İçeriğe Yönlendir

C-Max Alayım Mı ?

Süleyman Can Şahin

Recommended Posts

(düzenlendi)
Abi ordudaki 2008 cmaxın sahibiyle görüştüm araçta boya değişen yokmuş 2, sahibinden almış adam doktormuş sadece 5000bin tl hasarı varmış oda önceki sahibinin eşi kaldırımı çıkmış radyatör jant amartisör filan değişmiş araç ordudan sıfır alınmış hiç ordu dışına çıkmamış fiyattada en son 36 olur diyor. Nasıl acaba

Hmmmm. işte şimdi daha dikkatli olmak lazım. 5000 TL az bir rakam değil. Demekki iyi masraf çıkmış. Bu araca niyetleniyorsanız mutlaka bir şasiciye göstermeniz gerekir diye düşünüyorum.

Ben bu aracımı almadan önce pertçide bir araca bakmıştım. Kendim alıp toplayım istiyordum. Aracın boya ve kaporta masrafı yoktu, yani yürür hale getirdiğimde boyasız ve "hatasız" olacaktı. O araç da yüksek bir kaldırıma bodoslama girmiş ve alt tarafta pert olacak kadar ciddi hasar oluşmuştu.

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abi ordudaki 2008 cmaxın sahibiyle görüştüm araçta boya değişen yokmuş 2, sahibinden almış adam doktormuş sadece 5000bin tl hasarı varmış oda önceki sahibinin eşi kaldırımı çıkmış radyatör jant amartisör filan değişmiş araç ordudan sıfır alınmış hiç ordu dışına çıkmamış fiyattada en son 36 olur diyor. Nasıl acaba

Hava yastığı açmamışsa şasilede problem oynama yoksa bence kaçmaz.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Hmmmm. işte şimdi daha dikkatli olmak lazım. 5000 TL az bir rakam değil. Demekki iyi masraf çıkmış. Bu araca niyetleniyorsanız mutlaka bir şasiciye göstermeniz gerekir diye düşünüyorum.

Ben bu aracımı almadan önce pertçide bir araca bakmıştım. Kendim alıp toplayım istiyordum. Aracın boya ve kaporta masrafı yoktu, yani yürür hale getirdiğimde boyasız ve "hatasız" olacaktı. O araç da yüksek bir kaldırıma bodoslama girmiş ve alt tarafta pert olacak kadar ciddi hasar oluşmuştu.

Abi böyle bir olay bundan önceki aracım focusta benimde başıma gelmişti kaldırıma çıktım amartisör alt takım iki lastik değişmişti servisleri zaten biliyoruz 3000tl masraf çıkardılar halbuki dışarıda kendim yaptırsam max çıkacak rakam 700tl. c-maxların parçaları pahalı diye duymuştum bana fiyat normal geldi. Artı olarak geçen hafta bir tanıdığımın aracıyla kaza yaptım megane 2 2008 model hafif kayıp yol kenarındaki buza çarptım tamponun altı kırıldı radyatör eğildi kasko olduğu için servise gönderdik 4000tl masraf çıktı halbuki arabada hiç birşey yok bu yüzden ben artık bu 5664 den gelen hasar kayıtlarına pek takılmıyorum. Ve bambaşka bi konu olacak ama bu kasko servis ilişkilerine biri dur demeli adamlarda gram allah korkusu yok 500tllik masrafı yapıyorlar 4000tl.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben masrafın yüksekliğinden çok, hasarın yerine dikkat çekmek istemiştim. Altta olan hasarları görmek kolay değildir. Şasede olabilecek hasarlar aracın tüm dengesini bozar.

Bir aracın arka kaput ve tamponu değişse servisler yine abartılı bir masraf çıkarılar ama araç boyalı ve değişenli olur ona göre fiyat istenir. Alacak kişi de dıştan bakar beğenirse alır biner. Bunun aracın performansına ve gidişine etkisi yoktur.

Ancak aracın alttan aldığı hasarlar sonraki alıcılardan kolayca saklanabileceği gibi, aracın performansını da ciddi anlamda etkileyebilir. Hatta ciddi güvenlik kayıplarına neden olabilirler. Ordu'daki aracı o nedenle bir veya bir kaç şasicinin incelemesi gerekir diyorum.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Ben masrafın yüksekliğinden çok, hasarın yerine dikkat çekmek istemiştim. Altta olan hasarları görmek kolay değildir. Şasede olabilecek hasarlar aracın tüm dengesini bozar.

Bir aracın arka kaput ve tamponu değişse servisler yine abartılı bir masraf çıkarılar ama araç boyalı ve değişenli olur ona göre fiyat istenir. Alacak kişi de dıştan bakar beğenirse alır biner. Bunun aracın performansına ve gidişine etkisi yoktur.

Ancak aracın alttan aldığı hasarlar sonraki alıcılardan kolayca saklanabileceği gibi, aracın performansını da ciddi anlamda etkileyebilir. Hatta ciddi güvenlik kayıplarına neden olabilirler. Ordu'daki aracı o nedenle bir veya bir kaç şasicinin incelemesi gerekir diyorum.

Tabi ki doğru söylüyorsunuz zaten aracın fiyatının uygun olması uzun zamandır da ilanda olması insanı şüpheye düşürüyor. Zaten alma durumu olursa ben bunu değil iki on tane yere gösteririm :) Biraz takıntılıyımdır bu konularda :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...