İçeriğe Yönlendir

110 Glx Vites Geçişleri Sorunu


ismail ateş

Recommended Posts

ismail ateş
(düzenlendi)

2012 model 110 luk connect aldım. daha 3500 km de. ilk aldığım günden beri yaşadığım 1.vitesten 2.vitese geçişlerde arabanın silkeleme yapması, trafikte dur kalk yaparken de çok hafiften gaza dokunduğum ve çektiğim anlarda yine silkeleme yapması ve vites geçişlerinde çat diye bir ses gelmesi. bu normalmidir. ilk defa ford bir araç aldım. 10 yıldır çeşitli araçlar kullandım ama böyle bir duruma ilk defa şahit oldum. servistekiler pek bişey söylemiyor normal oldugundan bahsediyor.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
imlaya lütfen dikkat edelim, tümü büyük harf yazmayalım.
Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen
(düzenlendi)

Klasik ford connect vakası diye düşünüyorum. Bende sıfır connect silver aldım 1. vites 'de 2. vites ' e geçiş arası silkeleme gibi tuaf bir durumu var yani sert bişeyler hissediyorsun . Her hangi bir başka bir ford connect 'de bin derim aynısıyla karşılaşırsın (kendi görüşlerim) . 2013 Ford Connect'ler de bu sorunu çözüp kurtulsalar süper olucak.

tarihinde Can Kalkandelen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Sabri Alemdaroğlu

Silkeleme olayını bilmiyorum. Benim aracımda öyle bir durum söz konusu değil fakat şu vites geçişlerinde ki çatırtıyı ilk zamanlar yapıyordu. Motor kısmından duyuyordum sesi hatta. Ama sonrasında bitti gitti. Şuan gayet seri, rahat bir şekilde geçiş sağlıyorum. Çatırtı sesi filan da duymuyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Özkan Taşkın

2009 connect var vitesler sert ama uzun yolda vitesler öyle bir ses gelmiyor uzun yola gittiğimde vitesler yağ gibi oluyor :) silkeleme diye bir şey yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Yasin Aydın

vites geçişlerindeki ses ve silkeleme 1nci viteste rolantide kalkerken veya rolantide giderkende yapıyorsa %100 normal connect vakası

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Savaş Elvan

Eger connect aracınız bilhassa 100.000 km yi geçmişse vites geçişleri sert ise , ürettiğimiz vites  değiştirme kablosu sayesinde connect aracınızın vites geçişleri yumuşak konforlu  rahat hale gelmektedir.

 

Saygılarımla

Savaş Elvan

İkitelli İstanbul

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...