Gökhan Efiloğlu 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 arkadaşlar benim connectin sesi yetiyo ama bas az malum fabrika çıkışı arkadaşta bas anfisi var onu alsam birde bas alsam ne kdara cıkar ortalama bişey, aşırı bi basta istemiyorum... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 1- JBL veya Pioneer kabinli sub. 150-200 TL 2- Tetikli dönüştürücü 50-80 TL 3- Amfi kablo seti 50-100 TL 4- Sistemi siz kurmayacaksanız +işçilik 50-100 TL En basit haliyle max.500 TL.Sistemde kaliteli bir teyp ve mid-bass olmadan ancak kuru gürültü olur abi 500 civarına komple set var midtiz lerle bas olarak jbl harıc hepsi olabilir Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 uğurcum o fiyat çok fazla bana şuan...artık bu şekilde idare edicez ... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 (düzenlendi) uğurcum o fiyat çok fazla bana şuan...artık bu şekilde idare edicez ... limit ne yardımcı olayım sana ozaman gökhan el becerisi varsa tesisatı kendin halledersin gökhan maliyeti 70 100 arası tutar ama 13 Mart 2013 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 o olur bak yaparım elektrik mezunuyuz bugüne bugün ... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 Doğru valla ama set fiyatında dönüştürücü ve işçilik yok abi connecttin işciliği nedirki herkes yapar Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 abi connecttin işciliği nedirki herkes yapar abi ben 2000 fln tutar diyodum ama 500 lıraya nekadar ne yapılabilir ki sağlıklı olurmu o paraysa bnde yaptrım Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 500 TL yede ses sistemi var 50.000 TL yede.Burada ki esas mesele sizin ne istediğiniz Biraz bass vursun tıngırdasın yeterli diyorsanız 500 TL lik set fazlasıyla işinizi görür yok ben ses in her halini her desibelini duymak istiyorum diyorsanız paraya kıyacaksınız yani ucu açık bir uygulama Sahibinden.com a oto müzik sistemi paket yaz 300 TL ye bile sistem bulursun...(teyp hariç) peki abi benim araç connect 2010 bu 500 tl lık setler randıman verirmi cızırtısız ses istiyrum ben illa clup gibi olsun değil yani önerin nedir. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 bir bass birde anfi yeterli cızırtı olmaz teypden bass kısılır arkada bass anfi bile size takviye yapılır 30 cm 250 rms =< yeterlidir şimdi benim düşündüğüm bi anfi bi 1000 lik bas 2 çift mid takımı ön kapılar ve arka tepe kolonlarına Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Gayet güzel olur benim sistem aynısı peki kendi teybi kaldırırmı abi randımanı nasıl olur?2010 glx Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 slm bass sesi duymak istiyorsanız . subwoofer çıkışlı teyp , mono köprü atılan güç amfisi almanız gerek, amfiye ayrı bir kablo çekmeniz gerek ,kesinlikle otonun tesisatından kabloyla akım almayın tesisatı ve sigorta kutusunu yakar hatta arabayı bile yakarsınız, ayrıca oto sigortaları amfinin akımını kaldrmaz işinize karışmayayım ama pioneer teyp 4 adet sunny oval hoparlörle oto içinde tatmin edici ses alabilirsiniz araç akünüzde önemli kaç amper .1000 tl yi bulur bahsettiginiz set benim focusta 6 oval hoparlör var 350 tl ye mal oldu ama keyif verici bir ses var ayrıca sobwoofer araca zarar veriyor kaporta kaynakları zarar görüyor ve araç kaportasında da kalkışlar da titreme oluyor bilmem yardımcı olabildim mi jameson 505 amfi ve 4 oval hoparlör hoş olur bence bir araştırın sunny ovaller iyidir ucuza mal edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 slm bass sesi duymak istiyorsanız . subwoofer çıkışlı teyp , mono köprü atılan güç amfisi almanız gerek, amfiye ayrı bir kablo çekmeniz gerek ,kesinlikle otonun tesisatından kabloyla akım almayın tesisatı ve sigorta kutusunu yakar hatta arabayı bile yakarsınız, ayrıca oto sigortaları amfinin akımını kaldrmaz işinize karışmayayım ama pioneer teyp 4 adet sunny oval hoparlörle oto içinde tatmin edici ses alabilirsiniz araç akünüzde önemli kaç amper .1000 tl yi bulur bahsettiginiz set benim focusta 6 oval hoparlör var 350 tl ye mal oldu ama keyif verici bir ses var ayrıca sobwoofer araca zarar veriyor kaporta kaynakları zarar görüyor ve araç kaportasında da kalkışlar da titreme oluyor bilmem yardımcı olabildim mi jameson 505 amfi ve 4 oval hoparlör hoş olur bence bir araştırın sunny ovaller iyidir ucuza mal edebilirsiniz yanlış anlamassanız kaç senedir bu işlerle uğraşıyorsunuz merak ettim bi arabaya ağzına kadar kolon doldurmakla iş bitmiyo bi takim kolonbi tane 20 cm la 6 takım oval kolondan fazlasını alırım teşekkürler Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 yanlış anlamassanız kaç senedir bu işlerle uğraşıyorsunuz merak ettim bi arabaya ağzına kadar kolon doldurmakla iş bitmiyo bi takim kolonbi tane 20 cm la 6 takım oval kolondan fazlasını alırım teşekkürler 10 yıldır arkadaşlarla beraber evde bile oto teyp kullandım 250 watt 20 amper adaptörle road star oto teyple harikalar yarattım en uçuk ses sistemini bozuk para gibi harcadım ama ucuz ovaller içinde sunny oval hem ucuz hemde idare eder illaki bass duymak istiyorum para sıkıntı degil derseniz 80 voltla çalışan özel yapım ses kartları var ama araçta 80 volt gerekli tehlikesi var. araçta 40 cm sobwoofer sesi hiç bir zaman tam verim alamazsınız bagajda biraz ses verince bagaj kapagı ve kaportada zar zar ses geliyor. 1200 watt amfi 2000 tl para harcadım kullanamadım şuan jvc oval aldım amfiyle kullanamıyorum ses 10'na gelince arabayı yanık kokusu sarıyor sony amfisiyle ,teyp ile 2 saat kullan biraz yüklen akım kesip ses gidip geliyor sony ama olmuyor sony oval kullandım ona bişey diyemicen iki oval evde çamlar yerinden çıkıyor...ayrıca ben kimse karşı art niyetli bişey yazmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 10 yıldır arkadaşlarla beraber evde bile oto teyp kullandım 250 watt 20 amper adaptörle road star oto teyple harikalar yarattım en uçuk ses sistemini bozuk para gibi harcadım ama ucuz ovaller içinde sunny oval hem ucuz hemde idare eder illaki bass duymak istiyorum para sıkıntı degil derseniz 80 voltla çalışan özel yapım ses kartları var ama araçta 80 volt gerekli tehlikesi var. araçta 40 cm sobwoofer sesi hiç bir zaman tam verim alamazsınız bagajda biraz ses verince bagaj kapagı ve kaportada zar zar ses geliyor. 1200 watt amfi 2000 tl para harcadım kullanamadım şuan jvc oval aldım amfiyle kullanamıyorum ses 10'na gelince arabayı yanık kokusu sarıyor sony amfisiyle ,teyp ile 2 saat kullan biraz yüklen akım kesip ses gidip geliyor sony ama olmuyor sony oval kullandım ona bişey diyemicen iki oval evde çamlar yerinden çıkıyor...ayrıca ben kimse karşı art niyetli bişey yazmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın... benim araçta kendim montaj yaptığım 2 takım 16 cm mid takımı 1 takım 20 cm ts201 var bunları hepsini 320 watlık anfiyle besliyorum şaka gibi gelir belki ne yanık gibi ne de kesme var bagajda da 30 cm pionner champion serisi bas var 400 rms lik hiç ne aracın zarıldadığınu duydum nede yanık kokusu araç araca değişir bi şey diyemem bide benim amfilerin üzeri kapalı hayata ne kesme ne kokma yaptı siz de nasil yanık kokusu geliyor anlamadım açtığınız zaman ben daima yarının üzerinde dinlerim sesi de 20 civarlarında Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Ben teybi değiştirdim orjinalde de hem mp3 yok hem de ses çıkış W tı zayıf imkanın varsa değiştir.. snn teybi gordum abi ufak teyp istemiyorum tam oraya göre bişe istyrm ama teyp için 1500 fln fytlar oyuzden kasıyo braz bnı Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 (düzenlendi) mahmut bey ben alanında uzman degilim bir iddiam yok zaten tecrübeleri mi yazdım size bişey sormak istiyorum http://urun.gittigid...rjinal-80332398 bunu 400 watt rms amfi de kullansam sorun olur mu 20 cm subwoofer öneriniz var mı kabinsiz kullanacam teşekkürler... 16 Mart 2013 tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Rasim bey sony sunny jvc jbl roadmaster daha sayamadığım bir çok çin malı ürünün kalitesini ve performansını bir çoğumuz biliyoruz.Bunlar kötünün iyisi ürünler ama sadece kuru gürültüden ibaretler.O yüzden arkadaşların yorumlarını normal karşılamak lazım belki de siz gerçek anlamda profesyonelce yapılmış bir ses sistemi görmediğiniz yada kullanmadığınız için 1000 W lık sub ın sesi yada 4 tane oval kolonun sesi size yeterli gelebilir ama tavsiye ettiğiniz sistemin hepi topu 150-200 RMS i geçmez ki bu zaten çok çok alt seviyelerdedir.Bunun yanında işlem profesyonel ses sistemini yapmakla da bitmiyor aynı zamanda aracın profesyonel ses yalıtımı da yapılması şart yoksa bahsettiğiniz zırıltılardan kurtulamazsınız.Prof.ses sistemler ucu açık bir uygulama 2000-3000 TL ile bitmez.10.bin 20.bin belkide daha fazla para harcanan sistemler biliyorum... pioneer 1000 lik kullandım 225 tl ceza yiyince söktüm Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Rasim abicim 1000lik pioneer sunny roadstone bunlar hikaye sen gel benim aracı dinleteyim 25 cm sub var bişey değil 2 tane 180 rms ama hakiki 180 ve hakiki şekilde 400 rms bir amfi ile çalışıyor hakiki bunlar sıkma değil inanırmısınız bilmem 1 sene profesyonel şekilde oto ses ve görüntü sistemi dükkanında hem satış hemde montaj yaptım sayamıyacağım kadar bass mid teyp vb kombinasyona imza attım plakalıkdan başka bişey zırıldamıyor he zırıldıyorsa imkanıda varsa komple dynamat döşeniyor diyorsunuzki iki ovalle camlar zırıldıyor ben evin temellerini güçlendirmeye başlıyayım o zaman ? 168916_495206896965_6476684_n by talay21994, on Flickr dediğim gibi bu iş tecrübeye bakar artık ne iyi ne kötü ve insanların ne istediğini anlıyoruz bence sizde hiç uğraşmayın o 6 tane ovali söküp kaliteli bir iş yapın plakayıda slikonla tutturunki zırıltı yapmasın edit: kabinsiz kullanıcam diyorsunuz işte orda iş bitiyor şef anlatamyorum ki ben o sistemi özel adaptör yaptırdım özel ses kartı yaptık 5.5 yıl azerbaycanda kaldım rus yapımı malzemeler getirdim kd serisi diyotla sürekli akım sağladım .marka olarak hep iyi markalar diyorsunuz ama benim söylediğim ses kartı 80 volt la çalışıyor sizin bahsettiginiz sistemler 12 voltla çalışıyor ben evde pioneer deh serisi kullandım 22 volt özel adaptörle akım verdik 500 watt 30 amper özel yapım swicth boy trafo kullandık ama arabada asla gücü kullanamazsınız bahsettigim sony xplod oval ses kalitesi fark orada , bahsettiğim setin sesini 600 metreden duyabilirsin bundan emin olun ... free air subwoofer kulandınız mı bagaj da kabin hoş olmuyor çok yer kaplıyor bide 20 cm free air subwoofer öneriniz var mı ? yorumunuz için teşekkürler Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Link verdiğiniz sub. 200 RMS 400 RMS amfi ile kullanabilirsiniz.Kabinsiz sub. kullanacaksanız Pioneer TS-SW3001S4 tavsiye ederim 1500W peak 500W RMS 4 OHM tatmin edici bir sese sahiptir... focus aldım bin pişmanım arabayı değiştirecem onun için masraf yapmak istemiyorum focus'a şimdilik 6 oval yetiyor ama mono 400 watt amfi ile ovaller olmuyor seti 1 yıl sonraya bıraktım subwofeer'ın bassı tartışılmaz o kesin ama honda civic almayı düşünüyorum yeni arabamda sizin tecrübenizle öneriniz ile bir ses sistemi kurmak isterim bi araştırayım öneriniz için teşekkürler :good1: Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-jl-audio-12w0v3-4-115169289/detay/ jl audio marka olarak nasıl sizce Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 (düzenlendi) Rasim abicim 1000lik pioneer sunny roadstone bunlar hikaye sen gel benim aracı dinleteyim 25 cm sub var bişey değil 2 tane 180 rms ama hakiki 180 ve hakiki şekilde 400 rms bir amfi ile çalışıyor hakiki bunlar sıkma değil inanırmısınız bilmem 1 sene profesyonel şekilde oto ses ve görüntü sistemi dükkanında hem satış hemde montaj yaptım sayamıyacağım kadar bass mid teyp vb kombinasyona imza attım plakalıkdan başka bişey zırıldamıyor he zırıldıyorsa imkanıda varsa komple dynamat döşeniyor diyorsunuzki iki ovalle camlar zırıldıyor ben evin temellerini güçlendirmeye başlıyayım o zaman ? 168916_495206896965_6476684_n by talay21994, on Flickr dediğim gibi bu iş tecrübeye bakar artık ne iyi ne kötü ve insanların ne istediğini anlıyoruz bence sizde hiç uğraşmayın o 6 tane ovali söküp kaliteli bir iş yapın plakayıda slikonla tutturunki zırıltı yapmasın edit: kabinsiz kullanıcam diyorsunuz işte orda iş bitiyor hertzs kulandığınıza göre yumuşak bass seviyorsunuz doğru tahmin umarım eş değer olarak ta alpine aynı tarz da bass tatlı yumuşak bir ses iyi seçim boston acoustics, alpine ,pioneer ,kicker, sony xplod, kenwood, jbl, jl audio bunlardan hangisinin 20 cm lik free air modeli var ? hangisini önerirsiniz bagaj kabini bagajı dolduruyor birde lpg tankı yer kaplıyor. iyi bass alamicam ama mecbur free air kullanmam gerek yada koltuk altı ince olanlardan mahmut abi beni çok acaib gaza getirdi subwoofer şart artık cezada yesem alacam ebay com'dan almayı düşünüyorum fiyat uçurumu var bazı markalarda 16 Mart 2013 tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Önemli olan boyutu değil İbrahim işlevi Elimde teyp varken masraf yapmak istemedim ama bende 7" ekranlı bir teyp isterim Senin istediğin böyle bir şey 2. el olarak 500-600 TL ye satılıyor denk getirip almak lazım... mahmut abi ford connect ler için böyle bişey temiz ikinci el 500 - 600 tl ye bulursan bende alırım Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Link verdiğiniz sub. 200 RMS 400 RMS amfi ile kullanabilirsiniz.Kabinsiz sub. kullanacaksanız Pioneer TS-SW3001S4 tavsiye ederim 1500W peak 500W RMS 4 OHM tatmin edici bir sese sahiptir... Mahmut abi demin byere gttm sormya isinin ehli insanlar profesynel is ypyolar komple jbl takimi cevrci kblolama aracn tesisatna tklmcak arka kolonlarda dgscek hpsne 850 tltoplam ddi typ dgsmck nasi snce isclgne ustlgna kefilim tesisatida orda kuruluydu dnedim hsuma gtti dandik bi ses vrmyo szinfkrlernizide alim ddim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Mahmut abi demin byere gttm sormya isinin ehli insanlar profesynel is ypyolar komple jbl takimi cevrci kblolama aracn tesisatna tklmcak arka kolonlarda dgscek hpsne 850 tltoplam ddi typ dgsmck nasi snce isclgne ustlgna kefilim tesisatida orda kuruluydu dnedim hsuma gtti dandik bi ses vrmyo szinfkrlernizide alim ddim bu yazıyı okuyana kadar göbeğim çatladı neden sesli harfler çıkartıldı 850 rakam çok iki takım mid bi anfı bi bas mı var sistemde ? Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Benim tavsiye ettiğim ürün 20cm zaten Rasim eBay dan bu tarz ürün alırsan bir o kadarda gümrük vergisi ödersin haberin olsun kocaman kutu ile gelecek ebaydan arkadaş sürekli alış veriş yapıyor kaç dolara kadar gümrük uygulanmıyor bilginiz var mı ortalama 150 tl fark var bir kaç markada karar kıldım ama gümrügü bende düşünüyorum bir limiti var mı acaba azerbaycan'da ve iran'da bulunduğum zamanlar sormuştum Türküye'de ki 450 tl lik teyp oralarda 120 dolar civarı Türkiye'de trt vergisi kdv ötv hoparlör parası kadar vergi veriyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts