Ali Cihangiroğlu 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Bari çevreye acı... Her damla yağ ile kaç metrekare toprağı kaç metreküp suyu kirlettiğini düşün... Ben sadece görünen yerleri siliyorum... Cillop gibi.. Ne yağı hocam, benim motorun dışında, bırak yağı, terleme bile olmaz, hiper bakım, sıfır yağ kaçağı, ben sadece toz toprak kısmını yıkıyorum Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 29 Ağustos 2012 Paylaş 29 Ağustos 2012 Aracımın motoru temiz olsun diye bir kaygım yok,kirlide durabilir.Senede 1-2 defa aklıma eserse yıkarken deterjanlı suyla heryerini fırçalarım sonrada normal suyla durularım tertemiz olur.Yıllardır tüm araçlarımı bu şekilde yıkadım hiçbirinde de sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 30 Ağustos 2012 Paylaş 30 Ağustos 2012 Motorun yıkanması pek önerilmez. Ama yeni nesil motorlarda dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Hakan Arıkbuğa 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 motoroun bakımı herşeyden önemli. kaput altındaki tozlu görünüm araca zarar vermez kanaatindeyim. ilave olarak da motoru yıkamaya çalışırken arıza yaratma olasılığı her zaman vardır. bu işi senede bir kez işin erbabı kişilere yaptırmanızı öneririm. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Bende yıkamayı düşünüyordum ama yazılanları görünce vazgeçtim. Motorun yağlı olan belirli bölümlerini motor temizleme ürünleriyle temizlemeye karar verdim. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Benim motor 2010 dan beri hiç yıkanmadı üzerindeki koruma kapağını birkaç kez sildim sadece. Yıkama olayında risk her zaman vardır bence. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Videoda dikkatimi çeken kir sökücü namlu kullanmış tam net göremedim ama büyük ihtimal çok şiddetli girdap şeklinde veiryor suyu bendede var yıkama makinası kabloya gelse söker atar ayrıca köpük makinasından attı muhtemelen araçların dışında kullandığı köpük motorda biriken en çok şey yapışkan toz yağ falandır eğer o ilk sıktığı ilaç motor temizleyici değilse vay araçların verniğinin haline yok motor için ilaçsa köpük neyin nesi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 motor yıkamaya iyi bakmıyorum. motor için ve daha önemlisi suların akıp gittiği ve sonra barajdan geri gelip tenceremize girdiği için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 Yıkamıyorum. Silinmesi gereken yerleri Siliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Bekir İlk 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 (düzenlendi) servis motor yıkatmayı kesinlikle önermiyor. temmuzda sıfır araç alırken bayideki görevliler "motoru sakın yıkatma, bezle silebilirsin" dediler. motora sprey sıkıp parlak bir şekilde teslim etmişlerdi. http://i.hizliresim.com/gyDkPZ.jpg 8 Kasım 2015 tarihinde Bekir İlk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir İlk 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 http://i.hizliresim.com/V6Gl8P.jpg bu da başka bir foto ilk aldığımda çekmiştim. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Bunca yıldır temiz görünsün diye motor yıkadığımı veya sildiğimi hatırlamam, bakıma gittiğimde de özellikle yıkanmamasını belirtirim, hiç oksidasyon derdi ile de uğraşmamış oldum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 arkadaşlar merhaba sizce bu uygulama doğrumu ? Videoyu görünce anılarım canlandı. Kırmızı clionun arkasında uzakta duran kırmızı accent ilk aracım ne günlerdi bee Uygulamayı yapan kişinin hızlıca geçtiğine bakmayın, fazlaca tecrübeli bir abimizdir atas tr distribütörü Murat abi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Videoda dikkatimi çeken kir sökücü namlu kullanmış tam net göremedim ama büyük ihtimal çok şiddetli girdap şeklinde veiryor suyu bendede var yıkama makinası kabloya gelse söker atar ayrıca köpük makinasından attı muhtemelen araçların dışında kullandığı köpük motorda biriken en çok şey yapışkan toz yağ falandır eğer o ilk sıktığı ilaç motor temizleyici değilse vay araçların verniğinin haline yok motor için ilaçsa köpük neyin nesi?Buğra el pompası ile sıktığı est jant ve motor temizleyici, sonradan sıktığı proteo veya dls 125 oto şampuanı Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Buğra el pompası ile sıktığı est jant ve motor temizleyici, sonradan sıktığı proteo veya dls 125 oto şampuanı Sanırım köpüğe gerek yok gibi ama sanırım bayi tanıtım yapıyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Sanırım köpüğe gerek yok gibi ama sanırım bayi tanıtım yapıyorAslında 2. Ürüne gerek yoktu ama dediğin gibi tanıtım amaçlı biraz da. DT nin ilk buluşmasıydı maslak sanayide, ürünlerin hepsini merak ediyoruz Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Dls pembe köpük tanıtımıda olmuş başarılar dilemek düşer bizede Yorum bağlantısı
Melih Kaynak 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 Arkadaslar 9 ay once sifir benzinli arac aldım Ic dis yikamaya verdim AutoClub firmasına Adamlar bayaga temizledi Lakin aklima bise takıldı Motor asiri pisti Bazi yerleri kapatip solisyonlarla tazyikli suyla motorun arkasini ve motorun uzerine su vurdular kiri cikarttilar Icime şüphe dustu Motora su vuruldu bise olurmu acaba Herhangi bise yok suan Ford teknik servisi aradım hicbise olmaz dedi o firmayi da taniyorum isinde uxman dedi ama sizin fikirleriniz nedir Yaptirmamalimiydim acaba http://i.hizliresim.com/J2lPOq.jpg Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 sonrasında buji kabloları / sensör soketleri vb. sökülüp hava tutuldu mu? ford da tanınan bir firma .. hiç mi arıza olmuyor? vw de bmw de. vb. firma ile ne ilgisi varmış Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 daha önce su alma dan dolayı 2 kere hem buji kablosu hem bobini değiştirerek dilim yandığından dolayı bi kontrol ettirmenizde fayda var diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Hiçbir şekilde motora su tutulması taraftarı değilim... Alırım elime bezi elimin ulaştığı yerleri siler geçerim her hafta ... Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Riskli iş..ben asla yıkatmam alırım elime nemli bezi silerim..motoru yıkatmanında mantığını anlayamıyorum.. Yorum bağlantısı
Serkan Erden 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 şimdiye kadar bişey olmadıysa dahada olmaz sıkmayın canınızı..... Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Bende yıkatıyorum senede 1 kere yazdan yaza Çağlar abinin dediği gibi bujilere hava tutulması lazım yoksa sakat durumlar çıkabiliyor diye biliyorum bende yıkamacı abinin dediğini diyorum sıkıntısını görmedim bu zamana kadar yalnız yıkatında sol ön farımda 2-3 gün buhar oluyor Yorum bağlantısı
Sinan Erdem 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 bu fotoğraftaki araçtan bayiden sipariş geçtik bu araç focus 3 mü focus 4 mü bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts