İçeriğe Yönlendir

Lpg Kullanimi


Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar, lovato marka lpg kullanıyorum 20000 km oldu. Yakit tüketimi rölanti durumu ve performansından çok memnunum ve lpg den memnun oldugun sürece ayarını elletme demişti yetkili servisteki usta. Lpg ile ilgili herhangi bir bakim yaptirmalı mıyım. Şuanki ayarı bozulur diye korkuyorum. Yakında uzun yola çıkacağım lovato servisine gitmelimiyim yoksa elletmeyeyim mi araci. Birde 1400 km lik yol yapacağım bir kısmını illa benzinde gitmeli miyim daha önceleri 1000 km de en az 100km benzinle gitmelisin demişlerdi bu doğrumu. Değerli yorumlarınızı bekliyorum . saygılar...

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Lütfen kelimleri doğru yazalım. cikacagim > çıkacağım
Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Sorun yoksa elletmeyin. LPG ayarı muhabbeti para tuzağından başka bir şey değil bence. O benzin ile gitme kısmı da şehir efsanesi. Araç ısınana kadar zaten benzin kullanıyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Filtre değişimi yaptırın. Ayara da sıkıntınız yoksa elletmeyin. Benim en son ayarımdan bu yana 2 seneden fazla zaman geçti ve 40 bin km'den fazla yol yaptım.

Yorum bağlantısı

İstanbulda değilim fakat ayarı elletmeden filtre değişebiliyosa onu yaptırırım, tşk.ler tüm dostlara.

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Can beyin yanına mutlaka uğrayın filtre değişimi gecikirse lpg sistemindeki enjektör veya regülatörden biri zarar görebilir.Bence tedbirinizi alın filtre değişimi sonrası ayar yaptırmaya da gerek yok diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...