalım. %7 indirim yaptırayım bayiye Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 %7 indirim yaptırayım bayiye Araç çokluğundan % 5, hemşerilikten % 7, Akrabalık % 2, Olmayan filo indirimi ile ortalama % 20 zaten ucuza alıyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Araç çokluğundan % 5, hemşerilikten % 7, Akrabalık % 2, Olmayan filo indirimi ile ortalama % 20 zaten ucuza alıyorum. Bizim ki Ford çalışanı. Geçen sene olsaydı %15 idi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Neyse ki tutmuş, Sen kurtardın durumu Çağlar Abi. yok yok çok güzel olmuş, olmbakgit 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Ahmet, bu fotoyu sen çekmedin dimi ? Hani teorik olarak imkansızda 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Ahmet, bu fotoyu sen çekmedin dimi ? Hani teorik olarak imkansızda Sen benim ne kadar kıvrak olabileceğim konusunda fikir sahibi değilsin Servet Aydın. Çarşamba geldiğinde tekrar çekerim. Sen de şaşkınlıktan göççük dilini yutarsın. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Ahmet, bu fotoyu sen çekmedin dimi ? Hani teorik olarak imkansızda Yıkıldım burda sandalyeden düşüyordum azdaha.... :hahahoho: Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Niye 5 tonluk kriko ile kaldırıp çekemez mi Kirişim Ahmedim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Yıkıldım burda sandalyeden düşüyordum azdaha.... :hahahoho: "Beter ol" diyesim geliyor. Ama demiyorum dikkat edersen. Niye 5 tonluk kriko ile kaldırıp çekemez mi Kirişim Ahmedim O iş kolay abicim ya, çömeldikten sonra göz kararı fotoğraf makinesini ayarlayıp, ne çektiğini görmeden çekeceksin. Sonra en iyi olanı yayınlayacaksın olacak bitecek. Köylü çocuğuyuz. Kafamız çalışıyor çok şükür. 4 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Bu Hacıyı havuza atmak lazım mustafanın yerinde 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Ahmet, güle güle kullan dostum harika olmuş..... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 (düzenlendi) Bu Hacıyı havuza atmak lazım mustafanın yerinde Çaktırma Hacıya numara çekeceğiz, Mersine bir gelsin de. Hiltonun orada otobüs durağında bekleyen arkadaşların birine teslim edeceğiz artık. Lütfen bilenler ses etmesin. 11 Haziran 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Haziran 2012 Paylaş 11 Haziran 2012 Çaktırma Hacıya numara çekeceğiz, Mersine bir gelsin de. Hiltonun orada otobüs durağında bekleyen arkadaşların birine teslim edeceğiz artık. Lütfen bilenler ses etmesin. Hacı bana lazım şuanda,dokundurtmam Ama nevşeer de olabülü 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 Haziran 2012 Yazar Paylaş 14 Haziran 2012 Spoiler boyanıyor. Yarın fotoğraflarını yüklerim. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Spoiler boyanıyor. Yarın fotoğraflarını yüklerim. daha ben kargodan almadım abi vallahi helal olsun 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Spoiler boyanıyor. Yarın fotoğraflarını yüklerim. Çok yakışır be ahmetim...... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Haziran 2012 Paylaş 14 Haziran 2012 Çok yakışır be ahmetim...... Ahmet e mi arabaya mı? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Haziran 2012 Yazar Paylaş 16 Haziran 2012 Evettt. Arka amortisörler değişti. Kule dedilkeri bölümde herhangi bir sorun yokmuş, Takozlar da sağlam çıktı. Bilyalarda da sorun çıkmadı. Vesile ile 2 arka amortisör ile durumu kurtardık. Şimdi buradan forum aracılığıyla ismini zikretmek istemediğim ve 2 gündür tüm moralimi çökerten ford servisi ile yakın akrabalık ilişkileri kurmaktayım. Bana takozların parçalandığını, kulenin bozulduğunu, bilyanın dağıldığını ve ön sağ amortisör ve parçalarının da bozulduğunu hepsinin değişmesi gerektiğini, parçalar ve işçilik ile toplam 1300,00.-TL civarı bir masrafımın ortaya çıkacağını söylemişlerdi. Vesile ile üyemiz de olan Kürşat Siverekli'nin sahibi olduğu Garanti şen ford servisi aracı gönderdim. Kardeşim diyebileceğim Halil Usta ile de birlikte çalışıyorlarmış. Sağolsunlar sabah eleman gönderip aracı da işyerimden aldırdılar. Yapılan kontroller neticesinde sadece 2 arka amortisörün patlak olduğu, aracın başka birşeyi olmadığı ortaya çıktı. Bana çıkarılan maliyetin % 20'si bile olmayacak bir tutar ile sorunlarımızı çözdük. Aldığımdan beri kırık olan ön sol davlumbazı da değiştirdik. Bir tek spoiler montajı ile lastik değişimleri kaldı. Lastiklerin diş derinliği 7 çıktı. Değişmenize gerek yok dediler ama kurt düştü bir kere. 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Geçmiş olsun Ahmet abi artık bunun üzerine bir kebap yenir 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Haziran 2012 Yazar Paylaş 16 Haziran 2012 Geçmiş olsun Ahmet abi artık bunun üzerine bir kebap yenir Gelince haber ver. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Güle güle kullan abi kazasız belasız keyifle benim spoiler bagajda duruyordu bugun sabah eve çıkarttım Yorum bağlantısı
Recommended Posts