İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Dengesiz herif ya altındaki arabaya bakmadan yaptığı harekete ve tehlikeye attığı durumlara bak kendinden başka insanların da. Bi firma amblemi vardi sanki net göremedim

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Dengesiz herif ya altındaki arabaya bakmadan yaptığı harekete ve tehlikeye attığı durumlara bak kendinden başka insanların da. Bi firma amblemi vardi sanki net göremedim

altındaki araba ne olursa olsun yaptıkları aptalca..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Lokman abi,

Sol şeritten devamlı sabit gidilecekse,Senin gittiğin gibi 150  160km hızla gidilir. ;)

İnsignia gibi 110civarı gidilmez Sol şeritte sabit!

Önündende arkasındanda geçen olur.

Birazda böyle bakın bence ;)

haa biraz daha bekleyip,Sonra geçmesi daha mantıklıydı ayrı konu ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Böylelerini yokuşta bi sıkıştırıcan yokuşu çıkana kadar bağırttırıcan. Yalnız opelci peşine düşmemiş ilginç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Böylelerini yokuşta bi sıkıştırıcan yokuşu çıkana kadar bağırttırıcan. Yalnız opelci peşine düşmemiş ilginç.

Peşine düşse napacak ki abi? Gündüz ortası sokak ortasında adam vuruyolar yol alıp verme durumuna. Ben böyleleri denk gelince bi yere başkasına zarar vermeden patlasin diye icimden geçiriyorum açıkçası. dingille dingil olunmaz

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İlk videoda abs devreye girmiş sanki abi :biggrin:

Kaçırmışım bunu Şafak. :) Girdi ABS devreye tabii.

dün Kırklareli'ne giderken Edirne otobanı. saat  08.00 dan sonrasını dikkatli izleyin. ayarlardan 1080p yapmayı unutmayın.

Öndeki kamyona hafifçe takılıp direksiyon kontrolünü kaybetse ve kimselere dokunmadan gidip bariyerlere çarpıp geberse bu adam hiç üzülmem biliyor musunuz?

Eskiden arabalar yoktu yayalar vardı, arabalar sonra geldiler...Ne olursa olsun otoyollar hariç yollar öncelikli olarak yayalara aittir..İstedikleri yerden geçerler demek istemiyorum ama oradan geçen genç biri de olabilir, yaşlı bir amca da olabilir ve hatta çocuk olabilir..eğer yol vermeyi alışkanlık haline getirirsek zamanla dikkat seviyemiz artar...

Ay ay ay, öğreten adama bak. :punish: Hepimiz zaman zaman yaya yaya gideriz, de mi? ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

opelcide bayan sürücü, telefonla konuşuyordu. :D Allahtan paniklemedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Şerefsizlerin en önde gideni, aşşağlık yaratık, nerdeyse gencecik çocuğun hayatına sebep olacaktı, hafta başı direk trafiğe götüreceğim kayıtları.

:elisopali: :elisopali: :elisopali: :elisopali: 

[MEDIA]

[/MEDIA] tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çocuk şikayetçi olsaydı çok işe yarardı Furkan. Allah korumuş.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

çocuk şikayetçi olsaydı çok işe yarardı Furkan. Allah korumuş.

Abi çocuk şok oldu, azrail yanından geçti. Ama sanırım ehliyeti olmayabilir dediklerimi duymadı.

Şerefsiz az kalır bu herife. Karakter yoksunu herif. Işıkta geçtiği şekle bak

Hataya hata ile karşılık vermemek için geçemedim, peşinden gidip indirip Allah ne verdiyse girişecektim. Diğer ışığa vardığım da yoktu.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Abi çocuk şok oldu, azrail yanından geçti. Ama sanırım ehliyeti olmayabilir dediklerimi duymadı.

Hataya hata ile karşılık vermemek için geçemedim, peşinden gidip indirip Allah ne verdiyse girişecektim. Diğer ışığa vardığım da yoktu.

Allahindan bulsun abi. Kimsenin canını yakmadan patlar bir yere

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şerefsizlerin en önde gideni, aşşağlık yaratık, nerdeyse gencecik çocuğun hayatına sebep olacaktı, hafta başı direk trafiğe götüreceğim kayıtları.

:elisopali:  :elisopali:  :elisopali:  :elisopali:

O.Ç. diyorum başka da bir şey demiyorum. :angry:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Mutaflar

bu acele nedir böyle kırmızı yanıyor geçmek niye be şeref yoksunu insan adam yaralansaydı veya ölseydi ne yapacaktın be vicdansız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yazıklar olsun.. İnsan durup bi sorar :) İnsanlık kalmamış abi.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yazıklar olsun.. İnsan durup bi sorar :) İnsanlık kalmamış abi..

Dursaydı varya, kırmızıda geçenide Allah korudu diyeyim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

:elisopali: :elisopali: :elisopali: :elisopali:

[MEDIA]

[/MEDIA]

Hayvan herif ya. Allah belasını versin böyle insanların.

İşte neden net çeken bir kameraya sahip olmamız gerektiğine ispat. Bu araç o gencecik çocuğu öldürüp kaçsa plakasını dandik bir kamera ile tespit etmemiz imkansız

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayvan herif ya. Allah belasını versin böyle insanların.

İşte neden net çeken bir kameraya sahip olmamız gerektiğine ispat. Bu araç o gencecik çocuğu öldürüp kaçsa plakasını dandik bir kamera ile tespit etmemiz imkansız

ilk cümle için amin diyorum.

güneş tam arkadan vurduğu için gt680w bile anca tespit etti.

Normalde bu gibi durumlarda plakayı sesli telafüz ederim, okuyamadım şerefsiz o kadar hızlıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Yordam

Böyle şerefsizleri ne yapsan vazgeçiremezsin o çocuğa çarpıp ölümüne sebep olsaydı vicdan azabıda çekmezdi.çünkü o insan değil hayvanoglu hayvan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bugun Aracı belediyeye bırakmaya giderken kıl payı kazadan yırttım, Sol aynaya bakarken ansızın durdu bende dalgındım biraz son anda farkettim frene asldım, iyi arkadaki bana vurmadı..

youtubeye yükleyemiyorum ondan faceden yükledim, 

Hd izleyelim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...