Ferhat Genç 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Ama Mercedes'in kullandığı sistemle diğer mac pherson sistemlerinin aynı olmadığını düşünüyorum. Zaten Mercedesler arkadan çekişli ve arkadan çekişli arabaların genelde ön takımları sessiz olur. Ayrıca Mercedes yalıtımı da ayrı tabi. Bence en iyisi Mercedes ile kıyaslama yapmamak Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 (düzenlendi) Dün arabanın altına yattım ve burç, salıncak,rot,rotil vs. kontrollerini yaptım yani kendi çapımda..Herhangi bir kusur görünmüyor..İnternette araştırma yaparken mac pherson sistemli süspansiyonların sesli çalışabileceği yorumlarını gördüm fakat bu sistemi mercedes bile kullanıp sessiz kalabilmişse bir yerde sıkıntı var gibi ne dersiniz Araç tekerleklerinin üzerindeyken yapılan kontrollerde çok tatminkar sonuçlar alınamaz. Çünkü aracın ağırlığı parçalardaki boşluğu bir yöne doğru kapatacaktır. Bu konuda yapılabilecek en iyi kontrol tekerlekler havadayken olmalıdır. 16 Ekim 2012 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Ekim 2012 Yazar Paylaş 16 Ekim 2012 Ama Mercedes'in kullandığı sistemle diğer mac pherson sistemlerinin aynı olmadığını düşünüyorum. Zaten Mercedesler arkadan çekişli ve arkadan çekişli arabaların genelde ön takımları sessiz olur. Ayrıca Mercedes yalıtımı da ayrı tabi. Bence en iyisi Mercedes ile kıyaslama yapmamak Kastedilen ses vuruntu sesi bir nevi yayın aniden boşalması ile oluşan ses gibi...Ses yalıtımı yapılmış bir araçta daha az duyulabilir o ayrı konu Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 18 Ekim 2012 Yazar Paylaş 18 Ekim 2012 Faydasını çok olacağını düşündüğüm bir video..Simultane çeviri yapıp videoyu buraya tekrar yükleyecek bir arkadaşımız olursa çok memnun oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2012 Paylaş 12 Aralık 2012 Ne oldu? konuyu bağlamamışsın, ses vuruntu bulundu mu? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Aralık 2012 Yazar Paylaş 12 Aralık 2012 Ne oldu? konuyu bağlamamışsın, ses vuruntu bulundu mu? Hepsinde var kabulü ile yola devam ediyoruz..2011 model yeni kasanın, benimki ile aynı konforda olduğunu test edince araştırmayı bıraktım.. Ayrıca, konuyu herkes eteklerindeki taşları döker ve faydalı bir sonuca ulaşırız diye açmıştım.Galiba herkes halinden memnun.. 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2013 Yazar Paylaş 14 Kasım 2013 Ön takımdan bozuk satıhlı yollarda gelen tıkırtı sesi ile ilgili sonuca ulaşmak için yılmadan araştırmaya devam..Bu aralar sıkça konusu açılmaya ve konuşulmaya başladı bu konu malumunuz. Bugün otoparkta aracı kriko sehpasına kaldırıp ön takımı elden ve gözden geçireyim dedim ve sol aksı sallayınca tık tık tık ses var. Son 6 ayda 4 kez rot-balans servisine gitmişliğim var üstelik.Rot başı değişimi sonrası rot ayarı için ,kışlıklar takıldıktan sonra balans için ayrıca 2 kerede ön takım kontrolü için rot balans servisine gitmeme rağmen bunu nasıl göremezler anlamış değilim... Neyse en kısa zamanda aksı söktürüp durumunu kontrol edip değişim yada ne gerekiyorsa yapılacak ,sonucu buradan paylaşacağım. Geriye direksiyon kutusu kalıyor aks tamiri sonrasında aracım bir cadillac kadar sessiz olmazsa kutuya da el atacağız artık Ok ile işaretli yerden sıkıca sallayınca tıkırtı net şekilde duyuluyor,işaretli iki noktada kontrol edilecek Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Ön takımdan bozuk satıhlı yollarda gelen tıkırtı sesi ile ilgili sonuca ulaşmak için yılmadan araştırmaya devam..Bu aralar sıkça konusu açılmaya ve konuşulmaya başladı bu konu malumunuz. Bugün otoparkta aracı kriko sehpasına kaldırıp ön takımı elden ve gözden geçireyim dedim ve sol aksı sallayınca tık tık tık ses var. Son 6 ayda 4 kez rot-balans servisine gitmişliğim var üstelik.Rot başı değişimi sonrası rot ayarı için ,kışlıklar takıldıktan sonra balans için ayrıca 2 kerede ön takım kontrolü için rot balans servisine gitmeme rağmen bunu nasıl göremezler anlamış değilim... Neyse en kısa zamanda aksı söktürüp durumunu kontrol edip değişim yada ne gerekiyorsa yapılacak ,sonucu buradan paylaşacağım. Geriye direksiyon kutusu kalıyor aks tamiri sonrasında aracım bir cadillac kadar sessiz olmazsa kutuya da el atacağız artık Ok ile işaretli yerden sıkıca sallayınca tıkırtı net şekilde duyuluyor,işaretli iki noktada kontrol edilecek Oralarda aks laleleri var. Boşluk yapmış olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Ön takımdan bozuk satıhlı yollarda gelen tıkırtı sesi ile ilgili sonuca ulaşmak için yılmadan araştırmaya devam..Bu aralar sıkça konusu açılmaya ve konuşulmaya başladı bu konu malumunuz. Bugün otoparkta aracı kriko sehpasına kaldırıp ön takımı elden ve gözden geçireyim dedim ve sol aksı sallayınca tık tık tık ses var. Son 6 ayda 4 kez rot-balans servisine gitmişliğim var üstelik.Rot başı değişimi sonrası rot ayarı için ,kışlıklar takıldıktan sonra balans için ayrıca 2 kerede ön takım kontrolü için rot balans servisine gitmeme rağmen bunu nasıl göremezler anlamış değilim... Neyse en kısa zamanda aksı söktürüp durumunu kontrol edip değişim yada ne gerekiyorsa yapılacak ,sonucu buradan paylaşacağım. Geriye direksiyon kutusu kalıyor aks tamiri sonrasında aracım bir cadillac kadar sessiz olmazsa kutuya da el atacağız artık Ok ile işaretli yerden sıkıca sallayınca tıkırtı net şekilde duyuluyor,işaretli iki noktada kontrol edilecek Aynı tıkırtı aynı yerden bende de var, direksiyon kutum değişti ve kutuda bir ayar yapılark düzeldi. Taki geçen haftaya kadar. Yine başladı. HAftaya servise Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 Sabah ilk iş ustamdan önce rot-balansa uğrayıp ön takım komple kontrol ettirdim herhangi bir sorun bulunamadı,aks boşluğu için normal denildi.Sonra ustama geçtim baktı ve o da normal kabul edilir dedi..Direksiyon kutusunu daha geniş bir zamanda baktıracaz artık... Bu ford adamı sese karşı takıntılı yapıyor bu kesin..Muhtemelen direksiyon kutusu da sorunsuz ama baktıracaz Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Direksiyonda en küçük bir titreşim yok sanmıyorum..Motor takozu da sağ tarafta onuda şüpheli saymak lazım belki Abi bence takozdan degil. Takoz arabayı calıstırırken ve stop ederken sarsıntıları engelliyor diye biliyorum?? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bizim yakışıklının ön takım; aks komple, salıncak mı beşikmi adı her neyse sağlı sollu komple değişti, tıkırtılar kesilmedi.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Eğer o tıkırtılar için ustaya gittiysen ve usta da sorun gördüğü parçaları değiştirdiği halde tıkırtılar devam ediyorsa, bir daha o ustanın yakınından geçme. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Bizim yakışıklının ön takım; aks komple, salıncak mı beşikmi adı her neyse sağlı sollu komple değişti, tıkırtılar kesilmedi.. Bir sürü masraf edip sonuç almamak hiç hoş olmasa gerek..Ön takım başlı başına ihtisas konusu, ses yapmaya aday o kadar düğüm noktası var ki doğru teşhis asla deneme yanılma ile yapılmamalı.. Parçalar orjinal mi kullanıldı ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Aracı park ederken yada çok yavaş manevralarda sol taraftan bir gıcırtı geliyordu. Osman Usta amortisor değişimi gelince üst tablanınoralarında bir şeylerin değişmesi gerekir dedi keyfe keder bir zararı yok kullan şimdilik demişti. 2 ay önce lastikleri değiştim direksiyon rahatladı ses kesildi, komik ama şimdi ses mes kalmadı Maslak tarafına geçersen bir uğrasana noname'e birde onlar baksınlar... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Bir sürü masraf edip sonuç almamak hiç hoş olmasa gerek..Ön takım başlı başına ihtisas konusu, ses yapmaya aday o kadar düğüm noktası var ki doğru teşhis asla deneme yanılma ile yapılmamalıParçalar orjinal mi kullanıldı ?Asıl sorunumuz aksdaki boşlulardan balans tutmaması ve rotillerden dolayı çukurlarda vurma idi.. Onlar bitti ama ince tıkırtılar devam ediyor.. Bakım amacına vardı yani bir anlamda..Aracı park ederken yada çok yavaş manevralarda sol taraftan bir gıcırtı geliyordu. Osman Usta amortisor değişimi gelince üst tablanınoralarında bir şeylerin değişmesi gerekir dedi keyfe keder bir zararı yok kullan şimdilik demişti. 2 ay önce lastikleri değiştim direksiyon rahatladı ses kesildi, komik ama şimdi ses mes kalmadı Maslak tarafına geçersen bir uğrasana noname'e birde onlar baksınlar...Abi aynı ses bende de oluyor, aks ve beşik değişiminden sonra başladı.. Lastiklerim yeni, safranboluda bakmıştın hani.. Aurora (hankook) 30 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Havalar soğudu ,Amortisör rulman-tabla ve salıncak burçlarından gıcırtılar duyulabilir, seslerde süreklilik yoksa takılmayın 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Asıl sorunumuz aksdaki boşlulardan balans tutmaması ve rotillerden dolayı çukurlarda vurma idi.. Onlar bitti ama ince tıkırtılar devam ediyor.. Bakım amacına vardı yani bir anlamda.. Abi aynı ses bende de oluyor, aks ve beşik değişiminden sonra başladı.. Lastiklerim yeni, safranboluda bakmıştın hani.. Aurora (hankook) Bir lastik havalarına bakıp biraz fazla 3-4 ps şişir bakalım ses kesilecekmi? Ben eskiden kapıdaki yazan 30-33 hava basardım.Kullandığım saat eksik gösteriyormuş aslında 27 - 30 oluyormuş. 3 psi arttırdım belki onunda faydası olmuştur. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Lastik basıncı ile amortisör tablası arasında ses bağlantısı kuramadım Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Aracımın önünden şimdiye kadar ciddi bir tek ses duydum, hız kesici kasislerden geçerken sol taraftan aracın bir tarafı kopuyor gibi bir çatırtı geliyordu. Alt tablanın şasi tarafındaki burç lastiklerinden ön tarafta olan bozulmuştu. Rot balansçı benim ısrarımla bulabildi. Tabla değişimiyle çözüldü. Daha önce de yazmıştım. Ön takımın ses problemleri hem tekerlerin üzerindeyken hem de askıdayken yapılmalı. 30 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Lastik basıncı ile amortisör tablası arasında ses bağlantısı kuramadım Üst tablanın orada bilya yada benzeri bir şey değişecek onlar zaman ile tozlanır gibi bir şeyler denmişti o işlemide amortisör değişiminde yaparız demişti. Lastikler yeni ve havası normal olunca lastiğin yol üstündeki manevrası çok rahatladı ve ordaki parçalara binen yükü hafifletti buda geçicide olsa rahatlama sağladı bence... 30 Kasım 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Üst tablanın orada bilya yada benzeri bir şey değişecek onlar zaman ile tozlanır gibi bir şeyler denmişti o işlemide amortisör değişiminde yaparız demişti. Lastikler yeni ve havası normal olunca lastiğin yol üstündeki manevrası çok rahatladı ve ordaki parçalara binen yükü hafifletti buda geçicide olsa rahatlama sağladı bence... Bence tesadüfi bir durum olmuştur, lastik basıncı artınca yolla temas eden yüzeyi nispeten azalır ve direksiyona daha iyi cevap verirler. Amortisör rulmanına düşen yük değişmez sonuçta Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 (düzenlendi) konuyu hortlatayım bari... 2007 model sıfır aldığım benzinli focustada aldığımdan beridir aynı sorun var,ön takımda akslar hariç ne varsa değişti çoğu garantiden çoğuda cepten sağ ön tekerleğin boşa düştüğünde çıkarttığı,lok löp kişiden kişiye değişebilen ses.kronik bir sorun galiba.ben çözenini duymadım ama daha 11 Mart 2015 tarihinde Murat Akaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Aynı lök lök sesleri ön salıncak değiştikten sonra başladı. bu arada kışlık lastiklerden yazlık lastiklere geçiş yapmıştım. ama bahsettiğim sesi işin pis tarafı yeni fark ettim. sıkıntım nedir bilemedim? ustaya gidicem ama tırsıyorum yok zamanda çok masraf çıkacak diye... Yorum bağlantısı
Recommended Posts