Misafir 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Benzinli bir araç bu mevsimde 7 km de ancak ısınıyorsa termostat bozuktur... Benim mondeo eskisinden daha çabuk ısınır, en geç 2 km'de sıcak üflemeye başlar.. Ee pek değişen yok abi o zaman Benimkiyle aynı ısıtıyo Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Benim aracın termostadı arızalı idi ısınma problemi yaşıyordum. Termostat değişti orjinali 40 tl. Şuan çok memnunum hemen ısınıyor. Mk2 mondeo ısıtmıyorsa nedeni büyük ihtimalle termostatdır. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Dizel geç mi ısınır ? Benim fiesta 2 dk geçmeden izmir şartlarında motor ideal sıcağa geliyordu. Ayrıca ısındı mı motoru durdurunca da hemen soğumuyordu. Kullandığım en güzel ısıtması olan arabalardan biri tdci idi. Hiç bir zaman bir doğan kadar sıcak yapmasa da hızlı ideal sıcaklıkta sabitlenmesi çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Oktay Şenoğlu 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Modellere göre farklılık olabilir. Benim araba kilitleniyor. Fiesta van. Benim araçta fiesta van çalışırken kilitlenmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Aracım benzinli İş yerime olan uzaklığım 7 km. Bu sabah evden 7.15'te çıktım. Sıcaklık 2 dereceydi. Kalkıştan önce 45 saniye kadar bekledim. 500 m sonra lpgye geçti. Hararet göstergesi biraz daha yükseldikten sonra kaloriferi açtım. Yolculuğun bitişine 4 km kadar kalmıştı. Başlarda çok aşırı sıcak gelmedi ama bir süre sonra iyice sıcak yaptı. Sabah soğuğundan sonra kulak memesi kıvamında arabamdan iniş yaptım (Ayrıca not: Hız sabitleyicisi açık 60-70 km/s hız ile yolculuğumu yaptım. ) Ankaraya bak Sabah 7.15'te 2 derece. Aynı saatlerde bu gün istanbul 15 dereceydi . Ankaralıların işi zor hakatten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Zetec motor için 2 tip termostat vardır, genelde harareten korkulduğu için biz hep düşük sıocaklıktakini takarız yedek parçacı da onu getirir, daha geç açanı da olmalı, bir parçacıdan katalogtan, şase numaranız ile aratın Yorum bağlantısı
Ercan Murat KISACA 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) Ankaraya bak Sabah 7.15'te 2 derece. Aynı saatlerde bu gün istanbul 15 dereceydi . Ankaralıların işi zor hakatten Kusura bakmayın. Bilgim eski kalmış. Şu an Kastamonu'dayım. Hemen düzeltiyorum profilimden de. 16 Kasım 2012 tarihinde Ercan Murat KISACA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 http://www.yetsan.com/turkce/index.aspx Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) 10km? BU arabanın ıstması 1 - 1,5km'dir. Sonrasında wuwwww diye üfler.. Hava kanalları ile ilgilide bi sorunun var gibi... Forumda vardı sanki,Kronik sorunlarından biri diye, ama hatırlayamadım şimdi Hararet ne alemde? Yokuş aşağı falan giderken Gaza basmadan Düşüyormu ? Şu 1,5km sonraki sesi nasıl taklit ettiğini yanyana gelince senin sesinden duymak istiyorum Hakan çok merak ettim Hararet sorunlarım yok şu an yani hissettiğim birşey yok. yokuş aşağı felan da bir sorunum yok. Zaten yağ değişimi yapıcaktım. Arabada da antifirizin a sı yok koymamışlar bende kışı bekliyordum. coolant aldım onu koyduracağım yarın, olmazsa birde termostat alayım aradan çıkarayım bu işide kmsini biliriz Kanal olayınıda ben bir araştırayım forumda Teşekkürler. http://www.yetsan.co...rkce/index.aspx Çok doğru bir adres Serkan bey arayıp sorabilir gerekeni Benzinli bir araç bu mevsimde 7 km de ancak ısınıyorsa termostat bozuktur... Benim mondeo eskisinden daha çabuk ısınır, en geç 2 km'de sıcak üflemeye başlar.. Henüz tespit edemedim termostat sorunu ama içime kurt düşürdünüz kesinlikle değiştiriyorum. Fikirleriniz için teşekkürler. 16 Kasım 2012 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 elektrikli ısıtmalı minder setleri var. Ben onlardan öneririm. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 babamdaki florasan da motor sıcakken kaloriferi açınca motor sıcaklığı düşüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 kaloriferi açınca, elektrikli ısıtıcını devreye girmesi lazım su için? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Ankarası batsın Gel diyoruz İstanbul'a Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 ne işin var istanbul da? 1453 ten ev mi aldın yoksa? ata biner gezersin Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 ne işin var istanbul da? 1453 ten ev mi aldın yoksa? ata biner gezersin Abi, istanbul gibisi varmı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Ankaraya bak Sabah 7.15'te 2 derece. 8:15'de Nevşehir 3 derece idi.. Bugün ilk defa dışarısı soğuk lambasını yaktı benim araba.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Abi, istanbul gibisi varmı ? İzmir diyorum sadece ali. 8:15'de Nevşehir 3 derece idi.. Bugün ilk defa dışarısı soğuk lambasını yaktı benim araba.. Ankarada öyleydi bu sabah. Camlar buz tutmuştu. 3dereceydi sanırım aracın gösterdiği... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 8:15'de Nevşehir 3 derece idi.. Bugün ilk defa dışarısı soğuk lambasını yaktı benim araba.. Abi , zor hakkatten . Gözünü seveyim İstanbulun O dereceleri Aralık gibi anca görürüz herhalde burada . İzmir diyorum sadece ali. Ankarada öyleydi bu sabah. Camlar buz tutmuştu. 3dereceydi sanırım aracın gösterdiği... Emekli şehri bence İzmir kanka . Ben emeklilik için düşünüyorum izmiri ama Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) istanbul 18. Gündüz maslaktan toplantıdan geldim. Gelirken uyudum arabada.. 16 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Abi , zor hakkatten . Gözünü seveyim İstanbulun O dereceleri Aralık gibi anca görürüz herhalde burada . Emekli şehri bence İzmir kanka . Ben emeklilik için düşünüyorum izmiri ama Fındıkkırandanmı emekli olacan ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Sabah 7:40'da bir baktım, bizim soğuk hava ikazının kırmızısı yanıyor. Dışarı 0 (sıfır) dereceye inmiş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Fındıkkırandanmı emekli olacan ? Anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 (düzenlendi) Şundan alın (deseni de pek hoş!): http://www.isitel.co...ltuk-istcs.html para çoksa: http://www.eberspaecher-turkey.com/indirme.html 16 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Şundan alın (deseni de pek hoş!): http://www.isitel.co...ltuk-istcs.html masajlılarıda vardı bunun kış için bundan: http://www.hepsiburada.com/liste/medilex-7-motorlu-otoev-isitmali-koltuk-ve-masaj-minderi/productDetails.aspx?productId=otcsa11376&categoryId=266112 yaz için bundanmı alalım: http://www.hepsiburada.com/liste/sogutucu-jelli-ozel-serinletici-koltuk-minderi-14415/productDetails.aspx?productId=otelf14415&categoryId=266112 Yorum bağlantısı
Recommended Posts