İçeriğe Yönlendir

C-Max Alayım Mı ?

Süleyman Can Şahin

Recommended Posts

İhsan Yargıcı

c-max gerçekten güzel bir araçtır . arkadaşımızın birinede günlerce aradık ama talep edilen fiyatlarınn bi hayli altında sıfır nissan note de karar kıldı. tekna paketi için 36,500 e yazıldığını dün öğrendim

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Her anlamda güzel bir araç fakat beni rahatsız eden 2 durum var..Bozuk satıhlarda ve toprak yollarda sesli çalışan süspansiyon ve 100 km hız üstünde oluşan rüzgar sesi...Aslında bunlarda abartı değil ama insanoğlu mükemmeli arıyor işte naparsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

2012 Focus 3 kullandım bi ara.Tekerden gelen sesi duyup sorduğumda arkadaş kış lastiği takılı ondandır dedi.Bizim 2004 C-max'da da kış lastiği var ama uğultu onun yanında yok gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

1. Mondi olmadı C-max, bu da olmadı Skoda Yeti :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Her anlamda güzel bir araç fakat beni rahatsız eden 2 durum var..Bozuk satıhlarda ve toprak yollarda sesli çalışan süspansiyon ve 100 km hız üstünde oluşan rüzgar sesi...Aslında bunlarda abartı değil ama insanoğlu mükemmeli arıyor işte naparsın

Rüzgar sesi benim araçta yok, bozuk satıhlarda ve toprak yollardaki sesleri ince ince dinlersen alabilirsin ama aracı aldığımda lifte kaldırıp oynayan sallanan ne varsa yerlerine tespit ettim. Amortisörlerin plastik muhafazaları boşta zıplayıp duruyordu, arka gergi kollarının üzerindeki plastik muhafazalardan sağ tarafın bir vidası düşmüş lap lap sallanıp duruyordu, sol z rot bozulmuş tıkırdıyordu. Bunları hallettikten sonra arka da ön kadar sessiz hale geldi. Tavsiye ederim.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

1. Mondi olmadı C-max, bu da olmadı Skoda Yeti :)

fiesta bana sessiz geliyor, kulaklar tıkalı galiba benim. :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Öncelikle hayırlı olsun.Geniş araba istiyorsunuz.Yanlış anlamayın ama 30000 tl bütçe olacak Mondeo 4 alırdım.Söylediğiniz arabaya baktım.Arka diz mesafesi hiç uzun değil tabiki bunlar benim düşüncem.

30bine mondeo 4 ve dizel bulacağımı hiç zannetmiyorum :)

C-max candırda, ilandaki gibi sağı solu vuruk olana hem de Trend ise bu rakam verilmez

Bugün baktım arabaya hiç hoşuma gitmedi fiyat olarakta bana 27ye geldi o rakamdan aşşağı veremem diyormuş sahibi ve 6 ay önce almış .

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Rüzgar sesi benim araçta yok, bozuk satıhlarda ve toprak yollardaki sesleri ince ince dinlersen alabilirsin ama aracı aldığımda lifte kaldırıp oynayan sallanan ne varsa yerlerine tespit ettim. Amortisörlerin plastik muhafazaları boşta zıplayıp duruyordu, arka gergi kollarının üzerindeki plastik muhafazalardan sağ tarafın bir vidası düşmüş lap lap sallanıp duruyordu, sol z rot bozulmuş tıkırdıyordu. Bunları hallettikten sonra arka da ön kadar sessiz hale geldi. Tavsiye ederim.

Silecek ve aynalardan ses geliyor, dikkat ederseniz duyarsınız ,özel üretim değil ise araç tabii

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

c-max alırsanız alışkanlık yapar. ;) başka araçlara binmek istemezsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Kullanım amacınızı bilemem de tabi,91 doğumlu öğrenci olarak c-max niye ki ? :) ben bu araba alınırken niye hb diye ısrar etmemişim ona pişmanım :D gerçi o zaman tahmin etmemiştim bunun bana kalıcağını :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Kullanım amacınızı bilemem de tabi,91 doğumlu öğrenci olarak c-max niye ki ? :) ben bu araba alınırken niye hb diye ısrar etmemişim ona pişmanım :D gerçi o zaman tahmin etmemiştim bunun bana kalıcağını :)

Araç sadece bana ait olmayacak öyle olsa zaten golfü kesinlikle satmam :) ama bu arabada harbiden tek kişilik o kadarda küçük arabamı olur :) Bende ısrar ettim golfü aldık ilk bayram tatilinde çektiğimiz çileden sonra vicdan azabı oldu bende :D Bu sebebten geniş bir aile aracı bakıyorum :)

c-max alırsanız alışkanlık yapar. ;) başka araçlara binmek istemezsiniz.

Abi güzel arabada temiz düzgün birşey bulmak zor focus olsa heryerde zebil ama c max yok işte . Birde baktığımız alan dar olunca sıkıntı oluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Fazla ucuz, bizim c-max'ın yenisi ile değiştirilme ihtimali var ama çok düşük bi ihtimal. Eğer değişirse foruma koyarız ilanı. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Özmergen

Merhaba

bende aracımı satıyorum.2004 model c-max.ilk sahibi aydın devlet hastahanesi müdürü.ben buracı komple aydındaki opel bayisine baktırdım.orada bir tanıdığım vardı.her tarafını baktırttım ve gönlüm rahat aldım.şimdi bunu satıp sıfır opel corsa alacağım.eşimin kullanması için.arzu ederseniz ilan numarası 110791893. sahibinden.com da.aracımda değişen bir parça yok.çok bakımlı bir araba.ben almadan önce araba aydında yetkili servis zafer otada bakımları yapılmış.ben 152000 km. aldım.şuan araç 163000 km.de.

telefonum:0 532 634 98 29

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Merhaba

bende aracımı satıyorum.2004 model c-max.ilk sahibi aydın devlet hastahanesi müdürü.ben buracı komple aydındaki opel bayisine baktırdım.orada bir tanıdığım vardı.her tarafını baktırttım ve gönlüm rahat aldım.şimdi bunu satıp sıfır opel corsa alacağım.eşimin kullanması için.arzu ederseniz ilan numarası 110791893. sahibinden.com da.aracımda değişen bir parça yok.çok bakımlı bir araba.ben almadan önce araba aydında yetkili servis zafer otada bakımları yapılmış.ben 152000 km. aldım.şuan araç 163000 km.de.

telefonum:0 532 634 98 29

saygılarımla

Hayırlı satışlar ancak izmir bana çok uzak . Burdan oraya araba almaya gidilmez :)

Bu araçları uzun zamandır araştırıyorum ve araştırmaya devam ediyorum. Diğer forumlarda ve internette okuduğum bazı yazılarda c-max için kötü şeyler söyleniyor özelliklede 2004 2005 modellerin sorunlu olduğunu bir çok yerde gördüm doğrumudurç

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı satışlar ancak izmir bana çok uzak . Burdan oraya araba almaya gidilmez :)

Bu araçları uzun zamandır araştırıyorum ve araştırmaya devam ediyorum. Diğer forumlarda ve internette okuduğum bazı yazılarda c-max için kötü şeyler söyleniyor özelliklede 2004 2005 modellerin sorunlu olduğunu bir çok yerde gördüm doğrumudurç

Bu modellerin CVT şanzumanlıları şanzumandan kaynaklı sorunları var evet ama manueller taş gibi.

Yorum bağlantısı
Tamer Taban

bende bir ara çok niyet etmiştim ama nasip olmadı şimdilik ertleledim. c-max yada benzeri araçlara binenler bir daha vazgeçmem diyorlar. ama ben otomatik dizel düşünüyordum sıkıntılı olsada alacağım bir gün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu söylentileri çıkaranlardan Allah razı olsun, onların sayesinde sıfırı 70.000 TL olan araçlara ikinci elde 25-30.000 verip binebiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Kötü araç yoktur , kötü araç sahibi vardır..Makine bu ağzıda yok dilide... Nankörlük etmeyip ,hizmetini gören arabanla ilgilenirsen üzmez kolay kolay hele c-max hiç üzmez..:)

Anahtar kelime :BAKIM....Ama her zaman , servisten servise kaput açılırsa bakım sayılmaz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

2004 Cmaxı 56.000 km'de aldım 86.000 km'de sattım.Rutin bakımları zamanında yapıldığından ve gereken hassasiyet gösterildiğinden araç hiçbir şekilde beni üzmedi, aynı zamanda satarkende kazandırdı.Sattığım kişiyle halen görüşürüz, şu anki cmaximi durumu uygun olsa gözü kapalı alabileceğini söyler ve bu aracı iyi ki almışım deyip dua eder hep.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

2004 Cmaxı 56.000 km'de aldım 86.000 km'de sattım.Rutin bakımları zamanında yapıldığından ve gereken hassasiyet gösterildiğinden araç hiçbir şekilde beni üzmedi, aynı zamanda satarkende kazandırdı.Sattığım kişiyle halen görüşürüz, şu anki cmaximi durumu uygun olsa gözü kapalı alabileceğini söyler ve bu aracı iyi ki almışım deyip dua eder hep.

Aynen ,araca bakacaksın yarın satıldığında da beddua değil dua alacaksın...İnsanlığın gereği bu...Arabayı eşek yerine koyup hiçbir şeyi ile ilgilenmeyip yarında sorun çıkartmaya başlayınca satanlara diyecek kelime bulamıyorum valla... :i-ih:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Çoşkun

dediğinize göre C-MAX piyasası düzgün ölü değil doğrumudur ?

Bende Focus HB bulamadım.karşıma hep CMAX çıktı.ama sadece 1 kez bindim çok hoşuma gitti Ghia donanım.lpg le kullanıcam alırsam.yaş daha 20 ama aile arabaları hep hoşuma gitmiştir.

Ama yarın öbürgün elime para geçerde 0 almak istersem bunu satabilirmiyim ? ölüye gitmesin diye sormak istedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...