Mustafa Sabanci 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Arkadaşlar bu arabayı bu aralar kafaya koydum yakıt konusunda biraz endişeliyim ama tanımadığım bir dönercinin 1.6 ghia yeşil renkte olanını gördüm 130 bin km civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam LPG 'liydi yakıtı nasıl dediğimde kardeş yakıtı güzel basmadığın sürece diyor normal 1.6 araçlara nazaran bu onlardan az yakıyor dedi yakıtı forumlarda okuyorum çok yakıyor diye yakınanlarda var ne yapacağımı şaşırdım valla bütcem en fazla 22 bin TL 2001 ghia alıp binsemmi diye düşünüyorum sizlerinde bi yorumunu alabilirsem karar verip alacağım sizden ricam kullanan bilenler yakıtını kronik bi arızası varmıdır ws. yazarlarsa bilgi edineyim şimdiden yorum yapacak ve okuyacak arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Benim bildiğim Şainler lpg'de çok yakıyor. Onun dışında çok yakan lpg görmedim ben Lpg 2,65 şu anda benim aracım 26 kuruş falan yakıyor. Benzin dahil yani. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 120 km hızla 190 kmde 33 tl yakıtım var amb. aracımın. kronik sorun bence yol ve rüzgar sesi.bazende geri vitese geçmiyor. onun dışında keyif verici bir araç alırsanız keyifle binersiniz. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 4 aydır kullanıyorum.Bir kez olsun pişman olmadım.Yol tutuşu sınıfının en iyisi.Yakıt olarak fazla basmazsanız sizi üzmez doğru söylemişler.Tek kusuru Serkan Bey'in söylediği gibi rüzgar sesi alması.Kronik sorun.140 bin de benim aracım , Ghia nın en dolusu sunroof dahil.Bulduğunuz araç temiz ise alın derim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/240286-iste-benim-focusum/page__p__1832318#entry1832318 Aracımın fotoğrafları burada var.Fikir sahibi olmanız için yardımcı olacağını düşündüm. Saygılar. Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 cevaplar çok hızlı ve içimi rahatlatıcı oldu ozaman 2001 model bir ghia sahibi olmak lazım verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim birde alacağım araç 144 bin km de LPG'li km orjinal diyor 4 veya 5 parça boyası var tramerde kazası belası görünmüyor hasar kaydı felan yok yani 20.600 demiş pazarlıkla felan 19.750 TL teklif edeceğim sizce almalımıyım düşünüyorum yani ama alırken neyine çok dikkat etmeliyim aracın link'ini vereyim bakın isterseniz bana gelirmi gelmezmi bilgilendirirseniz sevinirim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-servis-bakimli-focus-ghia-117582319/detay Yorum bağlantısı
Salman Duygu 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Araç temiz duruyor.Satan kişi de binici herhalde.Üyelik tarihiyle , aynı günde satışa çıkmış araç Fiyat da uygun.Alınabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 hocam aracınız çok güzelmiş Allah kazadan belan esirgesin aracı satan arkadaşla konuştuk cuma günü yanına gidecektim nasip olmadı bitürlü kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum aracı alıp bi kaportacıya ve motorcuya götürdükten sonra pazarlığa oturacağım anlaşırsak alacağım Yorum bağlantısı
Eren Aksoy 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 hocam aracınız çok güzelmiş Allah kazadan belan esirgesin aracı satan arkadaşla konuştuk cuma günü yanına gidecektim nasip olmadı bitürlü kısmetse yarın gitmeyi düşünüyorum aracı alıp bi kaportacıya ve motorcuya götürdükten sonra pazarlığa oturacağım anlaşırsak alacağım Baştan pazarlıgı yap sonradan arabayı begendigini anlarsa fiyattan fazla oynama yapmayabilir abi aklında bulunsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Eğer o kadar bütçeniz var ise forumdan Mehmet abinin 2002 mondeosunu alın derim.Focus ile arasında dağlar kadar fark var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241916-satilik-2002-prins-lpgli-espli-ghia-mondeo-var-desem/ Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 arka kapıda sağ tarafta boyamı var bana mı öyle geliyor Eğer o kadar bütçeniz var ise forumdan Mehmet abinin 2002 mondeosunu alın derim.Focus ile arasında dağlar kadar fark var. http://www.fordclubt...ndeo-var-desem/ bak bu benim aklıma gelmemişti.bence mondeoyu düşünün, artısı daha fazla çünkü.en önemlisi esp var Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 25 Mart 2013 Yazar Paylaş 25 Mart 2013 dediğiniz aracı değerlendirdimde yıllık vergisi 1000 tl yi buluyor ona binmek ticari araca inmek gibi bişey Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Ankara'da taksilerin çoğu Ford Focus'tur arkadaşlar bu nedenle; Yakıtı az, Yıllarca Kaslı ve diri durur, Az yakar, bindiğim bir taksinin km'si 356000'di gözlerime inanamadım. Adam halen de canavar gibi olduğunu söyledi. Çok memnundu, işte onlara sormak lazım, İlaç mümessillerine sormak lazım, şehirler arası sürekli yolculuk yapanlara sormak lazım. Böyle inatçı bir araba görmedim ömrümde, 3.000 km. yol yaptım (K. Maraş, Malatya, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Giresun, Ordu vs....) ne beni yordu, ne cebimi, ne yolculuk yapanı, ne de kendisi yoruldu. 5. Focusumu aldım çok şükür, kendi çapımda alım satım da yapıyordum... Hiçbirinden de zarar etmedim. Focus almak için bir dakika bile düşünmemek lazım... Çok iyi göstermeli ama.... cambazlardan çok korkarım.... Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 dediğiniz aracı değerlendirdimde yıllık vergisi 1000 tl yi buluyor ona binmek ticari araca inmek gibi bişey Yıllık vergisi benim bildiğim 620 TL. hesaplatırken 7-11 değil 12-15 yaş olarak girmelisiniz(diye biliyorum bence MEhmet Abi(Özyürek)'yle bir görüşün sorun kaç TL yatırmış bu yıl ocakta) ki 7-11 bile olsa sonuçta ilk taksit ödenmiş size bu yıllık 520 kalır seneye ise indirime girecek... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Focus işte.Adamı bıktırmadan kademe kademe mutlu ediyoo. Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 25 Mart 2013 Yazar Paylaş 25 Mart 2013 aracı aldım arkadaşlar bugün gittim kaporta ve motora baktırdım hasarı, kaydı yok motoru on numara dedi tamirci 19.300'e anlaştık 50 TL kapora verdim yarın gidip parasının tamamını vereceğim nasip olursa alıp geleceğim acımı içi temiz benim için çok önemli kısmı iç aksamı biliyorsunuz içi yıpranmış hor kullanılmış aracı toparlayamıyorsun bir önceki arabamdan biliyorum 2001 fiat brava'm vardı 13.500'e aldım 3 bin masraf ettim içine ve motoruna gel gelelim hiçbirşey yapılmamış gibi duruyordu ve hala masraf istiyordu ve inanmazsınız satamadım arabayı 8 ayda en sonunda bıktım dedim götürdüm galericinin birine 10 bin TL ye verdimde kurtuldum sütten dilim yanınca çok çok inceledim busefer kafama yatınca alayım dedim hakkımda hayırlısı olur inşallah ne diyim Allag kaza bela vermesin arka 2 kapıda, motor kaputunda ve sağ çamurluk vernikli zaten yaşı itibariyle bunları önemsemedim armuda saplı üzüme çöplü dersem mal sahibi olamam 2 Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın kötü günler olmasın Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 25 Mart 2013 Yazar Paylaş 25 Mart 2013 amin inşallah birde arabada birşey farkettim LPG'de iken 1000 ile 2000 devir arası araba sendeliyor 3000 bin devirden sonra normalmiş gibi gidiyor bide benzine alayım bakalım onda nasıl dedim onda normal sorun yok sizce neyden olabilir? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Hadi hayırlı olsun.Detaylı resimleri bekleriz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 vesile ile genel olarak yazıyorum: nedense bmw/mercedes harici, tüm arabalar otoparkta yatıyor, zira ilanlara bakıyorum , sadece bu ikili km yapıyor, audiyi alıp kullanmayıp saklıyorlar gibi birşey Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 vesile ile genel olarak yazıyorum: nedense bmw/mercedes harici, tüm arabalar otoparkta yatıyor, zira ilanlara bakıyorum , sadece bu ikili km yapıyor, audiyi alıp kullanmayıp saklıyorlar gibi birşey Evet Çağlar... neden bunların kilometrelerini düşürmüyorlar.. ? Düşüremiyorlar mı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Ateşleme sistemini kontrol ettirin alınca. Ateşleme sisteminde sıkıntı var bobin, buji ve buji kablolarını değiştirdiğiniz de sorun ortadan kalkacaktır. tamam bugün tamirciye gösterecem ama ondan önce bi Atiker servisine gideyim diyorum sonrasında dediğiniz gibi yapayım mehmet hocam detaylı resimleri en kısa sürede ekleyeceğim ilgi alakanıza teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar... Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 vesile ile genel olarak yazıyorum: nedense bmw/mercedes harici, tüm arabalar otoparkta yatıyor, zira ilanlara bakıyorum , sadece bu ikili km yapıyor, audiyi alıp kullanmayıp saklıyorlar gibi birşey Audinin kilometresini mi düşürüyorlar diyosun abi? Yoksa binmeye kıyamıyorlar mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Sabanci 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 teşekkürler ayhan hocam aracı bugün teslim aldım gayet temiz ve sorunsuz Allahım olmayanlarada nasip etsin Amin. Ama bi türlü tamirciye gidemedim artık yarına inş. sorunu çözersek nasıl çözüldüğünüde buraya yazacağım maksat bilmeyenler faydalansınlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts