Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: 41-42 soğuk 45-46 sıcak. Güm diye gümlemedi gerçi ama birden indi sanırım girmiş olan şey kurtulunca aniden boşaldı ıslak zeminde dar lastik daha iyi suyu tahliye eder diyorlar. Tesla ağırlık için tabanı geniş lastik ile yağmurda handikap olur mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tesla ağırlık için tabanı geniş lastik ile yağmurda handikap olur mu acaip zevkli olur hem de gaza basa basa ama bırakmamak lazım 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: ıslak zeminde dar lastik daha iyi suyu tahliye eder diyorlar. Tesla ağırlık için tabanı geniş lastik ile yağmurda handikap olur mu Islakta aşırı güven vermiyor, benim alıştığım arabalara göre. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Islakta aşırı güven vermiyor, benim alıştığım arabalara göre. aşırı güven vermiyorsa oldukça iyi diyebilir miyiz? Yani aşırı derken? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Lastik genişledikçe suda kızaklama riski artar doğal olarak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Eski bir araba olan Cruze için tanesi 4000 liradan montaj dahil satın aldık. Kredi kartınada vade farksız 6 taksit yaptık. Sivas uzun yolunda performansı göz doldurmuş. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Islak zemin D sınıfı, ilginçmiş. Çok nadir. Lastik deseni ile alakalı sanırım. Ecsta modeli daha iyi suda Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Islakta aşırı güven vermiyor, benim alıştığım arabalara göre. A6 quattro ya araba demen çok yanlış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts