Burak Yenersoy 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 Bizim 2007 Mondeo Ghia'lar en sondur ve tüm mekanik kronik sorunları fabrikada düzeltilmiş MK-3 'LER den..Fakat çokta yakışıklı ve farklı üretimlerimiz dert oluyor Bendede bir minik parça değişimi gerekti ön tamponda, arada bul kardeşim! Keşke 2006 ghia alsaymışım. Minik makyaj detaylarımız gerçekten çok güzel ve değiştirdi aracımızı üretim olarak, ama O minik ilaveler hasar görünce, eski Mondicilerin ahı tutuyor mu ne? ) Bulunmuyor kolayca,gerçekten!! Arka Tampon alt difözörü bile çıkmacılardan sıkıldım, bayiden yenisini 550 TL ye aldım boyasıyla ancak!! Hem artıdayız, motor ve donanım sorunları fabrikaca giderilmiştir.. Ama hemde eksideyiz, 1 yıllık bir üretimdir 2007 Mondeo Ghia.. Saygılar Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 2 Haziran 2012 Yazar Paylaş 2 Haziran 2012 2007 model mondeoların bir kısmında bu var bir kısmında yok sahibinden com sitesinden o parçanın olduğu bir araç plakasını al ve bu plakayı servise sorgulatıp şase numarasına göre o parçayı servis sipariş edebilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-2007-model-mondeo-2-0-tdci-full-full-88374708/detay# 06 BG 3135 Bu aracı ben pazartesi gideyim servise resimleride götüreyim sorayım yoksa zor anlatırım anlatsam bile zor anlarlar diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 2 Haziran 2012 Yazar Paylaş 2 Haziran 2012 ya şimdi ben bi krom parçayı takmak için illa ön tampon pamjurunudamı değiştirecegim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Haziran 2012 Paylaş 2 Haziran 2012 orjinal parça için kesin olmamakla beraber bişilerin değişmesi gerekiyor gözüküyor. en kötü ihtimal alt lip değişecek bence. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 orjinal parça için kesin olmamakla beraber bişilerin değişmesi gerekiyor gözüküyor. en kötü ihtimal alt lip değişecek bence. Lipken kastın ne tam olarak resimde gösterebilirmisim Mustafa ? Aracın önden resimleri benim ön tampon altı ek parça tam ortası kırık ve motor koruma felan yok. ön tampon altı ve motor koruma 400tlye felan mal oluyor. olmuşken kromlu olsun değişik olsun diyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 o senin kırık dediğin tampon altı eki Lip diye tabir edilen parça. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Mustafa Kardeş, şu üstteki ekledigin resim gibi 2006 mondeo'nun diğer iş dış her türlü parçalarını gösteren bir kitapçık vs. varmı elinde yada dijital ortamda? Varsa bana gönderebilir misin? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 netten indirdi bi arkadaş benim için microcat 2011.5 diye geçiyor 5 gb den fazla Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 (düzenlendi) O krom parça için bir şey değiştirmene gerek yok eğer 33 plakalı araca ise direk alt ızgaranın altındaki yanağa yapışacak. 4 Haziran 2012 tarihinde Murat ERDEMİR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 O krom parça için bir şey değiştirmene gerek yok eğer 33 plakalı araca ise direk alt ızgaranın altındaki yanağa yapışacak. evet benim aracım resimdeki 33 r 1477 Yorum bağlantısı
Murat ERDEMİR 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Amacın kırık yerse parça değiştireceksin ama krom parçayı takmaksa alt ızgaranın altına yapışacak değişen olmayacak Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 Amacın kırık yerse parça değiştireceksin ama krom parçayı takmaksa alt ızgaranın altına yapışacak değişen olmayacak Zaten şu anda ön tampon altı ek o parçayı , motor koruma , ve krom parçayı sipariş ettim bakalım gelsin bi dediginiz gibi bende cift taraflı bantla yapıştırılmış diye düşünüyorum o krom parça Yorum bağlantısı
Caner Koçak 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Ama araç üzerinde çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 Ama araç üzerinde çok güzel duruyor sipariş ettim krom parçayı gelsin bakalım nasıl duracak ön tampon altı ek parça geldi. Yorum bağlantısı
Başar Mert 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 On 01.06.2012 at 22:14, Mustafa Tüfekçi yazdı: şu resimde hangi numaralı parça ? eğer 27 ile gösterilen ise onun iiçin 3 nolu parçanın da değişmesi gerekiyor olabilir. orjinlinde eğer krom yoksa. o nikelajın parça kodu (27 nolu parça) finis 1347812 birde nikelaj kısım olarak 29 nolu olan var o tampon poanjurunun üst kısmı galiba. benimde bu 6 numaralı makyajlı kasa için olanı yok ya eski tip siyah var sadece otosanda mı var nalet parça Yorum bağlantısı
Recommended Posts