İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 - Ön Tampon Altı Ek Parça

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş

Benim mondeonun ön tampon alt parça kırık ve alt motor muhafaza yok ama internette baktım bazı panjurların alt tarafınta kromlu olan var bazılarında düz olan var ben bu kromlu olan alt parçayı nerden bulabilirim. gittigim özel serviste parçayı sipariş ettik 225tl dedi alt parçaya ama kromlu olan sana olmaz dediler ? motor muhafazada 100 küsürdü montaj felan boya derken 400ü geçiyor

bu araçta örnek olarak anca ilanlarda resim bulabildim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kardesler-otomotiv-den-bakimli-otomatik-20-tdi-ghia-kusursuz-88518800/detay

ön tampon altı parçada krom yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-2007-model-mondeo-2-0-tdci-full-full-88374708/detay

bu arabada var

bu krom parça ön tampon altı ek parçada gelmiyormu ikiside aynı değilmi uyum sağlamıyormu ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kromlusu yoktur, nikelyaj şerit yapıştımıştır, alt muhafasız takılmaz, kısa sürede kırılır, alr muhafa olursa daha sonra kırılır :D benimki de kırık , o rakamları vermem, güzelce sağdan soldan zımparaladım boyadım, yokluğu anlaşılmıyor bile.

Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR

Bu parça 2007 model mondeoların bazısında orjinal var bazısında yok tamponu kaskodan yaptırırken servis almanyadan getirtmişti

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

benim kırığın aynısı, mesela benim gözüme dokunmuoyr, özellikle masrafı 400-500 TL ye geldiği için de olabilir :D , çok narin bir parça, kısa sürede tekrar kırılmayacak olsa....

Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR

Ama araç üzerinde çok güzel duruyor.Ozaman 120-150 milyon civarıydı servis fiyatı

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Bu parça 2007 model mondeoların bazısında orjinal var bazısında yok tamponu kaskodan yaptırırken servis almanyadan getirtmişti

Evet piyasada bir çok mondeoda durdum arabanın duruşu değişiyor diyebilirim =)

bende değiştirmişken kromlusunu taktırayım dedim...

benim kırığın aynısı, mesela benim gözüme dokunmuoyr, özellikle masrafı 400-500 TL ye geldiği için de olabilir :D , çok narin bir parça, kısa sürede tekrar kırılmayacak olsa....

Aynen benimde sağ ve sol taraf duruyor ortası yok. bide motor koruma felanda yok öle bom boş alt taraf =)) evet altı ön tarafı çok alcak arabanın...

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Ama araç üzerinde çok güzel duruyor.Ozaman 120-150 milyon civarıydı servis fiyatı

Kesinlikle katılıyorum. Bu krom o alt parçanın üstünde geliyor dimi almışken kromlusunu alalım...

Yalnız krom parça fiyatı

Hmm krom ayrı satılmıyor beraber satılıyor zannetmiştim eger ayrı satılıyorsa elbet temin edilir...

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

2007 Ghia da vardı sanırım böyle birşey? görmeyeli çok olmuş :mangal:

Abi 2007 ghia ama bizimkisi ama yok öle bi parça :D

O alana led tarzı ışıklandırma yapılsa nasıl olur

Hiç güzel olmaz arabanın orjinallını bozulmaz mondeonun =)

Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR
(düzenlendi)

Okrom parça alt ızgaranın bittiği yanağa yapışıyor.O bölüme bağlantı kısımları iç tarafa vidalanacak şekilde yerleştirilebilir.Mesala cam çıtalarının oraya uygunu takılır. Ve L şeklindeki bukromun bir yüzü dıştarafa bakarken iç terafta kalan kısma kırmızı led güzel olabilir.Hatta vidalamday bu krom parça tamponun iki ucu geçmeli olarak yapılabilir.

tarihinde Murat ERDEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Hepsini aynı şekilde getirmez , Ford klasiği

Kesinlikle katılıyorum Çağlar abi trend focussa dijital klima koyuyor deri döşeme koyuyor sunroof koymuyor :)

Okrom parça alt ızgaranın bittiği yanağa yapışıyor.O bölüme bağlantı kısımları iç tarafa vidalanacak şekilde yerleştirilebilir.Mesala cam çıtalarının oraya uygunu takılır. Ve L şeklindeki bukromun bir yüzü dıştarafa bakarken iç terafta kalan kısma kırmızı led güzel olabilir.

Ben normal şekilde alayım sonra bi ara araştırırım serviste sadece o krom parçayı... ben o parçanın ustunde gelıyor zannediyordum

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

O alana dediğim uygulama nasıl olur

Pek güzel duracagını zannetmiyorum... Şahsi fikrim

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

buldummmm en kısa sürede hafta içi sipariş ediyorum :)

http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=78152

buldummmm en kısa sürede hafta içi sipariş ediyorum :)

http://www.fordburad...it=9&urun=78152

2003-2005 Model Ford Mondeo Araçlar İçindir. Lütfen sipariş vermeden önce şase numaranızdan kontrol ettiriniz.

diyor sorun olurmu benim araç 2007 model :s

Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR

Kardeş bana gelen parçaya hiç benzemiyor.Ozaman şöyle yapmıştım o parçanın takılı olduğu bir aracın plakasını sahibinden kom dan servise verdim onlar plakadan şase numarasını bulup parça numarasını tespit edip sipariş verdiler

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

2005-2006 diye gireceksiniz...2007 de diğer kasada çıktı ,bu nedenle karışıklık olabilir 3 kasa derseniz parçacılar daha rahat anlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

image.asp@atid=35813.jpg

şu resimde hangi numaralı parça ?

eğer 27 ile gösterilen ise onun iiçin 3 nolu parçanın da değişmesi gerekiyor olabilir. orjinlinde eğer krom yoksa.

o nikelajın parça kodu (27 nolu parça) finis 1347812

birde nikelaj kısım olarak 29 nolu olan var o tampon poanjurunun üst kısmı galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

6 nolu parçada değişebilir o krom parça için :D bi nevi ön tampon altındaki tüm zımbırtılar :D

şase nosunu yollarsan bakarız o krom sana oluyor mu olmuyor mu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR

Resimdeki parça geçmeli değil 3mbantla yapıştırılan bir aksesuar.Servisten öğrenebilirsin

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Kardeş bana gelen parçaya hiç benzemiyor.Ozaman şöyle yapmıştım o parçanın takılı olduğu bir aracın plakasını sahibinden kom dan servise verdim onlar plakadan şase numarasını bulup parça numarasını tespit edip sipariş verdiler

Abi sen nerden aldın ? ürünü bende ordan bakayım bi ara servisede gidip sorayım bende sevindim buldum diye...

Resimdeki parça geçmeli değil 3mbantla yapıştırılan bir aksesuar.Servisten öğrenebilirsin

Pazartesi ben en iyisi bi yetkili servise gideyim...

6 nolu parçada değişebilir o krom parça için :D bi nevi ön tampon altındaki tüm zımbırtılar :D

şase nosunu yollarsan bakarız o krom sana oluyor mu olmuyor mu :D

29 numara olabilirmi

2005-2006 diye gireceksiniz...2007 de diğer kasada çıktı ,bu nedenle karışıklık olabilir 3 kasa derseniz parçacılar daha rahat anlar..

Hasan abi ben bu hafta içi musait bi zamanda bunu araştıracagım

Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR

2007 model mondeoların bir kısmında bu var bir kısmında yok sahibinden com sitesinden o parçanın olduğu bir araç plakasını al ve bu plakayı servise sorgulatıp şase numarasına göre o parçayı servis sipariş edebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...