İçeriğe Yönlendir

Sony Teyp Modelleri

Oğuzhan Alp

Recommended Posts

Oğuzhan Alp

Herkese selamlar. Collection modellerde bulunan 6000 cd model teybimi sony ile değiştirmek istiyorum.

Bir teyp buldum ancak aynı gözükmesine rağmen kenarları çerçeveli. O çereve sökülerek 2011 collectiona monte olabilir mi?

Aracıma uyan model sanırım

ekranalnts2u.png

Benim bulduğum çerçeveli bu

ekranalntsdd.png

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Sanırım alttaki c-max, mondeo ve transitler için...

Bu arada kaça buldunuz alttakini?

Herkese selamlar. Collection modellerde bulunan 6000 cd model teybimi sony ile değiştirmek istiyorum.

Bir teyp buldum ancak aynı gözükmesine rağmen kenarları çerçeveli. O çereve sökülerek 2011 collectiona monte olabilir mi?

Aracıma uyan model sanırım

ekranalnts2u.png

Benim bulduğum çerçeveli bu

ekranalntsdd.png

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

İşte diyorum ki o çerçeve sokulur ve benim arabaya takılır mı?

350'ye buldum

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bildiğim kadarıyla oturdukları kasa farklı yani aracın göğsündeki yuva. Üsttekinde 4 adet vida yeri var ve sanırım çerçeve sökülmeden sökülmüyor teyp ama diğerinin dört yerinde özel sökme aparatıyla herhangi başka bir yer sökülmeden teyp çıkıyor. Yani maalesef olmaz...

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

İşte diyorum ki o çerçeve sokulur ve benim arabaya takılır mı?

350'ye buldum

ölçü iste satıcıdan ölç !

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Bende diyorum ki o dış çerçeve acaba sökülünce altta vida yerleri mi var

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Arkadaşım malesef çerçeve değil o komple ekran çıkıyor ben orçunun teybi yeni aldım çerçeve dediğimiz siyah yer bende gri ön göğüsü pianoblack yaptığım için çerçeveyi siyah yapmak istedim 4 vida tutuyor diye sanıp söktüm ama komple ekranla beraber geldi dediğim gibi maalesef çerçeve ayrıca çıkmıyor siz normal focus ve mondilerin teyplerinden almak zorundasınız bilginiz olsun.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Anlaşıldı hocam. Diğer modelini bulalım o zaman.

Yorum bağlantısı
Ugurcan Yogun

resimdeki çerçeveli olan teyibi sahibindendeki bi ilanda bulmuştum bağcılarmı güneşlimi tam hatırlamıyorum fiyatı 450 idi alacaktım neyse gittim taktırmaya benim teyibi tornavida ile çıkardı ince aparatı dahi yoktu neyse söktü sökmesine taktıgı teyibin ayakları kırık oturmuyor bir anormallik vardı taktı sonra çıkaramadı arabamında içine etti bilginiz olsun eger aynı satıcı ise tam bir kasaplar uyarayım hatta aynı satıcı teyibin sağ üst köşesine bakarsanız anlarsınız

Yorum bağlantısı
Önder Kuru
resimdeki çerçeveli olan teyibi sahibindendeki bi ilanda bulmuştum bağcılarmı güneşlimi tam hatırlamıyorum fiyatı 450 idi alacaktım neyse gittim taktırmaya benim teyibi tornavida ile çıkardı ince aparatı dahi yoktu neyse söktü sökmesine taktıgı teyibin ayakları kırık oturmuyor bir anormallik vardı taktı sonra çıkaramadı arabamında içine etti bilginiz olsun eger aynı satıcı ise tam bir kasaplar uyarayım hatta aynı satıcı teyibin sağ üst köşesine bakarsanız anlarsınız

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-ford-icin-sony-mp3-calar-focus-fiesta-connect-mondeo-uyumlu-112439253/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
ismail kara

ikinci resimdeki teybin aynısı benim araçta var ben bu teybi dokunmatik navigasyonlu bir görüntü sistemi ile değiştirmek istiyorum kaç inç lik bir cihaz uyar. degiştiren varmı?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Barış Gülboy

Selam arkadaslar 2007 connecte uyacak orijinal modellerde mp3 çalan hangi modeli kullanabiliriz bilgisi olan varmı ?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Turhan

2.resımdekı teybın aynısı bendede var satılık 300 lıraya verıcem

Kare kafalı olandan sa halen duruyormu? ben arıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...