İçeriğe Yönlendir

Mimgas Sıralı Sistem Kullanıcıları.


Burçin DEVECİ

Recommended Posts

Burçin DEVECİ

Merhabalar LPG montaj tamir vs bayisi olan arkadaşım FORD KA 1998 aracım için uygun bir rakama sorun sıkıntı yaşamazsın 2 yılda garantili diyerek MİMGAS dönüşüm yapmayı önerdi.Forumda bununla alakalı konu bulamadığım için sormak istedim.Varmıdır bu sistemi kullanan memnun olan olmayan ? Acaba sadece enjektör sistemini lovato mu kullandırsam yada hangi parçasını farklı marka kullandırmalımıyım yoksa Komple mimgas sorunsuz kullanıcısı mevcutmudur ?

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Komple tek markanın olması uyumsuzluk sıkıntılarını minimuma indirir.Ayrıca yarın bir gün ustanın parçala kabahat bulmasını engellersiniz.Lpg montajlarında en önemli faktör usta faktörüdür.Düzgün bir montajda hemen hemen hiç bi markada sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Aracımı aldığımda üzerinde takılıydı(2006 yılında takılmış). Yaklaşık 2,5 yıldır ve 40.000 kmdir kullanıyorum. Bir defa gaz ayarı yaptırdım ve filtre değişimi yaptırıyorum. Bulunduğum yerdeki servisin olumsuz hizmetini saymazsak hiçbir olumsuzluğunu görmedim. Aracım hem performansslı hem de ekonomik gidiyor. Servis konusunda bir sıkıntınız olmayacaksa bence taktırılır ve güzelce kullanılır. Ama Ford Ka'ya uyumu konusunda olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunamam.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşınızın ustalığına güveniyorsanız olabilir.Yoksa prins de takılsa usta işi bilmiyorsa sorunların ardı arkası kesilmez.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burçin DEVECİ

Işçilik olarak arkadaşima güvenim yerinde.birkaç kullanıcı ile görüştüm gayet olumlu yorumlar.bizimkide sıfır araç degil ya sonuçta sorunsuz sıkıntısız kullanicaz inşallah birde suan yeni seri çıkmış mimgas pro. Eski sistemdeki aksaklıklar giderilmiş.enjektör seçeneği tek kafa karıştıracak durumlar yok. Bakalım yakın zamanda dönüşumu yapacağız inşallah

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...