İçeriğe Yönlendir

Ka - Emme Manifoldu

Ahmet Ünal

Recommended Posts

Ahmet Ünal

arkadaşlar merhaba ka 'mın emme manifoldu kaçırıyor ustalar tamir etmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar şimdi bana acil ucuz, çıkma, yan sanayi manifold lazm yardımcı olursanız sevinirim ...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

arkadaşlar merhaba ka 'mın emme manifoldu kaçırıyor ustalar tamir etmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar şimdi bana acil ucuz, çıkma, yan sanayi manifold lazm yardımcı olursanız sevinirim ...

Sanıyorum ki su kaçırıyor?

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Contalardan kaçırmadığından emin mi usta arkadaş? Sorun çok daha ucuza hallolabilir, başka birine de baktırmakta fayda var

Yorum bağlantısı
Ahmet Ünal

valla ustalar 2 gündür uğraşıyorlar contadan değilmiş çatlak varmış galiba yapıştırmaya falan çalıştılar sonuç alamadılar ...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O plastiğin yapısı, yapıştırmaya onarmaya müsait değil maalesef, Ankara Ostim veya İstanbul İkitelli çıkmacılarda arayın derim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ünal

çağlar abi çıkmacılarda yenisinden çok istiyor nerdeyse malesef

herkese ayrı ayrı tşk ederim .merkez otodan 470e sipariş veriyorum artık en mantıklı orası geldi ...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

liste rakamı sizi aldatmasın, hareketsiz parçadır, zam görmemiş olabilir, o rakama sıfırı veren parçacı varsa kaçırmayın alın

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

çağlar abi çıkmacılarda yenisinden çok istiyor nerdeyse malesef

herkese ayrı ayrı tşk ederim .merkez otodan 470e sipariş veriyorum artık en mantıklı orası geldi ...

2008'den beri aynı para. Maalesef tamiri yok...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Bizim Ka lardaki Plastik Emme manifotundan su geçiyormu ?

evet

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Misafir

valla ustalar 2 gündür uğraşıyorlar contadan değilmiş çatlak varmış galiba yapıştırmaya falan çalıştılar sonuç alamadılar ...

Aldınmı manifoldu, uzun süredir foruma giremiyordum, şimdi okurken gördüm. Eskişehir de bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz. da var emme manifoldu, bujileri, boğaz kelebeği kabloları üstünde tam takım ben 250 liraya almıştım.http://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiestaka-emme-manifoldu-pid-11466.html

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Aldınmı manifoldu, uzun süredir foruma giremiyordum, şimdi okurken gördüm. Eskişehir de bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz. da var emme manifoldu, bujileri, boğaz kelebeği kabloları üstünde tam takım ben 250 liraya almıştım.http://www.bu firman...-pid-11466.html

Hakan gelmiş :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba Barış pek fırsat bulamıyorum, işlerden, nasılsın, arabayıda sattım, yenisini almayı planlıyorum ama bu sefer collection bakıyorum.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan
(düzenlendi)

benimkini vereyimmi collection değil ama olsun :D

ön takımda dahil manifoldda kadar sıfırlandı :)

az önce bir kaç tane baktım temiz araçlar var

tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Volkan Pirinali

arkadaşlar iyi akşamlar benim emme manifoldum 3 saat önce patladı kırıldı bişeyler oldu. arabam maşallah saat gibidir birazda kıl olduğumdan nerden ses duysam altına girerim. arabaya bindim kontağı çevirdim bastım bummm sanki tüp patladı mahallede. indim açtım kaputu aboww gaz telinin bağlı olduğu yay aşağı inmiş bir garip bana bakıyor. elimi attım çektim üçgen bir parça şeklinde bana doğru geldi. üçgen şeklinde resmen kırılmış ve kopmuş 10 cm gibi. neyse evin önünde oldu bindiğim gibi indim. parça var merkez oto da 420 lira biraz canım sıkındı :( yarın bi telefon açıcam. yapışıcak gibi değil yenisi lazım kesin.

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Geçmiş olsun önce bir ustaya gösterip sonra siparişi verin derim.

bende merkez otodan aldım, benim arascın üstünden çıkandan iki yeri farklıydı bir tanesi körlenmiş ama diğeri sensör takmak için benim araçta olmayan sesnör bu oaraya çıkmacıdan sensör alıp kapadık yoksa stop ediyordu bunlara dikkat ederek alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

arkadaşlar iyi akşamlar benim emme manifoldum 3 saat önce patladı kırıldı bişeyler oldu. arabam maşallah saat gibidir birazda kıl olduğumdan nerden ses duysam altına girerim. arabaya bindim kontağı çevirdim bastım bummm sanki tüp patladı mahallede. indim açtım kaputu aboww gaz telinin bağlı olduğu yay aşağı inmiş bir garip bana bakıyor. elimi attım çektim üçgen bir parça şeklinde bana doğru geldi. üçgen şeklinde resmen kırılmış ve kopmuş 10 cm gibi. neyse evin önünde oldu bindiğim gibi indim. parça var merkez oto da 420 lira biraz canım sıkındı :( yarın bi telefon açıcam. yapışıcak gibi değil yenisi lazım kesin.

Geçmiş olsun. Niye patlamış? Merak ettim şimdi, detay ?

Yorum bağlantısı
Volkan Pirinali

hava sıkışmıştır dediler daha götürmedim ustaya parçayı bekliyorum

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Güzin Bahar Güvendik

birkaç ay önce ilk arabam olarak ford ka 1,3 98 aldım 2 hafta önce  öğle vakti ilk çalıştırmamda arabamın emme manifoltunu patlattım,bütün uğraşlarıma rağmen(neredeyse tüm çıkmacıları aradım ve merkez oto da buna dahil)bulamadım.lütfen yardımcı olur musunuz.özelden telefonum:05306959960

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güzin hocam, öncelikle merhaba.

Çağlar abi'nin yazdığı gibi ebay'a bakabilir ya da çıkmacılara sorabilirsiniz. Dağdelen oto mesela, bulunma ihtimali vardır

ebay için:

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-KA-1-3-ENDURA-E-J4D-J4M-J4S-ENGINE-IN-INLET-INTAKE-MANIFOLD-96BF-9424-CC-/271827409199

Bu arada, ne oldu da patladı manifold?

Yorum bağlantısı
Halil Dündar2

Güzin hocam, öncelikle merhaba.

Çağlar abi'nin yazdığı gibi ebay'a bakabilir ya da çıkmacılara sorabilirsiniz. Dağdelen oto mesela, bulunma ihtimali vardır

ebay için:

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-KA-1-3-ENDURA-E-J4D-J4M-J4S-ENGINE-IN-INLET-INTAKE-MANIFOLD-96BF-9424-CC-/271827409199

Bu arada, ne oldu da patladı manifold?

benimkinde de su kaçağı var.sanayide şu anda.usta 750 civarı fiyatı olduğunu öğrenmiş ama bulamamış. sani bey sizin verdiğiniz parça numarası 60bg lik olan değilde daha düşük bg için olan galiba. parça numarası 96bf9424cd olanlar 60bg olanlar için diye okumuştum yaptığım araştırmada..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Su kaçağı kronik problem maalesef. Tornada düzeltilemiyor mu peki sizin ki?

Parça numarasını aslında microcat (ford yedek parça programı) ya da şasi numaranız ile yetkili servisten öğrenebilirsiniz. En doğru bilgi yetkili servistedir.

Yorum bağlantısı
Halil Dündar2

Su kaçağı kronik problem maalesef. Tornada düzeltilemiyor mu peki sizin ki?

Parça numarasını aslında microcat (ford yedek parça programı) ya da şasi numaranız ile yetkili servisten öğrenebilirsiniz. En doğru bilgi yetkili servistedir.

kaçak olan yerden 2-3 kere tamir görmüş. Ustanın yanında bu tür tamir işlerini yapan baska usta vardı..yaparız ama düzen tutmuyor 2-3 ay anca idare edersin dedi.tavsiye etmediğini ekledi..

700tlye biyerden manifoldu bulmuş usta.ayriyeten cikmacilardan birinde de yurtdışından gelme varmış. Yarın bi dagdelenlede gorusuyum karar vereceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...