İçeriğe Yönlendir

Fiesta Asya Izgarası

semih çalışkan

Recommended Posts

Mustafa Atik

Selam arkadaşlar, sitede henüz yeniyim.. Ford Fiesta 2011 Titanium sahibiyim..

Hafta sonu aracımla bir kaza yaptım. ön tampon, ızgara komple dağıldı. arabayı servise götürdüm..

Bu asya ızgaradan istediğimi söyledim, Otosan'a kadar araştırdılar fakat bulamadılar..

bu ızgarayı kısa sürede nereden temin edebiliriz, yardım ederseniz sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler..

geçmiş olsun Mehmet bey umarım sizin birşeyiniz yoktur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Evcimli

geçmiş olsun Mehmet bey umarım sizin birşeyiniz yoktur

Allaha şükür bende bir şey yok fakat araba biraz hırpalandı.. :)

Yorum bağlantısı
Ali Tolga Aslan

bende bu ızgaradan arıyorum ebay linkini yollarsanız teşekkür ederim aradım o kadar ebay de göremedim bi türlü

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ffatih Dinçer

iki tellide sanırım bi çıkmacıda var arkadaş benım yerıme sipariş vermiş yarın geliyor :) bı kaç güne fotolarıda koyarım ve panjurların yerını örendiğim vakıt paylaşırım sitede

Yorum bağlantısı
Ffatih Dinçer

DAĞDELEN TURİZM TAŞIMACILIK OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.

ADRES : İKİTELLİ ORG. SAN. BÖLG. ATATÜRK OTO SAN. SİT. 11. SK. NO:657 K.ÇEKMECE / İSTANBUL

Tel : 02124861311

Yorum bağlantısı
Mustafa Atik

DAĞDELEN TURİZM TAŞIMACILIK OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.

ADRES : İKİTELLİ ORG. SAN. BÖLG. ATATÜRK OTO SAN. SİT. 11. SK. NO:657 K.ÇEKMECE / İSTANBUL

Tel : 02124861311

fiyat ne kadarmış hocam?

Yorum bağlantısı
Ffatih Dinçer

150 tl ben bugun taktırdım cuma app plakada gelıo hafta sonu fotoları koyarım

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
(düzenlendi)

Fotoğraf0224.jpg

sonunda geldi, çok yakında araç üzerinde... piano black yapan, yapmayı düşünen varsa yardımlarını rica ediyorum. spray boya ile biz yapabilir miyiz, boyacıya mı gitmek gerekiyor illa.

tarihinde H.Yusuf Kantarcılar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Ekici

Kesinlikle iyi bi boyacida boyat derim ben arka difizoru ilk kendim boyamistim atmalar oldu boyada sonra asya on izgarada aynisini yasamamak icin boyacida boyattim hic bir sikinti yok ilk once astar atti sonra piano black e boyadi ustunede koruyucu bi vernik atti bence riske atma derim

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Atilla Atun

beyler biz çıkar çıkmaz aldık ızgaraları kazık fiyata ve şu anda neredeyse bedava ama oturmasında sıkıntı var tırnaklar uymuyor .ben 2 inci ızgara almak zorunda kalmıştım çünkü birincisini çok fazla hırpalamıştım.

hatta başka bi arkadaşım aldı yine hüsran ve siyah silikonla işini halletti.

eskiden fiberlerde sıkıntı varda şu anda yine sıkıntılı .fırmalar ebatlara uygun üretmiyor.

bu durum arka difüzör içinde geçerli.

spoiler derseniz herkes uyuyor diyor ama karşılaşılan sorunlar yazılmıyor maalesef. :((

Yorum bağlantısı
Selim Satan

Bu asya ızgarası 2013 tamponlu fiestalara uyuyormu acaba ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...