Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Benim mondeonun ön tampon alt parça kırık ve alt motor muhafaza yok ama internette baktım bazı panjurların alt tarafınta kromlu olan var bazılarında düz olan var ben bu kromlu olan alt parçayı nerden bulabilirim. gittigim özel serviste parçayı sipariş ettik 225tl dedi alt parçaya ama kromlu olan sana olmaz dediler ? motor muhafazada 100 küsürdü montaj felan boya derken 400ü geçiyor bu araçta örnek olarak anca ilanlarda resim bulabildim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kardesler-otomotiv-den-bakimli-otomatik-20-tdi-ghia-kusursuz-88518800/detay ön tampon altı parçada krom yok. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-2007-model-mondeo-2-0-tdci-full-full-88374708/detay bu arabada var bu krom parça ön tampon altı ek parçada gelmiyormu ikiside aynı değilmi uyum sağlamıyormu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 kromlusu yoktur, nikelyaj şerit yapıştımıştır, alt muhafasız takılmaz, kısa sürede kırılır, alr muhafa olursa daha sonra kırılır benimki de kırık , o rakamları vermem, güzelce sağdan soldan zımparaladım boyadım, yokluğu anlaşılmıyor bile. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sunrooflu-full-full-88190621/detay bu ilandaki gibi benimkininde ortası tam kırık Çağlar abi Önden pek güzel görünmüyor bide motor alt muhafaza yok alt taraf kompile açık o yüzden alayım dedim değiştireyim Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Bu parça 2007 model mondeoların bazısında orjinal var bazısında yok tamponu kaskodan yaptırırken servis almanyadan getirtmişti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 benim kırığın aynısı, mesela benim gözüme dokunmuoyr, özellikle masrafı 400-500 TL ye geldiği için de olabilir , çok narin bir parça, kısa sürede tekrar kırılmayacak olsa.... Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Ama araç üzerinde çok güzel duruyor.Ozaman 120-150 milyon civarıydı servis fiyatı Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Bu parça 2007 model mondeoların bazısında orjinal var bazısında yok tamponu kaskodan yaptırırken servis almanyadan getirtmişti Evet piyasada bir çok mondeoda durdum arabanın duruşu değişiyor diyebilirim =) bende değiştirmişken kromlusunu taktırayım dedim... benim kırığın aynısı, mesela benim gözüme dokunmuoyr, özellikle masrafı 400-500 TL ye geldiği için de olabilir , çok narin bir parça, kısa sürede tekrar kırılmayacak olsa.... Aynen benimde sağ ve sol taraf duruyor ortası yok. bide motor koruma felanda yok öle bom boş alt taraf =)) evet altı ön tarafı çok alcak arabanın... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Ama araç üzerinde çok güzel duruyor.Ozaman 120-150 milyon civarıydı servis fiyatı Kesinlikle katılıyorum. Bu krom o alt parçanın üstünde geliyor dimi almışken kromlusunu alalım... Yalnız krom parça fiyatı Hmm krom ayrı satılmıyor beraber satılıyor zannetmiştim eger ayrı satılıyorsa elbet temin edilir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 2007 Ghia da vardı sanırım böyle birşey? görmeyeli çok olmuş Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 O alana led tarzı ışıklandırma yapılsa nasıl olur Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 2007 Ghia da vardı sanırım böyle birşey? görmeyeli çok olmuş Abi 2007 ghia ama bizimkisi ama yok öle bi parça O alana led tarzı ışıklandırma yapılsa nasıl olur Hiç güzel olmaz arabanın orjinallını bozulmaz mondeonun =) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Hepsini aynı şekilde getirmez , Ford klasiği Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 (düzenlendi) Okrom parça alt ızgaranın bittiği yanağa yapışıyor.O bölüme bağlantı kısımları iç tarafa vidalanacak şekilde yerleştirilebilir.Mesala cam çıtalarının oraya uygunu takılır. Ve L şeklindeki bukromun bir yüzü dıştarafa bakarken iç terafta kalan kısma kırmızı led güzel olabilir.Hatta vidalamday bu krom parça tamponun iki ucu geçmeli olarak yapılabilir. 1 Haziran 2012 tarihinde Murat ERDEMİR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Hepsini aynı şekilde getirmez , Ford klasiği Kesinlikle katılıyorum Çağlar abi trend focussa dijital klima koyuyor deri döşeme koyuyor sunroof koymuyor Okrom parça alt ızgaranın bittiği yanağa yapışıyor.O bölüme bağlantı kısımları iç tarafa vidalanacak şekilde yerleştirilebilir.Mesala cam çıtalarının oraya uygunu takılır. Ve L şeklindeki bukromun bir yüzü dıştarafa bakarken iç terafta kalan kısma kırmızı led güzel olabilir. Ben normal şekilde alayım sonra bi ara araştırırım serviste sadece o krom parçayı... ben o parçanın ustunde gelıyor zannediyordum Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 O alana dediğim uygulama nasıl olur Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 O alana dediğim uygulama nasıl olur Pek güzel duracagını zannetmiyorum... Şahsi fikrim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 buldummmm en kısa sürede hafta içi sipariş ediyorum http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=78152 buldummmm en kısa sürede hafta içi sipariş ediyorum http://www.fordburad...it=9&urun=78152 2003-2005 Model Ford Mondeo Araçlar İçindir. Lütfen sipariş vermeden önce şase numaranızdan kontrol ettiriniz. diyor sorun olurmu benim araç 2007 model Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Kardeş bana gelen parçaya hiç benzemiyor.Ozaman şöyle yapmıştım o parçanın takılı olduğu bir aracın plakasını sahibinden kom dan servise verdim onlar plakadan şase numarasını bulup parça numarasını tespit edip sipariş verdiler Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 2005-2006 diye gireceksiniz...2007 de diğer kasada çıktı ,bu nedenle karışıklık olabilir 3 kasa derseniz parçacılar daha rahat anlar.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 şu resimde hangi numaralı parça ? eğer 27 ile gösterilen ise onun iiçin 3 nolu parçanın da değişmesi gerekiyor olabilir. orjinlinde eğer krom yoksa. o nikelajın parça kodu (27 nolu parça) finis 1347812 birde nikelaj kısım olarak 29 nolu olan var o tampon poanjurunun üst kısmı galiba. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 6 nolu parçada değişebilir o krom parça için bi nevi ön tampon altındaki tüm zımbırtılar şase nosunu yollarsan bakarız o krom sana oluyor mu olmuyor mu 1 Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 Resimdeki parça geçmeli değil 3mbantla yapıştırılan bir aksesuar.Servisten öğrenebilirsin Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2012 Yazar Paylaş 1 Haziran 2012 Kardeş bana gelen parçaya hiç benzemiyor.Ozaman şöyle yapmıştım o parçanın takılı olduğu bir aracın plakasını sahibinden kom dan servise verdim onlar plakadan şase numarasını bulup parça numarasını tespit edip sipariş verdiler Abi sen nerden aldın ? ürünü bende ordan bakayım bi ara servisede gidip sorayım bende sevindim buldum diye... Resimdeki parça geçmeli değil 3mbantla yapıştırılan bir aksesuar.Servisten öğrenebilirsin Pazartesi ben en iyisi bi yetkili servise gideyim... 6 nolu parçada değişebilir o krom parça için bi nevi ön tampon altındaki tüm zımbırtılar şase nosunu yollarsan bakarız o krom sana oluyor mu olmuyor mu 29 numara olabilirmi 2005-2006 diye gireceksiniz...2007 de diğer kasada çıktı ,bu nedenle karışıklık olabilir 3 kasa derseniz parçacılar daha rahat anlar.. Hasan abi ben bu hafta içi musait bi zamanda bunu araştıracagım Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 2007 model mondeoların bir kısmında bu var bir kısmında yok sahibinden com sitesinden o parçanın olduğu bir araç plakasını al ve bu plakayı servise sorgulatıp şase numarasına göre o parçayı servis sipariş edebilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts