İçeriğe Yönlendir

Booster Performance Chip Uygulamasi Hakkinda


Abdurrahman Bedir

Recommended Posts

Abdurrahman Bedir

araç performansını artıran chip uygulamalarını bir süre internetten araştırıyordum,İstanbul ile ilgili bu chip uygulamasını yapan bir çok firma ismine ulaşılıyor ancak Ankara için bu çok geçerli değil,chip uygulamasını güvenilir bir yerde yaptırmak çok önemli.BoostER Performance isimli Ankara'Da mukim bir firmaya ulaştım(net üzerinden)..mail yoluyle bazı sorular sordum...onlarda mail yoluyla bana geri dönüş yaptılar,cevapta:

-yazılımlarımız aracın motor kontrol ünitesinin orjinal yazılımlarının yeniden programlanmış şeklidir,araçla birebir uyumludur.

-yazılım sonrası her konuda elbetteki teknik destek veriyoruz.İstenirse orjinale dönemek için de ücretsiz hizmet vermekteyiz.

-Biz araçlara yazılım yapıyoruz.Box uygulamıyoruz ve tavsiye de etmiyoruz.Zaten box ile o araçtan güç çıkarmak mümkün değildir.

-Fiyat nakitte son fşyatımızdır.Bahsettiğiniz forumla bir anlaşmamız olmadığından(Ford club tr kastediyor)bir indirimimiz söz konusu değildir.Fakat görüşürsek bir anlaşma yapmayı da isteriz.Bu şekilde indirimli fiyat uygulayabiliriz FORUM ÜYELERİNE...

Saygılar Erhan Yücel

BoostER Performance...

BoostER Performance yetkilisi sorularıma bu şekilde cevap vermiş..Benim Forum üyelerine sorularım ise;

Bu BoostER Performance güvenilirmidir?daha önce yazılım yükleten var mı?benim aracımla ilgili güzel uygulamalar yaptıklarını söylediler..

Aracımın gücü ve torku çok iyi ancak fazla mal göz çıkarmaz misali insanı beşeri duyguları depreşiyor.Forumdan ANKARA'da olup bu uygulamayı yaptırmak isteyen var mı?Eğer bahse konu şirketin güvenilir olduğu konusunda forum üyeleri olarak fikir birliğinevarırsak FORUM YÖNETİCİLERİMİZ forum adına indirim hususunda şirketle bir anlaşma,görüşme vs yapabilirler mi?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

Erhan yakın arkadaşımızdır ; işini iyi yapar ve sonuna kadar da arkasındadır. Dynosu Ankara daki en güzel sonuçları çıkaran dyno bizim için.

Yazdıkları 1 madde doğru değil neden bu şekilde hatalı yönlendirmeler yapıyorlar ? "Zaten box ile o araçtan güç çıkarmak mümkün değildir."

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

S max ve chip :i-ih: gerek yok abi ya sw ye yaptırdım da ne oldu tamam son kasa civiclerle 0 100 yenilerken geçtim 3 5 getz, focus tokatladım da ne oldu 200 ü çok zor geçiyordu 210 yaptım turbo yedim....... belki de miladı doldu bilemiyorum

Keşke anfi woofer yaptırsaydım o paraya arabanın orjinalini bozma derim......Chip yapılacaksa sportif araçlara yapılmalı gt rc rs st vs vs

Duman durumu nasıldı aracın ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Duman yoktu abi hiç chipden önce de sonra da turbonun bozulduğunu farkeder etmez sanayiye gittim (2 gün içinde ) o ara dikkat etmedim belki olmuşdur o sıra...

Yazılım var iken dumanlımıydı araba onu sormak istedim ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yoktu abi,sıkça kontrol ettik duman olayını yazılım da hafifdi zaten ha şimdi alıştım iptal edemiyorumda :) Ama 4 bini bile görmüyorum artık 30 sn olayına da dikkat ediyorum bir daha sıkıntı olursa chip iptal :yes:

Duman iyidir biraz duman iste nerede yaptırdıysan kardeşim ;)

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Bedir

Duman yoktu abi hiç chipden önce de sonra da turbonun bozulduğunu farkeder etmez sanayiye gittim (2 gün içinde ) o ara dikkat etmedim belki olmuşdur o sıra...

bu konu bir ara kilitlenmişti,sonra yeniden açılmış,onun için takip edemedim,ben de chip uygulaması yaptırmak istiyorum,aracımın motor performansı iyi dediğim gibi,ama işte bir şeyler dürtüyor durduk yere,turboya zarar gelirmi diye bir korkum var,şuan maşallah her şey tıkırında..

siz nerede,ne kadar fiyata yaptırdınız chip uygulamasını?chip uygulanırken beygir ve tork gücü motor kapasitesine göre fazla yüklenmişse ondan da turboya zarar gelmiş olabilir..

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Can abinin sözünün üstüne söz söylemem...

Laf aramızda Can Umut Abin bu işlerden pek anlamaz, daha atmosferikten %40 alamadı bir türlü, halbuki 4 buji 1 regülatöre bakar bu işler ;) ...

Ankara daki en güzel sonuçları çıkaran dyno bizim için.

Burada daha iyisi var üniversiteler sırada bekliyor nemalanmak için. Gelin asıl İstanbuldakilere bakın :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İ.Göksel Yaman

Box ile güç alınmaz derken, tavsiye etmediğinden söylemiştir umarım..

Box ile Yazılımdan daha fazla güç alınır..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

olmuşken ya hep hiç, yazılım + box olsun :crazy:

anadan doğma 170 bg motoru 240 bg yapmanın tadı bir başka :f1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

anadan doğma 170 bg motoru 240 bg yapmanın tadı bir başka :f1:

motor dediği, cipte doğuştan güçlü olacak, ne o ölle biberon 2.0 lar :kıskananoffroadcusmaylisi:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben 1.6 Tdi polo aracıma Megachips de yaptırmıştım. 90 Hp den 150 Hp olacağı söylenmişti. Kafama esip ölçüm yaptırdığımda 133 küsür çıkmıştı. Benim tavsiyem dyno su olan bir yerde yaptırın.

Booster den bende fiyat almıştım fakat biraz yüksek gelmişti. Şuan fiyatlar nasıl bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...