İçeriğe Yönlendir

Mazda Jantlandı


Misafir

Recommended Posts

Aldığımdan beri aklımdaydı, kapak jantlı hiç araç kullanmadığım için değiştirilecekler listesindeydi. Bugün aldığım kişinin yan sanayi taktırdığını tahmin ettiğim(aldığımdan beri çok yukarda kavrıyordu araç) baskı balatayı değiştirmek için sanayiye gittim. Tahmin ettiğim gibi Valeo'nun Kore malı takım çıktı. Orjinal servisten tedarik ettiğim parçalarla değişimi yaptıktan sonra, direksiyonun hafif eğriliğini aldırmak için sürekli gittiğim ustaya yeni gelen jantları gördüm. 3 model içinden en beğendiğimi taktırdım. Resimler aşağıda. Mazda bugün bana biraz pahalıya maloldu ama artık olması gerektiği yerde kavrayan, bağırmayan ve görünümü biraz daha makyajlanmış bir araç haline geldi. Jantlar Kormetal. Jantların ortasındaki kapaklara Mazda amblemi yapıştırdık. Çok uzun ömürlü olmayabilirler.

Saygılarımla.

20120512170855.jpg

20120512170438.jpg

20120512170426.jpg

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Hayırlı olsun, Mazda'ya yakışmış. :nazar: Mazda her geçen gün biraz daha güzelleşiyor ellerinizde.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güle güle kullanında. Mondeoya yazık. Unutuldu garibim, birköşede olanları izliyor değilmi. Hiç binmez oldunuz üzmeyin mondiyi. Sık sık onu unutmadığınızı hatırlatın :)

Mazdanız gerçekten çok hoş olmuş. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz

Evren Bey gülegüle kullanın güzel seçim.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun bizim enişteye gecen ay sıfır acente blue aldığımızda ben de aynı jantlari beğenip aldırmıştım. Sizin Mazda gibi evin cliosu sanayiye gitmek ister.

Yorum bağlantısı

Tüm beğeni ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Aslında ilk aşağıdaki jantı önerdiler. Fakat ben Volvo S70T5 Jantına benzettiğim için, biraz özenti gibi durur nedeni ile istemedim.

pr012401max.jpg

:nazar: Temizliği kolay bir jant güzel de olmuş :nazar:

Ben bunu istedim ilk olarak ama temizliği zor olur dediler. Sonrasını da düşünmek lazım dediler, haklı gibi geldiler bana ki haklılarmış, mesajınızdan anladığım kadarı ile.

pr012435max.jpg

Orcinal gibi durmuş :nazar:

Amacıma ulaşmışım demek ki:) Teşekkür ederim Çağlar Bey.

Evren bey, siz o mondeoyu tutun :) Yurtdışı dönüşünde artık ben sizden alırım :)

Mondeo, babama emanet şimdilik. Satıp "0" birşeyler mi alsam diye geçen gün biraz sohbet ettik. Mondeo'dan vazgeçemeyecek gibi.

Güle güle kullanında. Mondeoya yazık. Unutuldu garibim, birköşede olanları izliyor değilmi. Hiç binmez oldunuz üzmeyin mondiyi. Sık sık onu unutmadığınızı hatırlatın :)

Mazdanız gerçekten çok hoş olmuş. Allah kaza bela vermesin.

Mehmet Bey,

Mondeo'yu unutmuyorum tabi ki. Geçen gün hidrolik direksiyon için kardeşi Mazdaya bir koruyucu almıştım. O da alınmasın diye, ikisine pay ettim koruyucuyu. İki araç arasında tabi ki Mondeo çok önde fakat sürekli kullanımda Mazda'da hakkını veriyor. Ufak tefek kusurlara rağmen, tepe tepe kullanılacak türden araçlar.

Bugün otobanda birden motoru stop etmiş bir Mondeo vardı. Zincir kopması tanısı koymuş sahibi. 190.000km'de zinciri koptuysa, km orjinal değildir, yoksa zincir sağlamdır dedim. Gerçekten zincir sağlam çıktı. Sübaplarda çıktı sorun. Yolda hızla giderken stop eden bir araç için yinede fazla masraf çıkmadı. Silindirler sağlamdı. SÜbap takımı, kapak vs. gibi klasik işlemlerle .çözülecek türden.

20120512140028.jpg

20120512141436.jpg

Yorum bağlantısı

Zaten ben de kısa sürede dönmem :) Hanım CRV'ye fena alıştı. Bana da birşeyler lazım. 2014'e kadar tutun yeter :)

Evren bey satmaz :i-ih::tongue:

Jant güzel olmuş.İyi günlerde kullanın. :good1::nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel olmuş.İyi günlerde kullanın :nazar: O yukarıda ki fotoğraftaki 2. jantın temizliği gerçekten zor olurdu.F1 ghia jantları da çok zor temizleniyor..Güzel ayrı..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...