İçeriğe Yönlendir

Aracıma Çarptılar,Çarpan Motoru Kaçırdılar,Yapanın Yanına Kar Kaldı!


Emrah Akdoğan

Recommended Posts

Tolga Yanıksaz

Çok geçmiş olsun nazar çıkmış oldu geçen haftada benim aracıma bir bayan çarptı ön tampondaki krom çatladı sağlık olsun... Allah beterinden saklasın..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Emrah geçmiş olsun.Buna da şükür etmek gerekir.Sana da karşındakilere de bir şey olmaması önemli olan,arabanda hasar da yok bununla geçmiş olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Görülmeyen olayda herkes sizi savunurken adama beddualar savrulurken sıkıntı yoktu çuvaldız size doğru dönünce ayıp oldu. Buraya hep beraber adama beddua edelim diye konu açmadınız sanırım

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan
(düzenlendi)

Kimse kimseye beddua etsin diye acmadim ben bedduami ettim bitti bu konuyu kendimi savunmak hakli gostermek icinde acmadim. Konuyuda paylastim ki benzer durumda ne yapilabilir adam kacmasin diye ne onlem alinabilir, yada bana ne tavsiye edilebilir. İgneyle cuvaldizla alakali bir durum yok.

Maruz kaldigim muameleyi ve muhatap oldugum parazitlerle siz karsilassaniz dahada fazla tepki vereceginizi dusunuyorum. Kazadir herkes yasar, problem kazaya sebep olan parazittir benim icin. Ona da o anda elimden gelen birsey yoktu maalesef. Boyle bir durumda bunlarin , abi hallederiz bak numaram su veya kartim bu veya burda calisiyorum gibi olayi cozecek veya normale dondurecek konusmalar yerine, motoru ben mi kullaniyordum, sen daha kimin kullandigini gormedin ki gibi kallesce laflari bir insan soyleyemez soylememeli. Orada dovsem dovemem sovsem kavga cikacak polisi cagirdim motoru kacirdilar. Buna bela okunmaz da ne yapilir, ben bela okurum. Siz insancil yaklasmaya devam edin ama ayni olay sizin basiniza gelse burda yazdiklariniz gibi hareket edeceginizi dusunmuyorum klavye basindan yazmasi kolay.

tarihinde Emrah Akdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Polis olayina gelince olay anindaki gorusmem motor kacirilinca yarim kaldi, sonrasinda once 155 sonra k.cekmece emniyetle gorustum, firca bile yedim napabiliriz plakasi yoksa diye, polisi aradigimi ilk mesajimda belirttim. Neden beklemedim olay yerinde? Trafik durdu cunku ve yapacak birsey yoktu. Tutanak neden tutmadim. Motoru ben kullanmiyordum diyen ve belkide yazi yazmayi bile bilmeyen birine mi olayi yazdiracaktim.

155'ten fırça yediyseniz şayet, telefona bakan memur şikayetiniz neticesi ceza alacaktır. 155 hattı İstanbul'da 112'den daha etkin çalışmakta, plakasız bir motorun kaza yapıp kaçması önemli bir ihbar, şikayete bağlı belki yüzlerce ekibe bilgi verilir, bu çevre ilçelere dahi bildirilir. Şayet imdat hattındaki polis memuru fırça attıysa (ki hiç duymadım) büyük ayıp etmiştir! Karakol polisi ise ya yazılı şikayet alır ya da 155'e yönlendirir.

Bu tür vakalarda tartışmak gereksiz, polise/jandarmaya konuyu bildirmek gerekir, adam iç kanama ile hastaneye kaldırılıp bana falan plakalı araç çarpıp kaçtı dediği anda kolluk sizin yakanıza yapışır, yahut sizi takip edip darp etse yine sıkıntı sizi bulur. Şikayette öncelik her zaman olmasa da haklılığa delalet ediyor. Neyseki ucuz atlatılmış, geçmiş olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Yörük

Emrah Bey geçmiş olsun nazar diyeyim.

Allah daha beterinden saklasın inşallah yinede soğukkanlı davranmışsın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...