Çetin Kılıç 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Benim arabanın da deposu 47 lt ilk zamanlar 35-36 lt doluyordu ama artık 40 lt altında dolmuyor 42-43 lt almışlığıda oluyor bazen 2 ayrı istasyondan hep aynı pompalardan alırım hatta geçen gün pompacı abi senin deponunda maşallahı var demin jeep doldurdum bu kadar almadı demişti . Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 nihat bey istetme yerine 40 lt simit tank var mı?kaldı ki muayenede lpg tankının lt sini soruyorlar;kaldıki okuma yazmamız var çok şükür..havalar düzelsin deponun resmini çekeyim... Değişik tip boyut ve özelliklerde lpg tankları var. İmalatcılar insanların farklı taleplerini karşılamak için çeşit çeşit üretmişler. 1 Yorum bağlantısı
Guest Levent Akgöz 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 valla tankı bitirip başka istasyonda fulleyecem...tabanca tık dediğinde durduruyorum...yani zorlama yok...yorum yapan arkdaşlara ayrı ayrı tşk ediyorum...bu konu vesilesiyle simit depoların 35 lt den fazla olabileceğini öğrenmiş oldum... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Ocak 2013 Paylaş 9 Ocak 2013 Mevsim değişiminden de oluyor benim araç yazın sıcak havalarda 37 lt den fazlasını almazdı ama şimdi 43-45 lt kadar yakıt alabiliyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts