Levent Köse 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 arkadaslar aksam arac stop halinde kontak acik otururken kaput acik uyarisi verdi kaputu acip kapattim duzelmedi bu gun sanayiye gittim yolda klima faninin ve koltuk isitmaxinin da calismadigini farkettim ayni anda cikan bu ariza hakkinda acil yardima ihtiyacim var Yorum bağlantısı
Levent Köse 16 Şubat 2013 Yazar Paylaş 16 Şubat 2013 6 ay once degistirdim akuyu, calistirmasinda herhangi bir sikintida olmadi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Akünüzü ölçtürün bence de. Hiç biri olmazsa, akü kutup başlarını sökerek 15dk bekleyin, tekrar takın, bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Levent Köse 18 Şubat 2013 Yazar Paylaş 18 Şubat 2013 bugun cam suyu motoru ve park sensorununde calismadigini farkettik oto elektrikcide aku kutup basin cikartip tekrar taktik fakat bir duzelme olmadi tersine hafizada silindi )yetkili servisten ogrenebildigimiz sigorta kitusunda g modulu bu tip arizalari yapabilirmis he.uz bi cozume ulasmis degilim aracda genel bir problem oldugu icin oto elektrikciye kurcalatmiyorum servisteki arkadasim seminerde oldugu icin suan beklemedeyim!!! Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Park sensörünün GEM modülü ile ilgisi yok, cam suyu motoru da bozulmuş olabilir. Aracınızda koltuk ısıtması olduğuna emin misiniz? Klima fanının çalışmadığını nasıl anladınız? Kaput açık uyarısı genelde kaputta bulunan buton ıslanınca kısa devre yapıyor ve kaput açık uyarısı geliyor. Yorum bağlantısı
Levent Köse 20 Şubat 2013 Yazar Paylaş 20 Şubat 2013 Abi bu arizalar ayni anda meydana geldi. Aracim deri koltuk isitmali. sabah hareket ettikten sonra hi konumuna basinca farkettim daha sonrada k0ltuklar9n isinmadigini falan. ama az once ogrendiklerimden sonra insallah gem modulu. Degildir...(( Yorum bağlantısı
Levent Köse 21 Şubat 2013 Yazar Paylaş 21 Şubat 2013 Problem cozuldu arkadaslar gem modulunun fisi cikmis cok sukur hersey normale dondu bu tip ariza yasayanlarlra duyrulur ) Yorum bağlantısı
Emirhan Bal 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 eee ne diyelim geçmiş olsun bende bir citroen picasso sahibi olarak o kadar çok elektronik goruyorum ki henüz herhangi bir arıza yapmamasına ragmen yine içimde bir korku var bu yönde Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 GEM modülü arızası aynısı başıma geldi. Arıza tekrarlayabilir aynen bu şekilde oldu sonuç GEM modülü değişimi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts