Hasan Varnalı 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 bir arkadaşım yukarıda yazan bass markasından alacak ama nasıl bir markadır tam bilemiyor bende sizlere sormak istedim kullanan yada bu marka hakkında fikri olan var mı internettede pek bir şey bulamadım. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 (düzenlendi) bir arkadaşım yukarıda yazan bass markasından alacak ama nasıl bir markadır tam bilemiyor bende sizlere sormak istedim kullanan yada bu marka hakkında fikri olan var mı internettede pek bir şey bulamadım. aslında kaliteli bir marka olmasına rağmen ülkemizde pek ilgiyle karşılanmayan bir markadır kendisi..Genelde teskocular alır bunun ürünlerini. spl odaklı çalar.Wooferları biraz eskidi yahu stoklarda sıfırı pek bulunmuyor diye biliyorum onun yerine yine spl tarzda olan ve yine wattının hakkını veren re audio veya DD audioya bakmanızı öneririm.. 6 Şubat 2013 tarihinde Alper Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 aslında kaliteli bir marka olmasına rağmen ülkemizde pek ilgiyle karşılanmayan bir markadır kendisi..Genelde teskocular alır bunun ürünlerini. spl odaklı çalar.Wooferları biraz eskidi yahu stoklarda sıfırı pek bulunmuyor diye biliyorum onun yerine yine spl tarzda olan ve yine wattının hakkını veren re audio veya DD audioya bakmanızı öneririm.. anladım.teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 ses, izafidir, zevke bağlıdır, mesela cervin vega cı yım dnlediğimden beri 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts