Ali Güzel 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Arkadaşlar arabam c-max 2011 1.6 titanyum x 180BG henüz 10 bin km de.Yılını doldurduğu için 10 gün önce servise(ordu/altaşlar) götürdüm.bakımları yapıldı buraya kadar güzel.224 tl bakım ücretti tuttu.Ancak o günden beri seyir halinde iken gaza basıp bıraktığımda rahatsız edici şekilde ıslık sesi oluşuyor. herhangi bir arıza sembolu görünmüyor.bu soruna cevap verebilecek arkadaşım varsa sevinirim. uzak ilçede oturmam ve zaman probleminden dolayı yakın zamanda servise gidemeyeceğim çünkü.Saygılarımla.. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Öncelikle geçmiş olsun Islık sesi büyük ihtimal turbo yada turbo hortumlarından olabilir aracın çekişi nasıl ? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 (düzenlendi) Bakım yapılırken turbo hortumları zarar görmüş olabilir. Kaputu açıp kontrol edebilirsiniz. Bir kişi içerden gaza bassın, bir kişide turbo ile emme manifoldu arasındaki hortumları kontrol etsin. Kelepçe, hava filitresi kazanı gibi parçaların düzgün oturtulmamasından dolayıda kaçak olmuş olabilir.Böyle bir kaçakta ciddi şekilde turbo sesi duyulur. Yağda turbonun sesini etkiler. Uçuz bir yağ kullanmış olabililer. İyi bir tam sentetik yağ kullanıldığında bakım öncesi gelen turbo sesinin bakım sonrasında azalması gerek. Yağ özelliğini yitirmeye veya bozulmaya başladığında da turbo sesinde artış olur. 8 Haziran 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Haziran 2012 Paylaş 9 Haziran 2012 Bakımı yaptırdığınız yere götürün.Bence geç bile kalmışsınız.Sorunu çözsünler..Büyük olasılıkla kendi hataları var. Yorum bağlantısı
Ali Güzel 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 Zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Öğretmen indirimi yaptıklarını söylediler.Tanıdık yoktu.çekişte sorun yok gibi.Ancak yakıt tüketimi arttı gibi geldi. Yorum bağlantısı
Özer Özcan 16 Haziran 2012 Paylaş 16 Haziran 2012 Aynı sorun benim aracımda da oldu. Ancak daha 15.000 bakımına girmemiştim. Islık sesi ile beraber, çekiş düşüklüğü ve yakıt sarfiyatı artması olmuştu. Servis kontrolü sonucu turbo hortumunun 4 civatasından 3'ünün düşmüş olduğu tespit edildi. Bu problem fotoğraflanarak yukarıya bildirildi. Sanırım genel bir problem olduğu tespit edilmiş. Civatalar tamamlanıp sıkıldıktan sonra problem kalmadı. Ayrıca Sadık bey benim ilk bakım da 218 TL. tutmuştu, tanıdık falan da yok 1 Yorum bağlantısı
Murat Özçelik 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Hava filitresinin kapağı aralık kalmış yada tam sıkılmamış olabilir. Birde benim başıma gelen bir şey var, serviste hava filitresini takarken tornavida ile yanlışlıkla delmişler ama söylememişlerdi bu sebeptende yapabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts