İçeriğe Yönlendir

O.V 2010 Ford Focus Trend X Mi İ30 Prime Mı


Kadir Kuzu

Recommended Posts

Kadir Kuzu
(düzenlendi)

Ford funlarının olduğu bir sitede bu soruyu sormak ne kadar doğru bilemiyorum ama FOrd kullanıcısı olarak sizlerin objektif yorumlarına ihtiyacım var. İ30 şu an sahip olduğum bir araç kullanımından gayette keyif duyuyorum ancak bahsettiğim Focussa bundna önce almayı düşündüğüm araçtı ve kaparosunu verdiğim halde benden kaynaklı olmayan bir aksilik yüzünden alamamıştım şimdi satan arkadaş aracı satışa çıkaracağını söyledi ve öncelikli olarak bana teklif etti araç çok temiz gerçekten fakat i30 uda alalı henüz 3 hafta oldu ve gayette keyifli bir araç eski bir 2001 Focus Hb.Ghia kullanısı olarak Focus ayrı bir tutku benim için, şimdi sahip olduğum aracı satıp bu aracı alıp almama arasında tereddütlerim var

öncelikle her iki araçta benzinli, siyah ve Otomatik vites Focus 2010 model Hb. 37000 km. de garantisi devam eden boyasız hatasız bir araç X paket sis farı, Esp, alimünyum görünümlü jantlı,orjinal park sensörü 4.cam otom.vs. gibi özellikleri var

Hyundai i30 ise 2009 model Prime donanımda Sunroof, Deri döşeme, ön koltuklar ısıtıcılı, usp girişli cd mp3 çalarlı teyp, otomatik kapanan aynalar, ön-arka kol dayama, yağmur sensörü, ön cam ısıtıcı vs., kararan dikiz aynası,otomatik yanan farlar, 17 spor jantlar vs. tam dolu 125 hp.gibi güçlü bir motora sahip bir araç yakıt konusunda her ikiside hemen hemen aynı değerlere sahip.

Focus sağlamlık kalite açısından üst düzeyde olmasına rağmen konfor ve donanım olarak i30 un çok gerisinde sizce ne yapmalıyım yorum yapacak arkadaşlar mümkün olduğunca objektif davranırsa sevinirim Focu veya i30 hangisi olursa olsun uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum i30 da beni üzen tek konu sac kalitesinin Focusa göre çok zayıf olması onun haricinde çoğu yönden belki üstün bile diyebilirim ama baştada dedimya Focus Hb. benim için ayrı bir tutku o yüzden sevdiğim iki araç arasında şimdi böyle bir fırsat doğunca kararsız kaldım bu arada Focusu 30 bine almaya sözüm var yorumlarınızı bekliyorum..

ekleme: i30 da 36000 km de ve bütün bakımları frenler vs.yeni değişmiş boyasız hatasız bir araçtır.

tarihinde Kadir Kuzu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Özgen

Daha iyi bir araca geçip uzun yıllar kullanmak istiyorsanız, bütçe uygun ise, yeni i30 önerilebilir. Aradaki farka değeceğini düşünüyorum. Özellikle önceki i30'dan sonra bu kasa size çok iyi gelecektir.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Kıyasladığınız Focus Titanium (ve de X paket) olsa idi cevap benim adıma Focus olurdu. Ama Prime donanımdan, Trend donanıma geçmek Focus sevginizi belki kısıtlayabilir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bildiğiniz sahip olduğunuz i30 a devam derim, 3 haftada ne oldu da, adam satıyor bir de bu var?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...