Emre Acay 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Selamlar arkadaşlar 2009 eski kasa connect'e amfi bağlamak istiyorum bunun mümkünatı varmıdır olursa nasıl bir öneriniz olur... Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 bende cevapları bekliyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 bağlanabilir ilk önce amaç ne olacak ? Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 (düzenlendi) bana şu anki ses durumu yetiyor fakat hiç bass sesi alamıyorum bunun için sadece hoparlör yetermi yoksa anfide olmalı mı. basıda ben arabanın içinde duysam yeter 13 Ağustos 2012 tarihinde Ferhat Çengeloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Anfi çıkışsız her teybe bağlanabilir 1. Hoparlör çıkışını anfi girişine çevirici aparat alınacak okadar, her elektronikçide bulunur, 30-100-150 TL ye kadar çeşiteri vardır. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 bana şu anki ses durumu yetiyor fakat hiç bass sesi alamıyorum bunun için sadece hoparlör yetermi yoksa anfide olmalı mı. basıda ben arabanın içinde duysam yeter sadece yetmez ama belli seviye ye gelir ama teyp i değiştirmeniz lazım ama en basit ufak bi anfi bas la bu iş çözülür çağlar abinin dediği gibi çeviriciyle yaklaşik maliyete gelirsek anfiyle basın fiyatına bağlı gene de 400 ila 500 civarını bulut Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 O 6 hoparlör sahibinden.com'un artisliği.. İlan verende direk onu işaretliyor.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 6 hoparlör olayı bi takım ekstradan tiz bağlanmasıdır o kadar benin bildiğim kadarıyla connectlerde yoktur Yorum bağlantısı
Guest Çağatay Özgençtürk 20 Ağustos 2012 Paylaş 20 Ağustos 2012 bu amfi olayına filan bir çözüm bulmak lazım ya ses hakikaten kötü ses seviyesinde artış olmadan sadece ses kalitesi ve bass kalitesini arttırabilecek neler yapabiliriz amfi olmadan sadece kapıdaki 13 cmlikleri daha iyileriyle değiştirsek yeterli olurmu amfi şart mı ? ? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 20 Ağustos 2012 Paylaş 20 Ağustos 2012 Amfi şart değil.. Ön kapılardaki hoparlörleri 13" lik kompenantlarla değiştirip arkadakileri de sağlam bir hoparlör alırsanız çok verimli bir ses alabilirsiniz.. Size ortalama 200-250 lira arası maliyeti olur.. Tabi alacağınız hoparlör kalitesine göre fiyat değişiklik gösterebilir.. Yorum bağlantısı
Emre Acay 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 benim asıl sormak istediğim orjinal teyibe anfiyi takarsak nasıl bir sonuç alırız? Kapıları elimde bulunan pioner hoparlörlerle değişirsek arka kısımada 500w iki tane hoparlör takarsak nasıl bi öneriniz olur nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Orjinal teybe amfi bağlamak için çevirici denen küçük bir aprat almanız lazım.. Hoparlör değişimleri ile amfi bağlarsanız orjinalden çok çok daha kaliteli bir ses alırsınız.. Yorum bağlantısı
Melih Akatmacı 1 Eylül 2012 Paylaş 1 Eylül 2012 Benim anfi ve subwoofer olmasına rağmen cd çaları anfi çıkıslı yapması için gereken aparat + montaj artı-eksi elektrik kablosu falan 150-200 tl arası montaj istendi. Ama tabi söylediğim rakamlar sıradan montaj yapan elektrikçiler değil...Tabi bende uzun süredir bu tip şeylerle uğraşmadığım için açıkçası yadırgadım bir an duyunca =) Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 öncelikle merhaba, aranıza yeni katıldım sizlerin yorumlarını takip ediyordum fakat aracımı yeni aldığım için yeni üye oldum.Aracımı ilk fırsatta sizlere sunacağım yorumlarınızı merak ediyorum. 2010 glx' im için cızırtısız bir ses için neler yapmam gerekir tesisat düşünüyorum.Ancak orjinal teybini değiştirmicem böle bi tesisatta verim nasıl olur acaba? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mart 2013 Paylaş 5 Mart 2013 İlk önce orjinal teybi değiştirmekle başlamalısınız. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 İlk önce orjinal teybi değiştirmekle başlamalısınız. orjinal teybe bağlamak sağlıklı değil sanırım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 orjinal teybe bağlamak sağlıklı değil sanırım. insanda beyin olmadıktan sonra neylesin el ayak kaslı olduktan sonra. Dimi? Aynı bunun gibi düşünün. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 insanda beyin olmadıktan sonra neylesin el ayak kaslı olduktan sonra. Dimi? Aynı bunun gibi düşünün. orası öyle tabi bu araba işi başlı başına sıkıntı. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Component yani crossover(sürücülü) hoparlörler amfi olmadan nasıl ses verecek İki yollu koaksiyel hoparlör tavsiye etseydin daha isabetli olurdu abi mosfet çıkışlı teyplerde amfisiz caliyor. Ama ne kadar verim alınır bilmem . Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Mart 2013 Paylaş 7 Mart 2013 Denedim Uğur ses veriyor ama bass vermiyor orası zaten öyle dediğim gibi sadece çalıyor Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 orası zaten öyle dediğim gibi sadece çalıyor yani o işe girdin mi teybnden herşeyine kadar değiştircen diyorsunuz he Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 yani o işe girdin mi teybnden herşeyine kadar değiştircen diyorsunuz he aynen sağğlam çalsin istiyorsan kesenin ağzını açacaksın Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 aynen sağğlam çalsin istiyorsan kesenin ağzını açacaksın güzel söylüyosunda abi teypide o panele göre almak lazım ekranlı olması lazım dimi birde bu dedıklerın bana kaça patlar abi bilgin var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 güzel söylüyosunda abi teypide o panele göre almak lazım ekranlı olması lazım dimi birde bu dedıklerın bana kaça patlar abi bilgin var mı? normal teyp çercevesi 50 60 arasıdır teyp de bütce ne el verdiyse isterseniz teyp torpidoyada koyabilirsiniz sıkıntı yok veya da koltuk altna Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 normal teyp çercevesi 50 60 arasıdır teyp de bütce ne el verdiyse isterseniz teyp torpidoyada koyabilirsiniz sıkıntı yok veya da koltuk altna abi tahmini 2000 tl gider ya düzgün bi teyple herlde belki dahada fazla.Bu demek oluyokı daha zamanı var 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts