İçeriğe Yönlendir

Brc Ecu Arızası


Misafir

Recommended Posts

Aracimi fazla benzin tuketmesi nedeniyle brc yetkili servisine göturmustum son olarak benzin pompasina role takildi lpg de calisirken pompayi sustursun diye. roleden sonra 10 km yol yaptim 3 defA stop etti arac. sonra yetkili servisin teshisi brc ecu arizasi oldu urun 700 tl. napacagimi bilemedim degiseyimmi yoksa boylemi bineyim 100km nin 20 tl sini benzinde yakiyo neyapmaliyim bu konuda bilgisi olan arkadaslar nederler

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Erol bey ben yine de yazılımsal olabileceğini düşünüyorum. Bir montaj hatası da olabilir. 'bunun beyni bozuk' klişe bir çamura yatma yöntemi olabiliyor eringen veya vasat ustaların.

Mümkünse Malatya Diyarbakır veya Sivas'da ki BRC servislerinden birine gidip montaj ve yazılım hatasını kontrol ettirin. Tabi daha iyi bilenler veya tecrübesini edinenler birazdan yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin
(düzenlendi)

Farklı bir arıza benim de başıma geldi. BRC marka lpg sistemim aynı şekilde beyin bozuk değişecek dediler.4 farklı yere gösterdim en sonunda 4. sorunu çözdü farklı yerlere gösterin. Hemen değiştirmeyin.

tarihinde Süleyman Can Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç sık sık benzine geçiyor demekki..

Başka bir lpg servisine gidin, basın düşüklüğü de buna sebep olabilir...

Yorum bağlantısı
Araç sık sık benzine geçiyor demekki..

Başka bir lpg servisine gidin, basın düşüklüğü de buna sebep olabilir...

mehmet abi basinc i ölctüler normal dediler yuzde yuz ecu diyolar atikerden 3kat pahaliymis elazig ve malatya servisleri ayni seyi dedi.arac belirli belirsiz zamanlarda lpg de gostermesine ragmen benzinde gidiyo. 3defa ayar yaptilar ayni. . cok paraymis su ecu da
Yorum bağlantısı

Bugun arkadas talip oldu araca aksam haber veririm dedim. isten eve giderken bi sessizlesti bi atak olmaya basladi cukurlarda pıtpıt ediyo tık ses yok.satma beni diyo;-) kiyamadim. Uygun fiyata ecu bulabilirmiyim acep yada biriki yere dahami gostereyim 3brc servisi var cevre illerde3undede ehil adam yok zannimca.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çıkma bulabileceğinizi tahmin ediyorum..

Benim brc'ci tanıdığım olsa sorardım ama yok.. araştırın...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Erol, aracımda my 07 kit vardı söktüm, my11 taktırdım. Aracındaki sistem my 07 ise kargo adresini alayım ;)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Erol, aracımda my 07 kit vardı söktüm, my11 taktırdım. Aracındaki sistem my 07 ise kargo adresini alayım ;)

abim Allah razı olsun hemen öğrenip sana dönüyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Koli içeriğinde, My07 ecu, yoğunlaştırıcı ve enjektör kiti olacak. Tesisatı ve bir iki abidik gubidik ekipmanı v.s. var. Ne halin varsa gör artık :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Eee, geriye borular kaldı bi :D

Tank boruları hala değişmedi, depo boşalınca :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

Merhaba ayni ariza hala devam ediyor.Servet abimin gönderdigi ecu bir alt modelmis ve uyum göstermedi .Ben arizanin yüzde yüz lpg ecu sundan oldugunada inanmiyorum aslinda .benzin deposunu fulledim 60tl lik gaz aldim lt fiyati 2,57 270 km sonra gaz bitti benzinlige cektim ve 65 tl lik benzin aldi. nissan1,5 almera ortalrtalama yakmasi gereken lpg en bbaba 9 lt . bu benzinneyinnesi cogu zaman dinliyorum cıtcit cit lpg sistemi calisiyo ne ara benzin yakiyo nassil oluyo bu is cözemedim. lpg ciye ver bi ecu deneyelim bundansa degiselim diyom. eloktronik mal denenmezmis.çözemedim gitti.Servise gitsem lpg den diyecek biliyom. lpg ci de ecu dan demesinin nedeni pompaya role taktik lpg ye gectimi benzin pompasini sustursun diye bi kacdefa arac yolda stop etti teshis;ecu arizasi; sorunun ne olabilecegiyle ilgili fikri olan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum.Saygilar.

Lafı bile edilmez, yeterki işin görülsün. :)
((
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
oktay ayrık

erol bey geçmiş olsun benim arabada da titreme sorunu var.ecu arızalı dediler.Dediğiniz gibi 600 lira o da.ama 150 liraya tamir ediliyormuş ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde.yaptırmayı düşünüyorum ama tekrar aynı şeyi yapar verdiğim para da boşa gider diye kararsızım.  benimki de my-07 model. çıkma bi ecu bulabileceğim bir yer var mı acaba sizin bildiğiniz?. ayrıca birgün lpg enjektörlerinden 2. ilk 3. yü yer değiştirdim enterasan bir şekilde aracım düzeldi.2-3 ay sonra tekrar aynı sıkıntıyı yaptı. biliyorum saçma ama böyle oldu :) isterseniz bi de siz deneyin

Yorum bağlantısı

erol bey geçmiş olsun benim arabada da titreme sorunu var.ecu arızalı dediler.Dediğiniz gibi 600 lira o da.ama 150 liraya tamir ediliyormuş ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde.yaptırmayı düşünüyorum ama tekrar aynı şeyi yapar verdiğim para da boşa gider diye kararsızım. benimki de my-07 model. çıkma bi ecu bulabileceğim bir yer var mı acaba sizin bildiğiniz?. ayrıca birgün lpg enjektörlerinden 2. ilk 3. yü yer değiştirdim enterasan bir şekilde aracım düzeldi.2-3 ay sonra tekrar aynı sıkıntıyı yaptı. biliyorum saçma ama böyle oldu :) isterseniz bi de siz deneyin

Hocam ozaman ben sorunu iyi bir usta bularak çözdüm.neyaptı bilmiyorum.Ama halletti.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...