İçeriğe Yönlendir

Opel Astra Classic Sedan Hak. Görüşleriniz

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Fatih Mehmet Uslu

Bu kasa Astra kullandım, 115 beygir yazıyor ama 4000 devire kadar aman aman bi hızlanması yok, 4000 devirden sonra anca benzin ibresini hızlandırır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

39.500 Golf var 1.4T 122bg.Düşünülebilir.

Araç güzel ama illa sedan olmayacaksa Golf 6 da bakabilirsin...

Sedan düşünüyorum o bakımdan hb araç ikinci planda şuan.

Bu kasa Astra kullandım, 115 beygir yazıyor ama 4000 devire kadar aman aman bi hızlanması yok, 4000 devirden sonra anca benzin ibresini hızlandırır.

Test sürüşü yapmak şart o zaman...:good1:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bugün Opel, Honda ve Ford bayilerine araç incelemek ve fiyat almak üzere gittim.

Opel bayisinde Astra Sedan için 38.000 TL son fiyat verdiler, fiyata plaka, MTV, ruhsat masrafları dahil. Opel benim araca takasta 21.000 TL fiyat biçti. Opel Astra Sedan ancak 38.000 TL eder zaten, malzeme kalitesi ve genel hatları ile araç fazlasını hak etmiyor.

Honda bayisinde Honda Civic Elegance için 50.000 TL son fiyat verdiler buna da plaka, MTV, ruhsat masrafları dahil. Honda Civic gerçekten mükemmel bir araç olmuş. Tam puan aldı benden.

Ford bayisinde ise C-Max dizel x-paket (Otomatik park sistemi ve Sony ses sistemi var) için 64.000 TL son fiyat verdiler, plaka, MTV, ruhsat masrafları dahil. Ford benim aracıma 22.000 TL değer biçti. C-Max'a ne laf ne de yorum var zaten.

Kararsızlık içerisindeyim, akşam eve gelirken aracı yıkattım daha bir güzel göründü gözüme galiba satamayacağım ben bu aracımı. :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...