Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Bir aksilik olmazsa hafta sonu aracımın arka disklerini ve (mecburen) balatalarını değiştirmeyi planlıyorum. Bu konularda tecrübem var ama ABS'li bir araçla ilk defa uğraşıyorum. Bu işlem esnasında dikkat etmem gereken öncesinde veya sonrasımda mutlaka yapmam gereken noktalar var mıdır? Değerli ustalarımızın yorumlarını bekliyorum. Selamlar. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Abim gerekli ekipman'ın varmı?? Birde arka fren bakımı yaparken kesinlikle kontak anahtarını kontaktan çıkarma. İşlem bitince aracı hareket ettirmeden önce fren pedalını pompalayıp dolmasını sağlayın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Arka pedleri degisirken, kaliper pistonunu icine itecek alet lazim. Bu alet pistonu cevirerek iceri itiyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Abim gerekli ekipman'ın varmı?? Birde arka fren bakımı yaparken kesinlikle kontak anahtarını kontaktan çıkarma. İşlem bitince aracı hareket ettirmeden önce fren pedalını pompalayıp dolmasını sağlayın Sabri ustam Allah senden razı olsun. Elimdeki ekipman; söküp takacak anahtar-lokma takımı vs. Ancak Mehmet Taner kardeşimin yazdığı "pistonu çevirerek ileri itecek aparat" yok. Nasıl bir şeydir onu da bilmiyorum. Pistonu mutlaka itmem gerekecek çünki kalınlık oldukça artacak. Ne dersin ustaya mı gideyim? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Sabri ustam Allah senden razı olsun. Elimdeki ekipman; söküp takacak anahtar-lokma takımı vs. Ancak Mehmet Taner kardeşimin yazdığı "pistonu çevirerek ileri itecek aparat" yok. Nasıl bir şeydir onu da bilmiyorum. Pistonu mutlaka itmem gerekecek çünki kalınlık oldukça artacak. Ne dersin ustaya mı gideyim? Mükremin abi bence ustaya git,bu işler biraz stresli olur.ekipmanlarında yokmuş hemde. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Sabri ustam Allah senden razı olsun. Elimdeki ekipman; söküp takacak anahtar-lokma takımı vs. Ancak Mehmet Taner kardeşimin yazdığı "pistonu çevirerek ileri itecek aparat" yok. Nasıl bir şeydir onu da bilmiyorum. Pistonu mutlaka itmem gerekecek çünki kalınlık oldukça artacak. Ne dersin ustaya mı gideyim? Bundan 20 yıl filan önce idi Alman'lar bizim 3 cü Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odasının daveti üzerine biz tamirci esnafına kurs vermek için şehrimize geldiler akşamları 2 saat isteyen her esnaf bu kurslara katıldı, bize ders veren Alman Hoca ile arkadaşlık kurduk, konuşurken konu fren bakımına geldi ben o arkadaşın yalancısıyım çünkü hiç yurt dışında bulunmadım Almanya'da fren bakımı yapan ustaların bu işi yapması için ehliyetleri varmış ve her 3 yılda bir teknoloji değiştiğinden dolayı bu ehliyetler vize olurmuş (vize olması için belli bir zaman kurs görüyorlar) şimdi birde bize bakalım abi sakın yanlış anlama, hiç kimseyi hakir görme gibi bir niyetim yok siz o freni nasıl açıp bakım yaparsınız, sonu ne olur 4 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Bundan 20 yıl filan önce idi Alman'lar bizim 3 cü Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odasının daveti üzerine biz tamirci esnafına kurs vermek için şehrimize geldiler akşamları 2 saat isteyen her esnaf bu kurslara katıldı, bize ders veren Alman Hoca ile arkadaşlık kurduk, konuşurken konu fren bakımına geldi ben o arkadaşın yalancısıyım çünkü hiç yurt dışında bulunmadım Almanya'da fren bakımı yapan ustaların bu işi yapması için ehliyetleri varmış ve her 3 yılda bir teknoloji değiştiğinden dolayı bu ehliyetler vize olurmuş (vize olması için belli bir zaman kurs görüyorlar) şimdi birde bize bakalım abi sakın yanlış anlama, hiç kimseyi hakir görme gibi bir niyetim yok siz o freni nasıl açıp bakım yaparsınız, sonu ne olur Sabri ustam yanlış anlaşılacak bir konu yok, öyle bir takıntım olsa burada bu konuyu açıp da neden sizlerin fikrini alayım? Güzel bir örnek vermişsin, zahmet edip uzunca yazmışsın eline sağlık. Ben de eskilerden bir olayı hatırladım. Anlatayım; 80'li yıllarda 131 kasalar yeni çıkmıştı. Hani şu tencere kapağı şeklindeki jant kapaklı olanlardan bir aracım var. Taksiciyiz ya zamanımız yok çabucak halledelim deyip fren bakımı yaptırdım balataları değiştirttim. Eline sağlık deyip çıktım. Yolda arka sol tekerden bir tıkırtı geliyor. Hızlanınca kesiliyor, yavaşlayınca başlıyor. Tedirgin halde durağa geldim jant kapağını söküp baktım. Dört bijondan biri yere düştü, diğer üçü de krikoya kaldırdıktan sonra elle söküldü. Daha geçen hafta sonu ön diskleri araç üzerinde tornalattım, sol diskin tornasında sorun yok, usta sağ diski makinaya bağladı, kendisi yemeğe oturdu, alet çalışıyor, derken diski poyraya sabitlediği civatanın biri düştü, yani disk poyraya tek civatayla bağlı halde kaldı ve o haliyle tornalandı. Ne dersiniz bu ustalar hep bana mı denk geliyor? Allahtan işlemin sonlarına gelmiştik de sorun olmadı. Bu ve buna benzer bir çok tecrübe, yapabileceğim işleri kendim yapmam konusunda beni motive etti. İnsan emeği en değer verdiğim şeydir. Ustayla işçilik konusunda asla pazarlık yapmam, galiba benim sorunum, yakınlarımda sizler gibi beni anlayabilecek dürüst ustalar bulamayışımdır. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Abim böyle milyonlarca örnek verebilirsiniz, benim anlatmak istediğim fren araçta en önemli unsur, inanırmısın o kursları gördükten sonra ben dahi tedirgin oluyorum, her işin ayrı bir önemi var ancak fren kesinlikle doğru parça doğru işçilik ister Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 (düzenlendi) Konuyu açtıktan sonra bir yandan sizin cevapları okurken diğer yandan da bu konuda çekilmiş videoları izledim. Bu videolarda dahi insanı tedirgin edecek uygulamalar gördüm. Ancak dediğiniz gibi amatörlüğün sınırlarını iyi belirlemek lazım. Çoluk çocuk binip canımızı emanet ediyoruz. Beni öye bir konuma getirdin ki bu diskleri değiştirecek ustanın benden çekeceği var. Senin hissettiğin tedirginliği bütün ustayım diyenlerin hissetmesi lazım. Sağolasın Sabri ustam. 6 Eylül 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Şimsek 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 (düzenlendi) Abi Hasan'a git bi sorun çıkarsa döveriz 6 Eylül 2012 tarihinde Serkan Şimsek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Abartacak bir konu degil. Yanlislik yapacaginiz hicbirsey yok. Tek ihtiyaciniz pistonu hem cevirip hem itebilecek bir alet. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 (düzenlendi) el freniniz elektrikli mi? Evet Çağlar bey, kafama takılan en önemli şey o zaten, bilirsin manuel olanlarda tabancadan her türlü ayarı yapıyoruz. Bu tedirginlik nedeniyle kararsızlık yaşıyorum. Abi Hasan'a git bi sorun çıkarsa döveriz Serkan Hasan'ı canımız isteyince zaten gider döveriz, bahane aramaya gerek yok ki. 7 Eylül 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 el freniniz elektrikli mi? Çağlar Bey cevap vermediniz. Ben de değişim yapmadım. Sizden alacağım cevaba göre ustanın hareketlerini kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Çağlar Bey cevap vermediniz. Ben de değişim yapmadım. Sizden alacağım cevaba göre ustanın hareketlerini kontrol edeceğim. Abi cevabı ben yukarıda verdim, arka balatalar değişirken kontak anahtarını kontaktan çıkarma Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Abi cevabı ben yukarıda verdim, arka balatalar değişirken kontak anahtarını kontaktan çıkarma Tamamdır Sabri Bey, Çağlar Bey'in aynı cevabı görmüş olduğu halde ısrarla elektrikli mi diye sorması beni tedirgin etti. Kontağı el freni kendiliğinden kilitlenmesin diye çıkarmıyoruz değil mi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts