İçeriğe Yönlendir

Kumanda Pili Zayıf Mesajı


Metin Aydın

Recommended Posts

Metin Mustafa Oral

Bende de aynı oldu pil ömrü tahmini 6 ay en fazla. .

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Metin bey 24 ay oldu bir sıkıntı yok benim kumandada. Biraz şans işi sanırım

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
M.Fatih Yüce

Benim 10 seneye yaklaştı pil değişimi yapmadım. 2006 modele şarjlı pil koymuşlar sanırım :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Benim 10 seneye yaklaştı pil değişimi yapmadım. 2006 modele şarjlı pil koymuşlar sanırım :D

Anahtarsız çalıştırma olan araçlarda daha çabuk bitiyor. Benim araçta 2.5 senelik oldu ve bugünlerde aynı uyarıyı vermeye başladı. Cr2032 3v pil alıp değiştireceğim.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Uğur Işık 92

Pili değiştirin,sonra direksiyonun Sol menü tuşlarından sistem ayarlarına girin ekranda pil ikaz yazısı varken kumandadan kilit tuşuna basın. İkaz silinir. Bu basit olay beni çok uğraştırdı. Başkaları uğrasmasın diye üye olup yazdım.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Volkan Karaçor

Teşekkürler Uğur Bey bilgi için...

Bu arada dün başıma gelen bir olayı anlatayım..Eşim montumu yıkarken arabanın anahtarını cebimde unutmuş..30 dk yıkanmadan sonra kapağı açtığımda birde ne göreyim..Kenarda arabanın anahtarı..Hemen kumandanın kapağı açtım. Pilini çıkardım. Yaklaşık 10 dk kurutma makinesi tuttum ve kalorifer peteğinin üzerine koydum. Ertesi gün (yani bugün) pili taktım.. Şİmdilik hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum.. Umarım ilerleyen zamanda da bir şey çıkmaz. Olaki (umarım olmaz) başınıza gelirse uygulayabilirsiniz.. Test edilmiş-onaylanmıştır :)

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk
(düzenlendi)

Yaklaşık 2,5 sene sonra pil zayıf mesajını ben de aldım. Kitapçıkta yazdığı gibi CR2032 pil alıp, değiştirdim. Değiştikten sonra pil zayıf yazısı kendiliğinden kayboldu.

tarihinde Murat Kavuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Bence piller durduğu yerde de bitiyor, 2014 ocakta tarafiğe çıkan aracın pili 2 yıl içinde uyarı verdi dedimki yedeği kullanayım dedim oda birkaç gün sonra uyarı verdi yedeği bıraktım sadece kullandığım anaktarın pilini değiştirdim çünkü ikisini de değiştirsem aynı zamanda bitecek gerek yok zaten iş görüyor sadece uyarı veriyor onun için yedeğinkini değişmeye gerek yok diyorum.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Sürekli kullandığım anahtarla diğer yedek bende de aynı zamanda uyarı verdi. Ikisini de beraber değiştirdim. Dediğiniz gibi yedeğe gerek yokmuş.nasilsa boşta durdugu halde 2 senede bitiyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...