Özcan Keskin 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 tesadüfen bulduğum bi site baya ilginç gelde bana http://www.sulukaplama.com/karbon-kaplama/ 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 folyo değilde bir nevi boyama tekniği bu sanırım 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Güzel yöntemdir. Lakin yıllardır kullanılır. Silah kaplamada, otomobil parçaları kaplamada ve bunun gibi birçok sektörde kullanılıyor. Hatta bu kaplamayı 2 sene önce çalıştığım şirkette anahtar-priz kaplamasında kullanıyorduk. Boyamaktan daha çabuk ve boyayarak uygulayamayacağınız desenleri uygulayabilmenizi sağlar. İstanbul da yaptırabileceğiniz birçok yer var (asıl merakınızı gidereyim ) 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Daha neler göreceğiz bakalım...Gerçekten ilginçmiş... Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Daha önce görmüştüm.Özelliklerde jantlarda çok güzel oluyor.Türkiye'de yapıldığını bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Kolay bir yöntem. Evete bende uzun zamandır uygulanan bir yöntem olduğunu biliyordum. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Ebru olayını biliyordum, ama bu baya ilginç geldi. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 daha hızlı pratik olsa gerek uygulama kolay ilk defa gördüğüm bir şey .daha neler çıkacak karşımıza bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Desen değil ama direk tek bir renk verebiliyorlar mı acaba bu yönetemle.Mesela boyası bozulmuş plastik aksama falan. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Herkezin yapamıyacağı güzel ama zor bir sistem... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Evet, kritik soru dayanıklılık ve kalınlık ne kadar, normal folyo kalınlığı yok sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Küveti doldur yap, basit görünüyor Ha birde kaplamaya sprey sıkıyorlar, o nedir bilmek lazım? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Ben de epeydir bu yöntemin kullanıldığını biliyorum.Ancak hata kabul etmeyen bir iş.Tek seferde düzgün iş çıkartmak gerçekten beceri istiyor.Aynı parçaya birden fazla defa uygulama yapılmak zorunda kalınabiliyor. Yorum bağlantısı
Samet Daş 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Desen değil ama direk tek bir renk verebiliyorlar mı acaba bu yönetemle.Mesela boyası bozulmuş plastik aksama falan. Direkt tek renk uygulaması yapılabiliyor. Desenliden daha kolay uygulaması. Evet, kritik soru dayanıklılık ve kalınlık ne kadar, normal folyo kalınlığı yok sanırım. Milimetrik bir kaplama. Hatta milimetrenin 1/10 kadar kalınlığı var. Bu yöntemin iki önemli eksiği var. Bunlardan ilki; don kumaşına bir surat resmi bastığınızı ve kumaşı gerdiğinizi düşünün. Resim düzgün görünür lakin gerili haldeyken kumaşın bir kenarından çekerseniz surat bozulur. İşte verdiğim örnekteki gibi eğer belli açı ile belli dikkatte yapılmaz ise, desenli kaplamada desen kimi yerde sünüyor. Bir resimde örnek vereyim. İkinci eksiği ise; Çok ince olmasından dolayı ufakta olsa sivri birşey dokununca yada tırnak dokununca kalkabiliyor. Ama bu uygulamayı yaptıktan sonra üzerine vernik gibi şeffaf bir ince koruma yapılabilir ise uzun süre dayanıklılığını korur. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Güzel bir uygulama imiş. İlk defa görüyorum. Kaplamaya göre daha prof iş çıkartılabilir. Yorum bağlantısı
Buğra Öcalgil 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar parlak karbon fiber kaplama yapmayı düşünüyorum aracıma elimden geldiğince belirtmeye calıştım aracın nereleri olucak aynı şekilde listede yaptım. İstanbul'da nerede yaptırabilirim acaba tavsiye ettiğiniz biyer var mıdır ? Aracın kaplaması şunun gibi bişey olmasını istiyorum. https://www.google.c...134%3B640%3B480 akşam yapmış oldugum fotografıda eklicem suanda ofiste oldugum icin sistem imgur sitesini bloklamıs. 1) ARAÇ İÇİ KLİMA ÇERÇEVELERİ 2) OTO TEYP ÇERÇEVESİ 3) ARAÇ KM PANELİ ÇERÇEVESİ 4) AYNA KAPAKLARI 5) İÇ-DIŞ KAPI AÇMA KOLLARI 6) VİTES ALTINDAKİ PARÇA 2 Mart 2013 tarihinde Buğra Öcalgil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Bir site vardı dün değil evvelki gün arkadaş paylaşmıştı sulukaplamaDotcom. Ayrıca Rami tarafında ve Bağcılar tarafında yapan firmalar var. 1 Yorum bağlantısı
Emre Tutak 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Sulu karbon kaplamayla normal karbon kaplama arasında ne fark var ? Parlaklık falan mı yoksa yapılma şekli mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 bizim alışık olduğumuz ve bildiğimiz: yapışkan folyoyu yapıştırmak, sulu denen bambaşka bir sistem, su bazlı bir kimaysala yüzey daldırılıp çıkarılıyor, karbon kevlar görünümü oluşuyor, TÜrkiye de yapan yeri duyan varsa bana da haber versin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 http://www.sulukaplama.com/ Bu siteye bir bakın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts