Ahmet Taşkın 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Bende de bir takıntı var. Hep yanımda taşıyorum arabada bırakamıyorum. Ama neden bilmiyorum. Taşımasam ki desemde niyet edemiyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Esas soru şu olamalı, ruhsat arabanın içindeyken araba çalınırsa, kasko ödememezlik yapar mı? Bende hep yanımda taşıyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Esas soru şu olamalı, ruhsat arabanın içindeyken araba çalınırsa, kasko ödememezlik yapar mı? Bende hep yanımda taşıyorum. Aynen öyle oda var.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Araçta bırakmayan arkadaşlar neden bırakmıyor? Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Araçta bırakmayan arkadaşlar neden bırakmıyor?Araçta bırakan neden bırakıyor? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 İstanbul'da yaşarken teyp kafası ile birlikte sürekli eve taşıyordum sonradan Erzurum'a gelince taşıması zor geldiğinden hep arabada bırakıyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Sigorta yedek anahtarla çalınırsa sıkıntı çıkarıyor bildiğim kadarı ile. Son bir yılda kadar hep torpido gözünde bırakırdım (Eskişehir'de, eğer başka şehire gidersem yanımda taşırdım) artık el çantam var, herşey içinde Allah korusun kaybolursa bir sürü iş 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Kaskom yok.. Ruhsatta araçta duruyor. Ben en azından son 1 seneye kadar hep eve alırdım akşamları.Ancak baktım ki birşey olmuyor artık almıyorum. Almamın sebebi çalınırsa falan araç elimde ispat olsun. İşler daha hızlı şekilde ilerler falan diye düşünceydi. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Araç ruhsatı hamiline yazılı bir çek gibi bir şey değil, çalan kişi onu ele geçirince araç sahipliğini elde edemiyor. Dolayısıyla alacaksa onu da alsın, ne yapabilecek ki? Araba gittikten sonra ne yapayım üç kuruşluk ruhsatı? Ama şu olabilir, gerektiğinde adli ve idari mercilere araçla ilgili bilgi iletiminde kullanılmak üzere ruhsat resimleri ya da fotokopileri alınıp bir yerlerde saklanabilir. Ruhsat, araçla birlikte çalındığında sigorta şirketi zararı tazmin eder mi konusunda ben de işin uzmanı olan sigortacı arkadaşların cevaplarını merak ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 (düzenlendi) Araçta bırakmayan arkadaşlar neden bırakmıyor? ALLAH göstermesin diyelim ki gece yarısı sen mışıl mışıl uyurken bir aracı götürdü sen sabaha kadar farkedemedin ortalama 8 saat adam memleket değiştirir.ruhsat yok çevirmeye takıldı orda kalır.ruhsat arabada çevirmeden geçer gider sen ihbar edene kadar diye bir düşüncem var.oşşşşş ne kurmuşum kendimi yahuu 8 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Araçta bırakmamamın sebebi, araba çalınırsa kaskoya bahane olmasın. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Alışkanlık işte, kesinlikle yanıma alırım. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Bagajda taban halısının altına koyuyorum.. Hırsızlık fılan olursa bulunamasın diye.. 1 2 Haftada bir kontrol edıyorum. Zaten onun dısında polıs cevırmedıgı surece ıhtıyacım olmuyor.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Senelerdir ruhsatı yanımda taşıdım. Bir süre sonra arabada unutmaya başladım. 6 senedir de arabada duruyor. Araç çalınsa da ruhsatla birşey yapılabileceğini zannetmiyorum. Parasını verdikten sonra emniyette tekrar çıkarılabiliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 ben akşam eve alırım genelde. onun dışında arabada durur. ancak almak faydalı gibi geliyor bana. araç çalındığında ruhsat üzerindeyse ihbarı almayan çevirmelerden rahatlıkla geçer. ancak ruhsatı yok ise ilk çevirmede takılır araç sorgulanır çalıntı olduğu daha kolay tespit edilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Ben 4 senedir araç sahibiyim hiç yanıma almadım. Evde unuturum çevirmede sıkıntı olur vs düşüncesi ile araçta bırakıyorum. Bu arada forumu takip eden kötü niyetli kişiler bir liste çıkarmış olabilir dikkat Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 [emoji56] Aracı aldığım gün torpidoya attım orda duruyor . Ruhsatta aracın kimliği, üstünde taşıması lazım [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Çalınma riskine karşı hep yanımda taşırım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Arabada duruyor zaten benim arabamı kim çalıp napsın Depoyu doldurmaya gittiğinde arabayı benzincide bırakır zaten Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Arkadaşlar yeni araç sahibi olan biri olarak merak ettiğim bir konu var. Araçtan inerken ruhsatı yanınıza mı alıyorsunuz,yoksa arabada mı bırakıyorsunuz. Kasko açısından durum nedir.? Ruhsat içinde iken araç çalınırsa kasko ödeme yapmaz deniyor. Buradan devam edebilirsiniz.. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Cevaplar için teşekkürler, bagajda taban halısı altında saklama fikri ilginç ve uygulanabilir. Yalnız sorumun ikinci kısmı için net bir cevap alamadım kasko açısından sıkıntı olmaz değil mi araç çalınırsa ruhsatın araçta olması Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Ben bir arayayım bakalım nerdeymiş benim ruhsat 1 Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Ruhsati cüzdan niyetine taşıyorum kartlarım ehliyet kimlik içerisinde. Emanet verecegim zaman bosaltiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts