Hasan Tahsin Şipit 31 Mayıs 2012 Paylaş 31 Mayıs 2012 Ses güzel de benim egzozdan duman çıkmıyor yahu. :D İşkillendim şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Ses güzel de benim egzozdan duman çıkmıyor yahu. :D İşkillendim şimdi. Dumansız hava sahası 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Ses güzel de benim egzozdan duman çıkmıyor yahu. :D İşkillendim şimdi. Dumani tutacak birsey yokki ne kat ne orta ne son duman neye siginsin gariban.. 1 Yorum bağlantısı
Mertkan Çakaloğlu 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Güle güle kullanın. Ses gayet tok ve iyi çıkıyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 Güle güle kullanın. Ses gayet tok ve iyi çıkıyor. Cok tesekkur ederim kardesim. Yorum bağlantısı
İhsan Candan 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Orta susturucuyuda iptal ettim Çok güzel olmuş ama merak ettiğimi bir şey var: Böyle duman atma ile muaynede bir sorun yaşar mısınız merak ediyorum? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Çok güzel olmuş ama merak ettiğimi bir şey var: Böyle duman atma ile muaynede bir sorun yaşar mısınız merak ediyorum? KAT iptali tüv de kontrol sırasında fark edilir ise ağır kusur olduğu için geçemiyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Haziran 2012 Yazar Paylaş 17 Haziran 2012 Tuv e gitmeden once 50 tl verip kati taktiririz beya 1 Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 17 Haziran 2012 Paylaş 17 Haziran 2012 muayene esnasında duman atıp atmamasına TUV turk karışamıyor.. şöyle ki egzoz puluna onlardan almadıkça sıkıntı yok. Duman işine karışmış olsalar HALK otobüsleri dahil hiç bir otobüs vs muayeneden gecemez.. Kat iptali ise anlaşılır mı orası şans.. benim aracımda alttan bakınca hiç bir yer gözükmüyor hoş ben komple kat dahil partikülüde iptal ettim ancak motor kaputunu açtığında kıllanıp aşağılara bakarsa ki baksada zannetmiyorum görebileceğini çünkü sensörler dahil yerinde takılı sadece düz boru olduğundan kıllanabilir.. kısacası şans işte zorlamayın:) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2012 Paylaş 17 Haziran 2012 (düzenlendi) Abicim videolardan ayna kırılmalarını izledim, taksiyi esnaf odasına şikayet ettin mi? Uçan tekmeye bir şey diyemeyeceğim, videonun başlığı anlatıyor zaten, zararların ne oldu bu konularda? 17 Haziran 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Haziran 2012 Yazar Paylaş 17 Haziran 2012 tekme atani bulduk Israilli biri.. Taksiciyide polis bulamadi araba yanlarinda olmadiginda plakayi sorgulayamiyorlar. Aranan bir arac ise polis kayitlarina bulundu diye dusuyor diye aratamiyorlar. Musterisini bize getirmis, onlara taksiye nerden bindiklerini sordum ogrendim.. Biraz arastirdim duragini buldum.. Cengelkoy'den bir durak.. Ilk basta polis arkadaslar aradi taksi soforu ben degildim o bisi yapamazsiniz felan diye atar yapti.. Polislerde gidelim ordan bi tanidik trafikci bulalim girtlaga kadar ceza yazalim dediler.. Ben son kez bi arayim dedim durak baskaniyla gorustum gazeteci oldugumu elimde o taksiye ait videonun oldugunu indirdigi musterilerden sofor sarhos diye yazi aldigimi onlarin pasaportuyla birlikte tercumana cevirttirdigimi soledim.. Dava actigimda cok fena onlari reklam edecegimi soyledim.. Sami abi sen buyuksun sen yapma abi felan da filan.. 5 dk gecmedi taksinin sahibi aradi hemen bir ozur bir saygi aman sami abim felan Hesabima yatirdi ucreti.. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ 18 Haziran 2012 Paylaş 18 Haziran 2012 Finalde herşey güzel sonuçlanmış mükemmel.. ancak polisin ``araç aranma durumundadır bel ki diyerek sorgulama yapmaması tamamen saçmalık şöyle ki ben sana açıkıyım Sami. Şayet bir araç veyahut bir şahıs aranma ve ya yakalamaya mahsus ise polis onu sorguladığı an sistemde el koyması gerekeceğinden senin dediğin gibi yanlarında olmadğından sorgulama yapamaz. Ancak trafik şubesinden bilgisayar sistemiyle ~~kapalı`` sorgulama yapması durumunda sadece araç bilgilerine dolayısı ile şofore ulaşmaları mümkündü. Burda polisler bir nevi başından savmış seni. Bunuda belirteyim:) ama olsun neticede hak ettiğini almışsın. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Haziran 2012 Yazar Paylaş 18 Haziran 2012 Finalde herşey güzel sonuçlanmış mükemmel.. ancak polisin ``araç aranma durumundadır bel ki diyerek sorgulama yapmaması tamamen saçmalık şöyle ki ben sana açıkıyım Sami. Şayet bir araç veyahut bir şahıs aranma ve ya yakalamaya mahsus ise polis onu sorguladığı an sistemde el koyması gerekeceğinden senin dediğin gibi yanlarında olmadğından sorgulama yapamaz. Ancak trafik şubesinden bilgisayar sistemiyle ~~kapalı`` sorgulama yapması durumunda sadece araç bilgilerine dolayısı ile şofore ulaşmaları mümkündü. Burda polisler bir nevi başından savmış seni. Bunuda belirteyim:) ama olsun neticede hak ettiğini almışsın. Aydin abi zaten trafikten ogrenemedik bu arada polisler hergun birlikte oldugum samimi arkadaslarim hani gereken herseyi yaptilar hatta israilli ccgu plakasi olmadigi halde buldular Ama iste sorgulama yapilabilmesi icin gidip Bakirkoy'de ilgili bir mahkeme varmis ozaman anca arabaya aratma cikiyormus.. Iste ugrastik olmadi ozaman herneyse yakaladik aldik cok sukur, Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 18 Haziran 2012 Paylaş 18 Haziran 2012 ben dizel arabada egsoz sistemine karşıyım. çünkü verdiği heyecan benzinlideki kadar zevkli olmuyor işin açıkçası. bide kat iptalinden sonra duman atması falan. hoş bir görüntü değil. sade ve yakışan bir egsoz ucu bende en mantıklısı. bu arada aracınzın başına gelen hiç hoş birşey değil geçmiş olsun . benim evimin tam girişine kamera sistemi koydurdum ben böyle bir olay yüzünden. ilk arabamın arka bagaj kapağına vurup kaçmışlardı. artık aramadığım kişi kalmamıştı o görüntü yüzünden aracımdan soğumuştum ve satmıştım. ogünden sonra 7 /24 kamera sistemi açık konan sineği bile izliyorum Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Haziran 2012 Yazar Paylaş 18 Haziran 2012 Giderken belli olmuyor duman yada atmıyor tam bilmiyorum, çalıştırmada öle atıyor ki dumanı tutacak birşey yok Video olayı sıkıntılı valla sormayın o videonun birde ilki var onuda izlemelisiniz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Haziran 2012 Yazar Paylaş 18 Haziran 2012 Yamukta olsa bir tane Focus S videosu var elimde 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Haziran 2012 Yazar Paylaş 18 Haziran 2012 Ben duman diye düşündüm yav Egzoz sesi bitane videonun ortasında sağlamdı unuttum hangisi şimdi.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Haziran 2012 Paylaş 18 Haziran 2012 dk 2:00 gibi geliyor olması lazım sesin 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Haziran 2012 Paylaş 18 Haziran 2012 Biri Motor Sesinden, beygirden, hızlanmadan mı bahsetti Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Haziran 2012 Paylaş 19 Haziran 2012 Biri Motor Sesinden, beygirden, hızlanmadan mı bahsetti yok aga biz kendi mallarımızdan bahsediyoruz Bize ne gavurun arabasından kardeşim Yorum bağlantısı
Ahmet Can Hati 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Ses acayip hoşuma gitti. Bende yaptırmak istiyorum Fiesta S'ime Detaylı olarak anlatacak kimse var mı acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts