semih çalışkan 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 (düzenlendi) Selam beyler, Yaklaşık 1 aydır aşağıdaki ön tampon ızgarasını arıyorum. Asya modellerinde standart ızgara, ebay da mevcut ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için cesaret edemedim. lütfen biri yardımcı olsun nereden bulabilirim? nasıl alabilirim? bir el atın... 11 Eylül 2012 tarihinde semih çalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 ebay linkini koyarsanız daha net cevap verebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 (düzenlendi) ebay dan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. ben ve benim gibi bir cok arkadaşım ebay sitesinden alış veriş yapıyor...ben hiç sıkıntı yaşamadım... 11 Eylül 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İhsan Candan 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 böyle ızgara gibi şeylerin gümrükte takılma olasılığı var mı? Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 böyle ızgara gibi şeylerin gümrükte takılma olasılığı var mı? O biraz karışık takılabilirde takılmayabilirde tamamı ile şans işi gibi.Benim en son getirdiğim takılmamış idi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 otosana sordunuz mu siparişle gelir belki. Yorum bağlantısı
Mustafa Atik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 hocam bende sizin gibi kararsız kalmıştım ve bayağı araştırdım hatta arkadaşlarımdan alan oldu bazılarında parça eksik geldi hangi parça söyleyim bu ızgaradaki siyah bir çekme yerini kapatan küçük bir parça onu göndermemişler o da sanayide deli gibi gezmişti sonunda biyer buldu orada kestirdi benzerini ama aynı olmadı bu tür vakalar yaşayınca bende vazgeçtim daha doğrusu hevesim kaçtı ama gözümle görüp alırsam tabikide alırım saygılarımla Yorum bağlantısı
semih çalışkan 12 Eylül 2012 Yazar Paylaş 12 Eylül 2012 Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Bize Ebay yolu gözüküyor ileri tarihte alırsam deneyimlerimi paylaşırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Atik 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Bize Ebay yolu gözüküyor ileri tarihte alırsam deneyimlerimi paylaşırım. hocam şimdiden hayırlı olsun dediğim gibi satın alacağınız kişiye o siyah parçaları özellikle hatırlatın Yorum bağlantısı
Burak Ekici 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 ben aldım cekı demır kapagı eksık geldı maıl ıle halletım yolladılar eksık parcayı ozelden lınkı atıyorum bukadar aramana gerek yok artık bulunan bı parca Yorum bağlantısı
Özgür Mert 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Forumda var eliftunning satıyormuş 55 tl http://www.eliftuning.com/Ford-Fiesta-2009-ve-sonrasi-on-Panjur-Takimi_30339.html#0 Yorum bağlantısı
semih çalışkan 21 Eylül 2012 Yazar Paylaş 21 Eylül 2012 Evet arkadaşlar, ayın 17 sinde sipariş verdim 21 inde bugün geldi shangay dan, ürün gerçekten kaliteli ve güzel gözüküyor henüz arabama takmadım aslında parlak siyaha boyayıp takmayı düşünüyorum kararsızım. Birde bu panjuru sökmeyi bilen var mı aranızda? Muhtemelen ufak tırnaklar tutuyordur, ama orjinal panjura zarar vermeden çıkarmak istiyorum. Çıkarmış veya çıkartılırken görmüş birileri varsa aranızda bilgilerini paylaşırsa sevinirim... Bu arada panjurun markası Furd Yorum bağlantısı
semih çalışkan 21 Eylül 2012 Yazar Paylaş 21 Eylül 2012 Tamponu ve farı söktürmek biraz korkuttu beni daha 1 aylık araba başka bir yolu vardır bence birde servise sormak gerek söylerlerse tabi... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Bir ızgara için far sökmek ? Kesinlikle fazla para almak için yapmış olabilir. Aracın altına yatılırıp bakılıp kuvvetli ihtimal geçmeli tırnaklı bir parçadır değişim yapılabilir. Yorum bağlantısı
semih çalışkan 22 Eylül 2012 Yazar Paylaş 22 Eylül 2012 Peki bu plastik ızgarayı parlak siyaha nasıl boyatabilirim? Boyacı mı yapabilir sadece yoksa bende spreyle boyayabilir miyim? Yorum bağlantısı
semih çalışkan 22 Eylül 2012 Yazar Paylaş 22 Eylül 2012 Modacar ın Preston parlak siyah plastik sprey boyası var kullanananız var mı? işe yarar mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Atik 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 hocam ben kullanmadım sprey boya ama kullanan arkadaşım var ve bir süre sonra şikayetçi olmaya başladı sprey boyadan sebebi de şu araba tazzikli su ile yıkanırken belli bir süre sonra renk atmaya başlıyor,malum ızgarayada böcek filan girdiği için yıkatmasa olmuyor,onun için her böyle rengi attığında filan çıkarıp tekrar boyuyordu,zaten bellli bir süre sonra hevesi kaçtı iyice parçayı satmıştı başkasına,onun için sana tavsiyem sprey boyayı iki defa düşün,birde alıcaksan kaliteli bir marka al belki de sorun sprey boyadadır teşekkürler Yorum bağlantısı
Burak Ekici 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Bunu monte etmek 5 dakikamı aldı far tampon sisfarı sökümü falan kesinlikle para almak için yapılmış bir işlem en ufak bi alakası yok orjinal ızgarayı bosluklardan tut ve koselerden başlayarak kenbine dogru cek tırnaklar mukavemet gostermıyor direk çıkıyor. boya işine gelince bence kendin boyamaya kalkma yazık olur ben piano black e sanayide 50 tl ye boyattım. Yorum bağlantısı
Burak Ekici 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 (düzenlendi) Tamponu ve farı söktürmek biraz korkuttu beni daha 1 aylık araba başka bir yolu vardır bence birde servise sormak gerek söylerlerse tabi... Ben arkadaşın bu endişesine cevap vermek adına mesajı yazdım siz neden olayı kişisel algıladınız anlamadım. yoksa ızgaraya veya onun montajına kaç para verdiğiniz beni ilgilendiren bir konu değil. Ben sadece yaşadığım deneyime dayanarak böyle birşeye gerek olmadığını arkadaşında bu yüzden olaydan soğumaması gerektiğini söyledim. Amma uzattınız diye bir tabir yanlış burdaki herkes birbirine yardımcı olup görüş paylaşmak için bulunuyor. 25 Eylül 2012 tarihinde Burak Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Ekici 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Tamam arkadasim ben hataliyim kusura bakma Yorum bağlantısı
Guest Zafer Güneş 1 Ekim 2012 Paylaş 1 Ekim 2012 öncelikle parça hayırlı olsun acaba ne kadar a mal ettiniz ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Bunu monte etmek 5 dakikamı aldı far tampon sisfarı sökümü falan kesinlikle para almak için yapılmış bir işlem en ufak bi alakası yok orjinal ızgarayı bosluklardan tut ve koselerden başlayarak kenbine dogru cek tırnaklar mukavemet gostermıyor direk çıkıyor. boya işine gelince bence kendin boyamaya kalkma yazık olur ben piano black e sanayide 50 tl ye boyattım. Peki boyatmadan önce zımparalattınız mı? Bende düşünüyorum piano black'i arka difüzöre ve ön panele. Yorum bağlantısı
Burak Ekici 2 Ekim 2012 Paylaş 2 Ekim 2012 Aynen bende difizor ve on panele yatim kendim zimparalamadim boyaci ustaya verdim yaptimi bilmiyorum ama sprey boya atar dedi araba boyasiyla alta asta atarak boyadigini biliyorum bence bikere yaptir tam yaptir derim ben Yorum bağlantısı
Mehmet Evcimli 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Selam arkadaşlar, sitede henüz yeniyim.. Ford Fiesta 2011 Titanium sahibiyim.. Hafta sonu aracımla bir kaza yaptım. ön tampon, ızgara komple dağıldı. arabayı servise götürdüm.. Bu asya ızgaradan istediğimi söyledim, Otosan'a kadar araştırdılar fakat bulamadılar.. bu ızgarayı kısa sürede nereden temin edebiliriz, yardım ederseniz sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 3 Aralık 2012 Paylaş 3 Aralık 2012 Selam arkadaşlar, sitede henüz yeniyim.. Ford Fiesta 2011 Titanium sahibiyim.. Hafta sonu aracımla bir kaza yaptım. ön tampon, ızgara komple dağıldı. arabayı servise götürdüm.. Bu asya ızgaradan istediğimi söyledim, Otosan'a kadar araştırdılar fakat bulamadılar.. bu ızgarayı kısa sürede nereden temin edebiliriz, yardım ederseniz sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler.. parça kodunu verirseniz bulabilirler onun haricinde otosan bu ürünü bulamaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts