İçeriğe Yönlendir

Akıllı Cep Telefonu Önerileri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Gürcüoglu

samsung modelleri hiç hoşuma gitmiyor görüntü olarak..

favorim blackberry tam benim tarzım. q10 modeline kadar bis zorunluluğu vardı şimdi o da kalktı.gerçi 2000 tl etmez ama biraz fiyatı düşsün şöyle 1200 civarı olursa alıcam

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şu Discovery'yi bulabileceğim bir yer var mıdır? İnternet mağazalarının hiç birinde yok. Tükenmiş.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Dün hızlıal'da görmüştüm, bir hücum ile daldım link atıp ahanda burada demek için ama ön siparişmiş  :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şu discovery'yi bulabileceğim bir yer var mıdır? İnternet mağazalarının hiç birinde yok. Tükenmş.

Bizim Mert galiba golddan aldı. Dün geldi telefon.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bizim Mert galiba golddan aldı. Dün geldi telefon.

Gold'un internet mağazasında bitmiş abi. Diğer türlüsü de burada yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mert internetten almıştı.. 

Telpa ön sipariş topluyor.. 2 eylülde stoklara girecekmiş.. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Hem pahalı hem yok abi :)

Mert internetten almıştı..

Telpa ön sipariş topluyor.. 2 eylülde stoklara girecekmiş..

Hizlial da on talep topluyor. Hazırdan satan yer lazım.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu arada Turkcell internette bir geri sayım başlatmış. Tarihe tanıklık etmeye hazır mısınız diyor. 1 gün sonra açıklayacaklar.

Muhtemelen şu yerli akıllı telefon Gebze geliyor. 500-600 arası fiyatı olur diyorlar. Bakalım o neye benzeyecek. Discovery ile çarpıştıririz.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

yakın zamanda telefon alacağım. şu an t20 kullanıyorum bataryası en fazla bir gün gidiyor ve kamerası bozuldu..

alacağım telefon

1- Şarjı en az iki gün gitmeli ( sadece günde en fazla 1 saat konuşuyorum )

2- Kamera kalitesi ortalama veya ortalama üstü olmalı.

3- şık ve ergonomik olmalı

4- 500- 800 arası olmalı

Android bağımlısı değilsen : Nokia Lumia 720

Ben fazla kurcalamadığım halde 2 günü görmüyor pili.

S4 alın, kutusunu açınca farkedin ki fabrikasyon kozmetik hatalı çıksın. değişim prosedürü servis tarafından gerçekleştiği için aldığınız yer ve çağrı merkezi tarafından önce servise havale etsinler. servis cihazı incelesin ve hatayı tespit ve teyit etsin ve değişim onayıyla kayıt açsın.  

sonra neden sebep sizden 650-TL. kasa değişim ücreti talep etsin. sonrasında Samsung çağrı merkezi ve servisi arasında mekik dokuyun ve derdinizi karşınıza çıkan tüm operatörlere ve birimelre tek tek anlatıp her birini ikna etmeye çalışın.

onlar topu birbirlerine ata dursunlar, sizde arada yuvarlanın.!!!  :angry:

sonuç; hiç birşey. stresten ağzınızda aftlar oluşsun...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247068-kasas%C4%B1-%C3%A7atlak-%C3%A7%C4%B1kan-samsung-s4-ve-sonras%C4%B1/

Samsung'un cihazın dış malzemesi üzerinde ciddi çalışması lazım. Lahmacun yerken kullanmışım gibi yağlı bir duruşu var. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Şu Discovery'yi bulabileceğim bir yer var mıdır? İnternet mağazalarının hiç birinde yok. Tükenmiş.

Dün ben de baktım aynı telefona, Ankara'da Darty mağazasında teşhirde vardı, ön sipariş verirseniz Çarşamba günü gelir dedi, gelmeden tükeniyormuş fiyat 650,00 TL idi.  Fiyat/performans açısından çok iyi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Fiyat 600 olması lazım? Resmi olarak zamlanmamıştır, orada niye 650 TL'miş ki?

Dün ben de baktım aynı telefona, Ankara'da Darty mağazasında teşhirde vardı, ön sipariş verirseniz Çarşamba günü gelir dedi, gelmeden tükeniyormuş fiyat 650,00 TL idi.  Fiyat/performans açısından çok iyi görünüyor.

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Az önce öğle arasında gezdim bir kaç telefoncu, 670 TL dedi bir yer, diğer yerler elimizde yok ama gelecek dedi.Telefoncuların dediği yeni gelecek parti de fiyat 599,00 TL olmayacakmış büyük ihtimal.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Telefonun özelliklerini inceledim çok beğendim, hiçbir yerde kalmamış. Bulduğum yerde alacağım, özellikle siyahını. Bulan gören duyan varsa ve haber verirse çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...