İçeriğe Yönlendir

Serviste Kaza Olayı

Yakup Doğu Timuçin

Recommended Posts

Osman Tekindemir

allah yardımcınız olsun gercekten cok can sıkıcı bir durum. araca bukadar hasar vericek kadar servis içinde nerde hızlanmış bu aracı kullanan vatandaş anlamadım...ford genel müdürlükle irtibata geçip olayı bildirmenizi ve maduriyetinizi anlatın. kesin bir sonuc cıkar.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Geçmiş olsun.. Hakkınızı sonuna kadar arayın..

Olaya bak ya aracını en güvenilir yer diye servise bırakıyorsun dışarda olmayan hal içeride oluyor.. :angry:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kötü olmuş gerçekten.Genel merkeze beklemeden ulaşın.Aracın kazalı fotoğraflarını isteyin mutlaka vardır ellerinde.Sonrada olayın oluş şekli ve yapılanlar ile ile ilgili bir belge alın.Hatta kazanın olduğundan ve habersiz şekilde onarım yapıldığınıda yazdırırsanız servise mahkemede kesin olarak kazanırsınız bana göre

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun.İşin peşini bırakmayın.Merkeze haber vermeniz ilk yapacağınız iş olmalı.Ayrıca aracı bırakırken imzalattıkları bir belge oldu mu?

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Aracı satmayı planlıyorsanız aracın hasarsız şekliyle servisin satın almasını isteyebilirsiniz.

öteki türlü dendiği gibi işyerinde personel tarafından gerçekleştirilen hasarları ücretsiz giderme kriterleri vardır sadece...

olayda mühim olan insanlıktı ve onu da yapmayıp fark etmeyeceğini düşünüp hızlıca size zaman kaybettirmemek adına yaptıklarını soyleyip tamirat yapmışlar....bari umarım parçaları komple değiştirmiş olsunlar...

hasarı kaskodan karşılattıklarını sanmıyorm...tramerde arama yapan birisi sistemde hasarı görmeyecektir...ancak deneyimli gözler renk farkını ve değişeni fark edebilir...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İşte sırf bu servislerden dolayaı ford alamayacağız bir daha. Geçmiş olsun. :angry:

Yorum bağlantısı
Nuri Tanır

öncelikle geçmiş olsun :( elbette hiç bir servis isteyerek müşterisinin tamir / bakım için EMANET bıraktığı araca zarar vermek istemez amaaaa !!!!!!!!!!! madem bir kaza durumu söz konusu aç telefon araç sahibine bilgi ver, araç sahibinin rızası ile yap ne yapacaksan, size ne imzalatılmış olursa olsun eminim bu evraklarda '' şayet araca servis olarak zarar verilirse araç sahibine haber vermeden onarım yapılacaktır '' şeklinde bir ibare yoktur diye kuvvetle tahmin ediyorum...elbette bir çok dostumuzun belirttiği üzere yasal hakkınızı sonuna kadar arayın neticede hiç birimiz araçlarımızı alın teri dökmeden almadık... kimse kimseyi enayi yerine koymaya kalkmamalı ...

Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin

Servise aracı bırakırken imzalatılan kağıtta yazılanları iyice okumak lazım.Orada yazılanlar çok önemli.

Sani nin dediği gibi bazı durumları peşinen kabul ediyoruz.

Bana herhangi bi kağıt imzalatmadılar

Geçmiş olsun.İşin peşini bırakmayın.Merkeze haber vermeniz ilk yapacağınız iş olmalı.Ayrıca aracı bırakırken imzalattıkları bir belge oldu mu?

hayır imzalatmadılar hiçbişey

Durumu belgeleyip değer kaybı davası açmalısınız yargıtayın konuyla ilgili kararları var.Dava açmadan önce ihtarname gönderin veya tanıdık bir avukat varsa aratın anlaşma yoluna gidin.Birde direk patronla görüşün 100 de 100 kazanacağınız bir dava mahkeme masrafları ve bilirkişi ücretlerini de karşı taraf öder anlaşmak onlar için de en iyisi.

belge olarak sadece aracın darbeli fotosu var onuda yetiştimde çektim

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kazayı nerede ve nasıl yaptığını biliyormusunuz?

Akşam evine giderken mi yapmış, yoksa şöyle bir gezelim derken mi yapmışlar.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

İstanbulda yetkili servis mondeoyu Lifte alıyor elemanın dikkatsizli sonucu mondeo liften düşüyor ve müşteriye yenisini tslim ediyorlar.

Bu durumu bana o serviste çalışmış olan elektrikçi arkadaş anlattı.

Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin

Kazayı nerede ve nasıl yaptığını biliyormusunuz?

Akşam evine giderken mi yapmış, yoksa şöyle bir gezelim derken mi yapmışlar.

Kaza servisin içinde rot balansa giderken diğer taraftan geri geri çıkan transitin farketmemesi sonucu oluşmuş

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Bu durumda servis müdürünün sizi arayıp fellik fellik özür dilemesi gerekir. Sonrada ne teklif edeceklerse artık. Ben olsam aracımı hasarsız bir fiyat ile onlara satmak, çok uygun bir fiyatla da yenisini almak isterdim.

Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin
(düzenlendi)

Aracınızı teslim almayın, galiba değer kaybı davası açılabiliyor diye biliyorum.

Bu arada servis çamurluk ve kapyı dağatacak kadar nerede hızlanmış ve kaza yapmış anlamadım, aracınızı servis dışına çıkarmış olabilirler.

Bu şekildeki davalar var diye biliyorum.Hatta kazada suçlu taraftan tazmin eden arkadaşlarım var.

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
dağva=dava
Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin

Bu durumda servis müdürünün sizi arayıp fellik fellik özür dilemesi gerekir. Sonrada ne teklif edeceklerse artık. Ben olsam aracımı hasarsız bir fiyat ile onlara satmak, çok uygun bir fiyatla da yenisini almak isterdim.

bende onun için uğraşıyorum sizden yardımım 2011 focus coll. tdci 109 ps darbesiz beyaz camlar filmli fiyatı ne eder acaba piyasada

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

bende onun için uğraşıyorum sizden yardımım 2011 focus coll. tdci 109 ps darbesiz beyaz camlar filmli fiyatı ne eder acaba piyasada

Çok fiyat takip etmem ama 42 bin gibi olması lazım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Çok fiyat takip etmem ama 42 bin gibi olması lazım.

çok zor bir fiyat.

Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin

çok zor bir fiyat.

internette bunun üzerindede fiyatlar var ortalama 41 - 42 civarı görüyorum

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Büyük ayıp gerçekten olanlar. Size haber verilmemesine söyleyecek söz bulamıyorum zaten.

Kendi adıma konuşayım. Babamdan gelen bir alışkanlığım var. Arabayı bakıma götürürsem eğer başında dururum. Ne olur ne olmaz diye. Çalışıyorum, gerekirse 1 gün izin alırım ama beklerim aracımın başında.

Olan olmuş zaten. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Aracını sonuçta belirli bir zahmete girerek aldınız. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Yakup Doğu Timuçin

otosandada iş yok heralde kayıt aldılar hala arayıp şikayeti dinleyen yok nereye kime başvuracağımızı şaşırdık.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mahkeme derim protesto derim, başkada birşey demem, bak nasıl arıyorlar.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...