Mustafa AYSAN 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 (düzenlendi) kafama takıldı. yukarıda bir önceki mesajda anlattığım sorun rot ayarından olabilir mi? 6 Temmuz 2015 tarihinde Mustafa AYSAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 konuyu hortlatayım bari... 2007 model sıfır aldığım benzinli focustada aldığımdan beridir aynı sorun var,ön takımda akslar hariç ne varsa değişti çoğu garantiden çoğuda cepten sağ ön tekerleğin boşa düştüğünde çıkarttığı,lok löp kişiden kişiye değişebilen ses.kronik bir sorun galiba.ben çözenini duymadım ama daha O sesi yapan parçayı bir bulsam kafa göz dalacağım. Ne baş belası bir sestir. Sanayide tek tek alt takımı kontrol ettirdim her civatasına kadar yok bulamadık. %90 amortisör takozları sıfır taksanız dahi yine devam ediyor çünkü mallar dandik.. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 O sesi yapan parçayı bir bulsam kafa göz dalacağım. Ne baş belası bir sestir. Sanayide tek tek alt takımı kontrol ettirdim her civatasına kadar yok bulamadık. %90 amortisör takozları sıfır taksanız dahi yine devam ediyor çünkü mallar dandik.. amortisör takozları olsa sol tarafında aynı sesi yapması lazım değil mi .bence başka bir şey var atlanılan ama ne. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 amortisör takozları olsa sol tarafında aynı sesi yapması lazım değil mi .bence başka bir şey var atlanılan ama ne.Çok şükür dün çözdüm. Problem yan sanayi kullanılan amortisör takozu.. [emoji35] 50+50 = 100 TL Tuttu. Bu arada o civarı kurcuklamışken bilyalarda yenilendi. 40+40 = 80 TL de onlar. 70 TL de işçilik. 250 TL bayıldık kısacası ama pıtır pıtır oldu.. [emoji41] Yorum bağlantısı
Recommended Posts