İçeriğe Yönlendir

S60 Test


Tuğrul Ersoy

Recommended Posts

Tuğrul Ersoy
(düzenlendi)

S60 testi için istanbul yolundaki arkas otomotive gittim, fazla uzatmadan yazayım, s60 larda liste fiyatından direk 4 bin indirim yapıyorlar yani orta donanım olan premium versiyonu hiç pazarlıksız 92 dediler, mırın kırın 90 a alınabilecek bir araç benim test ettiğim versiyon olan advance ise 95 bin tl benim dikkatimi çeken nokta ise sunrofun 4800 tl olması, fiyat listesi ve opsiyonların çıktısını aldım, 1200 tl ye hakiki deri döşeme ve 2500 tl ye metalik renk olması anlaşılır bir şey değil, bmw, mercedeste bile 4500 tl olan sunroof volvoda 4800 ayrıca bu 1.6 için 2.0 larda bu rakam daha artıyor. :) volvolardaki deri sürekli bakım isteyen bir deriymiş o yüzden bakım olmassa çok aşınıyormuş, resimlerde gördüğünüz araçtaki gibi hem deri hem de arka plandaki renkler istenildiği gibi sipariş edilebiliyor.4-5 çeşit renk mevcut.

İÇ MEKAN:Volvodaki kalite hissi şu ana kadar sürdüğüm araçların en iyisiydi, koltuklar, kapı içleri, trimler, saklama gözleri,torpido içi, tavan döşemesi gerçekten hepsi çok iyi, vites kolu ve klima üfleçlerinin tasarımı haricinde içinde beğenmediğim bir nokta yok, koltuklar çok rahat saklama gözleri kullanışlı,müzik sistemi şu ana kadar ki en iyi sistemdi latitudeki boseden de iyi, direksyon tasarımı çok hoşuma gitti ele iyi oturuyor, bagaj 380 lt ama sanki bana daha büyükmüş gibi geldi, kliması sessiz çalışıyor.

SÜRÜŞ: 1.6 dizel otomatik powershift şanzımanlı aracı test ettim, motor dizelller içindeki en sessizdi i30 dan iyi ama çok fark yok, start stop sistemi giuliettaya göre daha iyi, şanzımanın 1 ve 2 vites geçişleri sarsıntılı, diğer viteslerde sıkıntı yok,aracın performansı beklenmedik düzeyde iyi geldi bana, kağıt üzerindekinden çok daha iyi hızlanıyor gibi geldi sanki 1.6 değil :)yol tutuşu pek test edemedim ama frenler direksyon hissi güzel, süspansiyonların darbe emişleri için orta karar denilebilir ancak 16 inç lastikler vardı, 18 olsa belki sert gelebilirdi.yalıtım olarak hızlanma anındaki motor sesi haricinde iyi bir yalıtmı var ancak 120 ye kadar çıktım ilerisini bilemem, s60 ta bu kadar.Son olarak foto çekemedim ama lacivert bu arabaya çok yakışıyor :)

tarihinde Ahmet Kıyak tarafından düzenlendi
İnceleme yazısı taşındı
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Arkadaşlar 1-2 dakika beklerseniz sevinirim

Tuğrul bizim için o kadar gidip test edip fotoğraf çekiyor birde burda uzun uzun görüşlerini dile getiriyor.Bende ona yardım amaçlı resimleri yüklüyorum.Resimleri tuğruldan almak-800*600 boyutuna getirmek biraz zaman alıyor.

Ahmet abi bak biçimlendirmeden koyarım neyse cezam çekerim sonra :D

Sen şu fotoğraf yükleme işini Tuğrul'a öğretsene her zaman seni nasıl bulacak :(:D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Yazımı yazsın? resimlerimi düzenlesin ? yoksa biçimlendirip yüklesinmi :D Bir resim çekiyor 4 mb,misal bugün yaklaşık olarak 125 mb resim aldım ondan...

Böyle olmasından iyidir ;) önce yazısını yazsın sonra fotoğrafları eklesin,sonuçta herkes bu işi böyle yapıyor.Aynı anda ikinizin birden mesajlarının ard arda gelmesi sıkıntılı olunca araya böyle anlamsız mesajlar girebilir o zaman da kızmak darılmak yok.

İkinizin de eline sağlık bu ara test etmediğiniz araç kalmadı sanırım :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Güzel görünüyor. Renk bayağı farklı.

İç görünümdeki renkler çok çirkin olmuş bence.

Onu da seven vardım. Eski araçlarda olurdu böyle renkler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...