İçeriğe Yönlendir

Premier Olmasın


Misafir

Recommended Posts

Geçen sene bir hipermarketten premier marka dvd player almıştım. İki ay önce cihazın sürgü kapağı açılmaz oldu, garanti süresinde olduğu için Ankara Abidinpaşa'daki bir servise bıraktım. Serviste bana peşinen 20 günü göze almam söylendi. Çünkü parçalar İstanbul'dan geliyormuş. 25. günde premier'in müşteri hizmetlerine; servis hizmetlerinden ve müşteri ilişkilerinden memnuniyetsizliğimi, sürenin fazlaca uzun olduğunu bir e-mail ile bildirdim.

sonuçta cihazı 35. günde teslim aldım. Premier bana dönüş yapmadı ve sonradan yaptığım araştırmada şikayet sitelerindeki olaylar yanında benim çok şanslı olduğumu anladım.

Bir daha asla premier marka ürün almayacağım, almayı düşünen dostlarımı da gerektiği şekilde bilgilendireceğim.

Bilgilendirme işlemine de forumdaki dostlarımdan başlıyorum.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu tip markalardan ürün alırken kullan at mantığıyla hareket etmek lazım.Yani çok fazla bir şey beklemeyin.50 tl ye kadar ki ürünlerinden almışlığım vardır bir çoğuda hala çalışır vaziyette..Bunların teknik servisleri sürekli değişiyor.Yıllar önce bu marka ile ilişiğini kesmiş yerlerde teknik servis listesinde yer alabiliyor.Buna da aldanmayın..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

geçen arkadaşın evine gitmiştim ilk cd playerlar çıktığında premier de çıkarmıştı baktım hala çalışır vaziyette duruyordu, bir ürün için koca markayı kötülemeye değmez bence sonuçta elektronik tamamen şans işi.. koskoca arçeliğide kötülemek gerek 1 senede bozulan buzdolabı için :)

Evet ne yazıkki artık bir ürün (olması gerektiği şekilde) uzunca bir süre bozulmadan çalışmaya devam ettiğinde takdir eder olduk.

Ben sanıyorum şikayetimi anlatamadım. Bir ürünün bozulması ve garanti kapsamında onarılması tabi ki gayet normal. Normal olmayan (veya bana anormal gelen) üretici veya ithalatçının ilgisizliğidir. Bu suçlamayı yaparken de internet ortamında yaptığım araştırmayla destekliyorum. Eğer firma kalite kaygısı taşısaydı mutlaka şikayetlere geri dönüş yapardı.

Yorum bağlantısı
Hamdi Bekiz

bende premierden ses sistemi almıştım.dvd oynatıcısında samimi olarak söyleyeyim 10 kere film seyretmedim ama defalarca servise gitti 1 kere değişim oldu hala çalışmayınca bende çöpe attım ve bir daha asla dedim.

trident ve premier markaalarını bırak almayı daha elimi sürmem.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Evet firmanın kalite kaygısı yok, çünkü ortada kalite yok. Bizim insanımız düşük fiyat etiketini gördümü herşeyi unutur.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...