Servet Aydın 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Muhtemelen uçak olacak, net değil henüz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Nooluyo burda ? Birileri düplü ve öfkeli mangalıma muhtaçmış diye duydum 11 dakika diyorum. Mangala değil de, eş dost görmeye muhtaç olabiliriz. Yavuz, düplü mangalı thy alırmı kargo olarak, millet aç kalır mangalı götürmezsek Erdoğan Önder'i arayın aldırsın. Muhtemelen uçak olacak, net değil henüz. Net net, S.Gökçen-Adana with Mr.Painter 8 Şubat 2013 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Mangala değil de, eş dost görmeye muhtaç olabiliriz. :good1: Az yada çok, kar, kış, kıyamet ne olursa olsun, Allah'ın izniyle o gün Erciyes yada Mehmet'lerin bahçede bir toplantı olur.. olsun... E detayları konuşak o vakıt amirim. kim napacak? kim pişerecek kim yiyecek kim hanibana hanibana diyecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Sucukları Abdussamed veya gelirken sen getirirsin, ne kadar getirileceğini son gün söyleriz.. Bunun dışında mangal'a ve Niğde gazozuna ihtiyacımız olacak.. Gazozu ben alırım.. Mangal işi bana göre değil, benim hiç mangalım olmadı 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 E buluşma yeri olarak bağ evini işaretleyelim müsait se. Hava durumuna göre çıkarız olmadı dağa. müsait olmazsa orda kalırız? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) 01 Mehmet TURNACIOĞLU 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER 04 Ahmet KİRİŞ (Bu adam diyette, niye et yemeye geliyor. Sadece salata mı yiyecek? ) 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hımm 08 Hımm +1 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İzgi (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 16 17 18 19 20 8 Şubat 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Sucukları Abdussamed veya gelirken sen getirirsin, ne kadar getirileceğini son gün söyleriz.. Bunun dışında mangal'a ve Niğde gazozuna ihtiyacımız olacak.. Gazozu ben alırım.. Mangal işi bana göre değil, benim hiç mangalım olmadı Mangal işi basit 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Abimi de getirebilirmiyim? Tabiki.. Mangal işi basit Kürdan da getir.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Mangal işi basit Adana'nın ılıman kış ayında değiliz, -15 derecede hemen yanabilecek mangal varmı, ondan haber ver Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Adana'nın ılıman kış ayında değiliz, -15 derecede hemen yanabilecek mangal varmı, ondan haber ver Var... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Come on man, You had many wrong information before about participation of festivity. So, I could not be sure about your participation. :D Look'unuz Bursa when you were around there. If you write bad thing about what I wrote about you. Be sure I will think something for you. Come, Come, whatever you are come..... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 01 Mehmet TURNACIOĞLU 02 Mehmet ÖZYÜREK 03 Serkan TOKER 04 Ahmet KİRİŞ (Bu adam diyette, niye et yemeye geliyor. Sadece salata mı yiyecek? ) 05 Servet AYDIN 06 Ertan ÇABUK 07 Hımm 08 Hımm +1 09 Serkan TURAN 10 Muhammed ANDI 11 Naci ÖZKAN 12 Mehmet Akif ACER 13 Yaşar DEMİRCİ 14 Semih İzgi (Sivas Sınırları içerisinde olursam) 15 16 17 18 19 20 Yok bunlar kesin canına susadı, anlaşıldı. Hala cami duvarına duvarına sürüyorlar direksiyonu. Abimi de getirebilirmiyim? Abimiz gelsin, Sen kal. :p Adana'nın ılıman kış ayında değiliz, -15 derecede hemen yanabilecek mangal varmı, ondan haber ver 11 dakika Bi koku aldım, baktım buradan geliyormuş. Bişey mi yanıyor. duman olmuş buralar? Heee, t-shirt yakıyoz, en pembelisinden. Sen de yanacaksın. :p 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Adana'nın ılıman kış ayında değiliz, -15 derecede hemen yanabilecek mangal varmı, ondan haber ver He he -15 derecede düpü nasıl yakmayı düşünüyon ? Arabanın içinde kalorifernen ısıtman lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 He he -15 derecede düpü nasıl yakmayı düşünüyon ? Arabanın içinde kalorifernen ısıtman lazım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/213061-erciyes-mangalda-sucuk/page__view__findpost__p__1052029 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Adana'nın ılıman kış ayında değiliz, -15 derecede hemen yanabilecek mangal varmı, ondan haber ver -15 dil..şöyle -20 -25 desem (Ağrı) mangal ateşi ! dostluk ve hoş sohbet le harmanlandı'mı soğuk dinlemez Ya bu forum a ne oluyor böyle ! iletiyi yazana kadar beni dışarı atıyor... giriş yapmaktan sıkıldım ne yapmam gerekiyor...yardım 8 Şubat 2013 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Ben anlamam,2 dakika içinde mangalın coşması lazım 2 metre karın üzerinde 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Ben anlamam,2 dakika içinde mangalın coşması lazım 2 metre karın üzerinde O mangal ne ki, kül tablası büyüklüğünde bir zoba, bak bakayım bizimki kaç şiş almış, şişler de adana ha, yanlışlık olmasın. Çok yakında bunun biraz daha büyüğü gelecek, hem de altındaki çekmecesinde sebze pişireninden. Düzeltme: Gören gördü, konuya saygı, resmi temizledim. 8 Şubat 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Sıkı girmen lazım ki dışarı atamasın. Sıkı girerim girmesin de,çıkmak istedim mi ne olacak Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 O mangal ne ki, kül tablası büyüklüğünde bir zoba, bak bakayım bizimki kaç şiş almış, şişler de adana ha, yanlışlık olmasın. Çok yakında bunun biraz daha büyüğü gelecek, hem de altındaki çekmecesinde sebze pişireninden. Mükremin abi yanlış anlama da mangal sanki fotoşopla sonradan eklenmiş gibi... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 O mangal ne ki, kül tablası büyüklüğünde bir zoba, bak bakayım bizimki kaç şiş almış, şişler de adana ha, yanlışlık olmasın. Çok yakında bunun biraz daha büyüğü gelecek, hem de altındaki çekmecesinde sebze pişireninden. Birebir aynısı ve bendekinin altında sebze pişirme yeri mavcut efendim. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Balata spreyini, mangalın gözüne çakarsan,-15 değil -40dada alevlenir Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Birebir aynısı ve bendekinin altında sebze pişirme yeri mavcut efendim. Sendekinin aynısınından vardı kaynanama hediye ettim . Bu ondan 12 cm. büyük , bunu da kayınbiradere hediye ettim, Şimdi daha büyüğünü alıyorum. Buradaki zobacılar çarşısına bir girsen, adamlar ne sanat eserleri yapmışlar anlatamam. Mükremin abi yanlış anlama da mangal sanki fotoşopla sonradan eklenmiş gibi... Peki buna ne diyecen? (Konuya saygı: resmi temizledim) 8 Şubat 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts