Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Merhabalar; Bir önceki paylaştığım ankette Ford çok kötü durumdaydı. Bu ankette toparlanmış her zamanki yerini almış. Honda da her zamanki yerinde. Şu anketler yüzünden Fordu satıp Eg kasa Civic alacam. Acayip kafama takaıyorum. Bu arada Almanlar en sorunlu araçlar. Amerika ve İngiltere'de 0 ve 2. el otomobillere uzatılmış garanti paketi satan Warrantydirect isimli şirketin poliçe sahiplerinden gelen talepleri baz alarak hazırladığı listede BMW, AUDİ, ve VW 36 üretici arasında son 10 sırada yer aldı. Link: http://www.autocar.c...reliability-not Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 8 de olmak bile iyi bence,land rover'a binenler ne yapsın. allaha şükür en kötünün içinde yokuz Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 En azından Fiat'ın altında olması çok şaşırtıcı olmuş Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Cıvıc arabam vardı 2006 model vtec çok iyiydi hızlanması motoru vs vs ama güvenlik konusunda bana pek güven vermiyordu... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Ya bu arızalar kullanıcı hatasından kaynaklı ise? O zaman markanın suçu ne? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Honda lider çıkmış, toyota da alaman lar kadar dökülmüş. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Kısacası vw kötü, Ford iyi mi şimdi. hep öyleydi zaten. özellikle f/p oranına bakılırsa çok daha iyiydi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Honda lider çıkmış, toyota da alaman lar kadar dökülmüş. abi toyota en iyi ikinci. Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Mersedes diğer almanlar gibi değil. Evet, Mercedes hiç bir ankette kötüler arasında değil. Ya bu arızalar kullanıcı hatasından kaynaklı ise? O zaman markanın suçu ne? Yani Honda sahipleri araç kullanmayı biliyor, Audi sahipleri bilmiyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Cıvıc arabam vardı 2006 model vtec çok iyiydi hızlanması motoru vs vs ama güvenlik konusunda bana pek güven vermiyordu... Kaporta zayıf,darbeyi emer. Dışı çabuk dağılır,Kafes çeliktir. Kolay kolay içeri vermez darbeyi... Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 honda sahiplerinin çoğu araçlarını hırpalayarak kullanırlar.. hızlı olmasından dolayı genelde hondacılar genç ve hızlı kesimdir.. 246 binde 1.4İS otomatik vites aracımda var. Hangi masrafı açtı diye düşünüyorum fakat bulamıyorum. Geçen bi radyatör değişti 120 lira. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Kaporta zayıf,darbeyi emer. Dışı çabuk dağılır,Kafes çeliktir. Kolay kolay içeri vermez darbeyi... Yani can güvenliğide harika diyorsun, bir Ford kullanıcısı ve Honda çalışanı olarak Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Kaporta zayıf,darbeyi emer. Dışı çabuk dağılır,Kafes çeliktir. Kolay kolay içeri vermez darbeyi... Doğrudur. Ama güvenlik ve yol tutuşta Forda daha çok güvenirim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Bu liste Türk kullanıcılar için bir şey ifade etmiyor ki? Yurtdışı için geçerlidir sonuçta. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 (düzenlendi) Mekanik sistem ve az elektronik düzenli bakımla çok uzun ömürlü olabilir. Japonlar bu yolda ilerledi. Almanlar özellikle vw fıs, tıs derken başına çok iş aldı. Hatta bir yerde okumuştum, vw mühendisleri kompresör+turbo'lu sistemin çok karmaşık olması sebebiyle sorun çıkarmaya gebe olduğunu, sadece turbo ile de aynı işin yapılabileceğini söylüyordu. Ayrıca bmw'nin alev alan yakıt filtresi gibi sorunlarını duymuştum ama sorunlu motoru mu varmış ki listede böyle çıkmış. düzeltme: eksik harf 24 Ocak 2013 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Mekanik sistem ve az elektronik düzenli bakımla çok uzun ömürlü olabilir. Japonlar bu yolda ilerledi. Almanlar özellikle vw fıs, tıs derken başına çok iş aldı. Hatta bir yerde okumuştum, vw mühendisleri kompresör+turbo'lu sistemin çok karmaşıl olması sebebiyle sorun çıkarmaya gebe olduğunu, sadece turbo ile de aynı işin yapılabileceğini söylüyordu. Ayrıca bmw'nin alev yakıt filtresi gibi sorunların duymuştum ama sorunlu motoru mu varmış ki listede böyle çıkmış. VW sildim artık listemden yarın sıfır araç alacak olsam VW bayisinin yanından geçmem. Zaten araçta yok adamlarda bide sıra bekletiyorlar. TSİ+DSG pimi çekilmiş bomba 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Yani can güvenliğide harika diyorsun, bir Ford kullanıcısı ve Honda çalışanı olarak Araba dağılır abi,Ama içeriye darbeyi vermez Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Kaporta zayıf,darbeyi emer. Dışı çabuk dağılır,Kafes çeliktir. Kolay kolay içeri vermez darbeyi... Depo sağlam demek ki Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Doğrudur. Ama güvenlik ve yol tutuşta Forda daha çok güvenirim. Yol tutuşu fordun daha iyi. Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Bu liste Türk kullanıcılar için bir şey ifade etmiyor ki? Yurtdışı için geçerlidir sonuçta. Neden bu şeklide düşündünüz? Motor kombinasyonları aynı değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 246 binde 1.4İS otomatik vites aracımda var. Hangi masrafı açtı diye düşünüyorum fakat bulamıyorum. Geçen bi radyatör değişti 120 lira. Orjinalini alsaydınız keşke. Tabii aynı mebla değil. Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 Yol tutuşu fordun daha iyi. Ama güvenlik de daha iyi değil diyorsunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts