İçeriğe Yönlendir

2Din Aux In Video Sorunu


Hasan Yılmaz Konya

Recommended Posts

Hasan Yılmaz Konya

merhaba, ford focus 2 aracıma çinden getirttiğim 2din dvd-gps-tv cihazlardan takmıştım. ayrıca geri vitese bağlı kamera taktırdım ve geri vites tetiği ile otomatik devreye giriyor sıkıntı yok. sıkıntıma gelince: ön cama bir kamera taktım, yolu kaydediyor ve görüntüyü istenirse aux in ile 2din cihaza veriyor. görüntüyü geri vites girişine bağlarsam görüyorum ama auxin e bağlarsam görüntü yok. cihazdan aux menüsüne basıyorum ancak hareket yok ? neden olabilir acaba bi ek bağlantı filanmı yapmama lazım. Saygılar.

Birde eğer aux in çalışmaz ise geri vites kamerası ile aynı girişe takıp araya bir düğme ile (splitter) geçiş yapsam olurmu sizce, mesela bu güğmede cam rezistans düğmesinin olduğu yere takılabilir.

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

tekerlek dönereken, Tv çalışıyor mu?

Anten bağlamadım ama bağlanırsa çalışıyor. setup ayarlarında var.

Bir elektronikçiye sordum aux in girişi sadece ses alıyormuş. görüntü yok yani. bende av den tv rf sinyal dönüştürücü bulabilirsem tv girişinden bağlamayı düşünüuorum

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Aux sadece ses sinyallerini alır ki zaten öğrenmişsiniz.

Lakin teker dönerken görsel medyaların çalışmaması en doğru olanı. Benim Carputer yazılımında bile açtığımda uyarı mesajı verir ve kapatır. İlk açılırken bile böyle böyle diye kabul et mesajı çıkar.

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

Aux sesi aktarıyor sadece.benim aracımdada double din mevcut. Kaliteli marka cihazlarda ekstra ikinci video girişleri mevcut benim kullandığım cihazda mevcut

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...