İçeriğe Yönlendir

2013 Kia Pro_Cee'D Gt


Yücel Direnci

Recommended Posts

Misafir

Bu Kia'lar çok bomba oldu. İçindeki malzeme kaliteside fena değil ayrıca tık ses yok arabalarda. Yürüdü gitti denir ya hani işte öyle.

Çok beğeniyorum.

Yorum bağlantısı
Yücel Direnci

araç baştan aşağı mükemmel ayrı bir havaya sahip bence.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abooww fena gerçekten, şu sıralar Kia-Skoda arasında kaldım, inanın Ford u gözüm görmüyor bile, pro ceed güzel, gündüz farı tasarımıda değişik, her marka aynı tarz yaparken bu başka yapmış hoşuma gitti, uçak aydınlatması gibi geldi gözüme :)

Uçak bu yahu :D

2013-Kia-Pro-ceed-10.jpg

2:30 dan sonrasını izleyin, gayet güzel hızlanıyor :)

Şunuda yazmışlar " Pro-ceed is not driving Focus ST yet..." :D :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ilk iki arabamda ford oldu. Ancak kia ve hyundai grubuna olan hayranlığımı söylemeden edemeyeceğim. Şunu diyorum ki bir gün herkes bu firmalardan araç alacak. Resimdeki araç maalesef Kia'nın satış kaygısı nedeniyle Türkiye'ye gelmeyecek. Hyundai ise bu araç tarzında velostar diye araç üretti. o araçta gelmeyecek. Resimdeki araç 1.6 ly hacminde turbo gdi teknolojisine sahip ve 204 hp güç üretiyor. onun yerine sadece proceed gelecek. Resimlerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.netcarsho.../2014-pro_ceed/

Hay ben böyle kaygının :angry:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Güzel ama bazı dokunuşlar eksik.

Mındar yani. :)

Bu renk daha güzelmiş.

Kia-Pro_Ceed_2014_800x600_wallpaper_02.jpg

Kia-Pro_Ceed_2014_800x600_wallpaper_16.jpg

Kia-Pro_Ceed_2014_800x600_wallpaper_04.jpg

Kia-Pro_Ceed_2014_800x600_wallpaper_07.jpg

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

arka camı koymasalarmış ta olurmuş :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Aynı segmentte piyasada gezen birçok araçtan, hem iç hem dış tasarım olarak çok daha iddialı. GT versiyonu da nefis olmuş.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Bir kia sahibi olarak gerçekten hoşuma gitti açıkçası. Bu benim ilk kia'm ve ciddi tereddütlerle almıştım. Yaklaşık 6 aydır biniyorum ve halen aynı keyifi alıyorum. Konfor, yol tutuş dizayn, sessizlik bence çok çok iyi. Parasına göre oldukça başarılı. Proceed de oldukça yırtıcı olmuş bence. Bu motor seçeneği gelir mi o tartışılır tabi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal

Çok güzel tasarımlar çıkarıyorlar içi de dışı da güzel.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Bu Kia'lar çok bomba oldu. İçindeki malzeme kaliteside fena değil ayrıca tık ses yok arabalarda. Yürüdü gitti denir ya hani işte öyle. Çok beğeniyorum.

Bende :blush:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

proceed modeli ise sadece 1.6 lt 128 hp lik dizel motor ile gelecek. Sonuçta kia gt modelini getirse ise Türkiye'deki çoğunluk bu aracı almak yerine vw sricco alırım diyeceğinden kia'nın konu hakkındaki kaygısı oldukça doğrudur.

Şirodan bence daha güzel ama, artık kaliteyide arttırdılar, 2. el benim umruda değil, çünki 10 sene kullanırım bir arabayı, bu sebeble benim gibiler için tip-donanım-sessizlik vs. daha önemli, artık her marka hemen hemen aynı kalitede...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Erkan Aktaşgül

İşte GT böyle olur. Ford'dan Vw'e kadar bütün markaların ders alması gereken bir GT olmuş. Tek kelimeyle nefis!!

Öyle sadece 180küsur beygir koyup, jant ve tamponu değiştirmekle GT olmuyor arabalar. ProCeed GT'de herşey komple değişmiş hissi veriyor ve bu tür arabaların sportif ve yırtıcı havasını sonuna kadar hissettiriyor. Tasarımcıyı ve ona sahip çıkan yöneticilerini ayakta alkışlarım.

Sportage'a zaten hayranım.. İnsanı tasarımıyla bile olsa çekiyor KIA markası. Bence bu GT'nin de Türkiye'ye getirilmesi lazım. Türkiye gibi tanıtım ve imaj eksiği olduğu bir pazarda KIA bunu para kazanmak amaçlı değil, "imaj edinmek" adına yapmalı..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yücel Direnci

Standart versiyonu ile karşılaştırdığımızda oldukça şık bir görünüme sahip olan 2013 Kia Pro_Cee’d GT ‘de 18 inç jantlar ve daha kısa ve sertleştirilmiş yaylar kullanılmış. Ayrıca arka bölümde 262x10mm ve önde 300x28mm ölçülerinde kırmızı kaliperler tercih edilmiş.

Kia Başkanı ve Tasarımın başındaki isim Peter Schreyer ve ekibi tarafından tasarlanan pro_cee’d GT ve cee’d GT modelleri, standart altı-vitesli manuel şanzıman ile kombine edilen 1.6 litre hacimli GDI benzinli motor ile donatılmış. 204 beygir gücündeki bu güçlü motor, ürettiği 265 Nm torkuyla 0-100 km hızlanmasını 7.9 saniye’de gerçekleştiriyor.

cee’d ailesinin en son üyelerinin üretimine Kia’nın Slovakya’daki Zilina Fabrikası’nda Mayıs ayında başlanması planlanıyor. Her iki yeni model de Haziran ayından itibaren Avrupa’da satışa sunulacak.HhpvqFY.png

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Çok fena.Ben normal olanı bile seviyordum zaten.Kia'nın yeni yüzü gerçekten harika.Muhtemelen ileride alacağım araç markası bu güzellikte giderse tasarımları

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gündüz farı dizaynı da hoşuma gitti, farklı olmuş, savaş uçağını hatırlattı bana :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Gündüz farı dizaynı da hoşuma gitti, farklı olmuş, savaş uçağını hatırlattı bana :)

Aynen abi, Şuna da benziyor

AH-64DV.JPG

Fiat, renault ve Seat da ancak buna benzeyen arabalar tasarlasın.

egg.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...