İçeriğe Yönlendir

Yeni Chevrolet Trax - Küçük Suv


Eray Sireli

Recommended Posts

Eray Sireli
(düzenlendi)

Yeni Chevrolet Trax’in kalbinde, 1.4 litre 140 beygir turbo benzinli ve 1.7 litre 130 beygir turbo dizel motor seçenekleri yer alacak.

Altı ileri manuel şanzıman ile birlikte satışa sunulan 1.4 litre turbo benzinli motor, 140 beygir gücünde ve 200 Nm maksimum tork üretiyor. Start/Stop özelliği ise manuel şanzımanlı modellerde Yeni Chevrolet Trax sahiplerine ek yakıt ekonomisi sunuyor.

Altı ileri otomatik şanzımana sahip 1.7 litre turbo dizel motor seçeneği ise 130 beygir gücünde ve 300 Nm tork üretiyor.

eni Chevrolet Trax, modern ve çok yönlü olmasının yanında ekonomik bir yakıt tüketimine de sahip. Yeni Trax, hem binek otomobili andıran yol tutuşuna, hem de SUV özelliklerine sahip küçük bir araç.

Chevrolet MyLink : İnteraktif Bilgi Eğlence sistemi

Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink ile donatılan Yeni Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini yedi inçlik, yüksek çözünürlüklü, tam renkli bir dokunmatik ekrana entegre ederek hem sürücüye hem yolculara daha yüksek bir konfor sunuyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası yada Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan Chevrolet MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak yada çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek ve hatta resim ve film dosyalarını oynatmak mümkün.

Standart olarak sunulan sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ile birlikte toplam 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Çekiş Kontrol Sistemi (TC), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), tüm tekerleklerde elektronik kızaklamayı önleyici ABS fren sistemi tüm yolcular için üst düzey güvenlik sağlarken Yokuş Kalkış Destek Sistemiyle (HSA) ve İniş Kontrol Sistemi (HDC) Yeni Chevrolet Trax’de standart olarak sunulacak.

2013-chevrolet-trax-3.jpg

2013-Chevrolet-Trax-cockpit-1-1024x640.jpg

2013-Chevrolet-Trax-Paris-7.jpg

kaynak

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Yurt dışında £16,000'dan başlıyormuş. Bu da demek oluyor ki Türkiye'de benzinlisi 50-55 bin TL, dizeli 60-65bin TL arasında olacak. Şu mylink denen zımbırtıyıda içine koyarsak 70 bine dayanır. bence değmez.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Chevrolet çok daha yakışıklı.

Kuaförü opelde ondan

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...