Tahir İlter 23 Kasım 2012 Paylaş 23 Kasım 2012 Konuyu hızlandırıyorum ki kuzuya çabuk ulaşalım Yoksa polis,örtmen,akademisyen üçlemesine gidiyoruz Akademisyene ; MSn de bilgi paylaşımını oluyor artık eğitim kurumlarına gitmeye gerek yok diyelim Öğretmene ; MSN de kullanılan dili siz niye düzeltmiyorsunuz diyelim Polislere ; Kırmızı ışıkta geçtim polis ceza yazdı hiç insaf yok bunlarda diyelim MSN i hiç karıştırmayalım Sanırım ortalığı karıştırmaya yeter 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Kasım 2012 Paylaş 24 Kasım 2012 Mırc kullanmaya davet ediyorum sizi.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Mırc kullanmaya davet ediyorum sizi.. Şuan 10parmak klavye kullanıyorsam,bunu Sohbet sitelerindeki mırc'a borçluyum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Mektup iyiydi be.. daha sıcaktı... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Şuan 10parmak klavye kullanıyorsam,bunu Sohbet sitelerindeki mırc'a borçluyum mIRC candır (dı) Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 mIRC candır (dı) Hele sohbet n..etin Scripti Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Scriptte p&p nin üzerine tanımam Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 Nereye gidiyor msn nolcak ordaki ekliler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 skype açınca, msn deki eski liste geliyor, yalnız yasaklılar ve silinmişler de tekrar açılıyor listede, onu fena atlamışlar Yorum bağlantısı
Ahmet Özdemir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 msn ile skype arasındaki fark nedir? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 jopla adam dövülür, sopayla da Yapılan şey önemli yapan değil Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 Gelen mail : Messenger'ı Skype'a güncellemenin zamanı geldi! Merhaba. Var olan Messenger hizmetini dünya genelinde (Messenger'ın kullanılmaya devam edileceği Çin anakarası dışında) devre dışı bırakacağız ve Messenger ile Skype'ın mükemmel özelliklerini bir araya getireceğiz. Microsoft Hesabınızı (Messenger ID'nizle aynı şekilde) kullanarak Skype'a güncelleyip oturum açın ve tüm Messenger kişileriniz parmaklarınızın ucunda olsun. Önceden olduğu gibi anlık ileti gönderebilecek ve görüntülü sohbet edebileceksiniz. Ayrıca cep telefonunuzda ve tabletinizde Skype ile iletişim halinde kalmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz. Saygılarımızla, Messenger Ekibi Skype'taki Yenilikler 1. Skype'ın en son sürümünü edinin. 2. Microsoft Hesabınızla Skype'ta oturum açın. Zaten Skype'ınız var mı? 1. Skype'ın en son sürümüne güncelleyin. 2. Microsoft Hesabınızla oturum açın. 3. Microsoft Hesabınızla var olan Skype hesabınızı birleştirin. Skype ile kullanılabilecek birkaç mükemmel özellik: •PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad, Android mobile, Kindle Fire ve diğer aygıtlardan anında ileti, görüntülü sohbet, telefon görüşmesi •Ekranınızı arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşma •Facebook arkadaşlarınızla görüntülü arama ve anında ileti •Aynı anda en fazla on arkadaşla grup olarak görüntülü arama* •Ayrıca bunlar yalnızca başlangıç. Skype'ta keşfedilecek daha çok şey var Peki, bugün ve devre dışı bırakılma tarihi arasında ne olacak? Messenger bugün de bildiğiniz şekilde çalışmaya devam edecek. Messenger oturumunu masaüstünüzde** açtıysanız, yükseltmeye dair dikkat çekici bir bildirimi göreceksiniz. Bildirimi tıkladığınızda, yükseltme isteği içeren yükleyici penceresi açılır. Bu pencere sizi Skype'ı yüklemek ve Messenger'ı otomatik olarak kaldırmak için yükleyici akışına yönlendirir. Peki, devre dışı bırakılma tarihinden sonra ne olacak? Messenger'ı masaüstünde kullanan kullanıcılar oturum açamayacak ve yalnızca Skype'a yükseltebilecek. Oturum açmaya çalışırsanız, bildirim görüntülenir. Devam ederseniz Skype'ı yüklemek ve aynı zamanda Messenger'ı otomatik olarak kaldırmak için yükleyici akışına yönlendirileceksiniz. Skype'a cep telefonumda da güncelleyebilir miyim? Evet! Skype; iPhone, Android ve kısa süre içinde Windows Phone 8'de de kullanılabiliyor. Cep telefonunuza en son Skype uygulamasını indirmenizi ve Messenger'ı kaldırmanızı öneririz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Microsoft Hesabınızla iPhone, Android ve Windows Phone 8 mobil uygulamaları üzerinden Skype'ta oturum açabileceksiniz. Messenger'ı kullandığınız başka bir telefonunuz varsa, Messenger bir süre daha çalışmaya devam edecektir. Nereden daha fazla bilgi edinebilirim? Skype'a güncelleme hakkında daha fazla yardım için, lütfen Skype Destek sitesi'ni ziyaret edin. * Grup olarak görüntülü sohbet için Skype Premium aboneliği gerekir. ** Messenger'ın daha yeni sürümleri isteğe bağlı yükseltme bildirimleri alabilecektir. Eski sürümler bildirim almaz ve Skype'ı el ile indirmeniz gerekir. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 ben telefondan annem bilgisayardan okulda kimi zaman görüntülü veya genelde normal olarak konuşuyoruz. Kız arkadaşımla keza öyle. Skype baya zamandır hayatımızda ve çok büyük pratiklik özellikle görüntülü konuşmada. Yorum bağlantısı
Erman Devrim 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 vay be ''Can you open the camera'' ne uluslararası aşk yaşayanlar vardı Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ben sonuna kadar msn kullanmaya devam edeceğim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Ben sonuna kadar msn kullanmaya devam edeceğim.. +1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Geçen gün arkadaşıma birşey anlatırken ismini hatırlayamadım msn diyemedim ya la 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 MSN karşı cins yakınlaşmalarının bir numaralı tanıdığır, iyi kötü ne günlerimiz oldu, hakkın yenmemeli, aramızda bir hukukumuz var. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 facebook emeseni yedi bitirdi.yazık oldu güzelim programa. msn açık dururdu,mail gelince ikaz ederdi,bakardım.skype bir kaç kere açtım sadece baktım.hotmaile kısa yolu yok di mi skype'ın Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Mns candır. Patron gelince hemen ctrl space hop kayboldu . Skype'de yok sanırım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Yeni kişi de eklenemiyomuş skype'de duyduğuma göre. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 denedim açmıyor... bu mudur.. bitti mi.. O gün bugün müydü.. Eee nolacak şimdi..? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Yeni kişi de eklenemiyomuş skype'de duyduğuma göre. Ekleniyor abi sorun yok. denedim açmıyor... bu mudur.. bitti mi.. O gün bugün müydü.. Eee nolacak şimdi..? Ben bir süredir kaçınılmaz sona hazırlıyordum kendimi Siz de inatlaşmayı bırakın, salın gitsin Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 denedim açmıyor... bu mudur.. bitti mi.. O gün bugün müydü.. Eee nolacak şimdi..? Açtı abi bende msn , sizin ora yoksa pilot bölgemi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts