İçeriğe Yönlendir

Mondeo 1-2 Üretim Yılı Ve Donanım Tavsiyesi

Mustafa Yanar

Recommended Posts

Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Focus tdci sw trend aracımı satıp daha uygun ve beni üzmeyecek bir araç arıyorum.Mondeo kafama yatıyor fakat bu kasa araç hakkında hiç bilgim yok.Kullanan ve kullanmış olan forumdaşların tavsiyelerini bekliyorum.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bütçeniz?

Beklentileriniz?

Aradığınız özellikler?

Manuel-otomatik?

Dizel-Benzinli?

Siz kriter belirlerseniz size daha net bilgi veririz.

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Mustafa Bey, Mondeo Mk2 kasa bakıyorsanız 1999 Model Ghia donanımlı olanından bakın ve alın derim donanım olarak en üst seviyede olanlar onlar.

Fakat alırken 3e 5e bakmayın, bakımlısını ve temizini bulun alın. Ben toparlayana kadar baya bir uğraştım. Benden satın alan için çok çok iyi oldu tabi ama bana baya eziyet oldu tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Elektrik tesisatı kurcalanmamışı çok makbuldur, iç döşeme de önemli bu yaşlarda, forumda satılacakolanı vardı

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Tercihim manuel ve varsa kesinlikle dizel.Satılacak olanlar satılık bölümündedir sanırım.Bir göz atayım.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Tercihim manuel ve varsa kesinlikle dizel.Satılacak olanlar satılık bölümündedir sanırım.Bir göz atayım.

Dizel MK3 kasada var.(2001-2007 modeller)

MK2de en dolu modeller 99 model ghialar. 2001 modelleri bile 99 modellere göre boş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mondeo I veya II nin dieseli gelmedi, nano sayıda gümrükten çıkma vardır 1.8 tdi dır yıldız pompalı

Yorum bağlantısı
Misafir

Elektrik tesisatı kurcalanmamışı çok makbuldur, iç döşeme de önemli bu yaşlarda, forumda satılacakolanı vardı

Çağlar abi ben vereceğim arabayı fakat daha ilan oluşturamadım fırsat bulup yeni, güzel resim çekip.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235998-bu-araba-kac-para-eder-98-mondeo/

araç bu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...