İçeriğe Yönlendir

Saç Problemleri (Dökülme, Yağlanma, Kepek Vs..)

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan
(düzenlendi)

Son 5 yıldır saç sayım azalmaya başlayınca çeşitli şeyler denedim ama çözüm olmadı bir türlü.

Başka bir neden için dermotoloji hekimine gözükünce ufak bir inceleme yaptı ve saçımın aşırı yağlanmasından dolayı döküldüğünü söyledi. Dediği doğruydu her gün saçımı yıkarım ve ne jöle ne briyantin ne de wax gibi şeyler kullanmam. Buna rağmen yağlanırdı.

Bir marka şampuan önerdi, aldım ve kullandım. Dökülme durdu, yağlanma yarı yarıya azaldı. Ama alışkanlık hala her gün yıkıyorum :) Memnun kaldım hani aramızda benzer sorunları olan varsa faydalı olur diye konu açayım dedim..

Not: Şampuanın markasını yazmadım, Gratis-Eczaneler gibi yerlerde satılıyor. İsteyen olursa mesaj atarım.

Not 2 : Tahircim kusura bakma daha erken gitseydim dermotoloğa, sana da bir çare geç kalmamış olurduk :p

Not 3 : Sayın Dere size de aynı şekilde geç kalındı kusura bakmayın artıkın :p Olmayanı çıkartmıyor :D

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Murat abi'nin kullandığı bir şampuan vardı.Çok faydasını gördüm diyordu..Sırma gibi saçları ona borçluyum der dururdu.Ben onun yalancısıyım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mert ben tavsiyelerde bulunayım mı ? :D

Bu parlaklık ve canlılığı arap sabununa borçluyum ben tavsiye ederim :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Olum ahenkle dans ediyor seninkiler. En son Gangnam klibi çekiyorlardı hatta :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

Irsi ise sürekli dökülecektir.Bıttım sabunu kullanın olan saçlar kemik gibi olur..Kesinlikle öneririm.Siirt bıttım sabunu.Siirtli varsa yolasınlar :D D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Benim dökülme nedenim aşırı yağlanma idi. Bundan dolayı dökülüyormuş. Yağlanmayı kesince dökülme durdu.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim dökülme nedenim aşırı yağlanma idi. Bundan dolayı dökülüyormuş. Yağlanmayı kesince dökülme durdu.

Yağ,kir ve paslar için tek çözüm ;

WD-40%20group.jpg

:D:p

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben de öm isterim. Ya da doğrudan buraya yazsan, amacın reklam olmadığını biliyruz.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tahir...wd-40'ı nerde görsem aklıma sen geliyorsun artık... :biggrin:

Hırdavatcıya gidip, bir bidon Tahir diyeceğim bir gün, ondan korkarım :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tahir...wd-40'ı nerde görsem aklıma sen geliyorsun artık... :biggrin:

Firma ile görüşmelerimiz devam ediyoruz,eğer istedğim fiyatta anlaşırsak benim resmimi koyacaklar ürünlerin üstüne :p:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Varol Güner

Irsi ise sürekli dökülecektir.Bıttım sabunu kullanın olan saçlar kemik gibi olur..Kesinlikle öneririm.Siirt bıttım sabunu.Siirtli varsa yolasınlar :D D

Bıttım, menengiç, badem sabunlarından isteyen olursa gönderirim.Mardin sabunları meşhurdur.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben de öm isterim. Ya da doğrudan buraya yazsan, amacın reklam olmadığını biliyruz.

Yazayım bari :p

Tresan2.JPG

Ahanda bundan. Yağlanmayı önlemek için ıssırgan otlu olanı kullandım ben. Yağlanmayı kestiği için dökülme de durdu.

İçerik olarak çeşitleri mevcut ama ben kullanmadım.

Fiyatı gratislerde 16 TL ama eczanelerde 12 TL'ye bile bulunabiliyor. Benim gibi her gün yıkayan biri için 500ml'lık bir kutu 40-45 gün gidiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Korkmana gerek yok, bilir onlar Wd-40 verirler hemen :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aha yaşıyor muydun abi :p

Korkmana gerek yok, bilir onlar Wd-40 verirler hemen :D

Isparta'da sanayi usta dilinde Ti40'mı diyorlar buna :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kerim Yurdgulu

avatarımdan da anlaşılacağı üzere her türlü tavsiyeye açığım :) . öm isterim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

sus la sus, buraya saklandım şimdilik :ninja:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Isparta'da sanayi usta dilinde Ti40'mı diyorlar buna :D

Saçlar yolununca kendini bu konuda bulmuş :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Tresan2.JPG

Arkadaş 10 yıllık kelim böyle şampuan görmedim :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Zaten bu markanın en iyi olanı budur.Yani ısırgan özlü olanı.Yağlanmayı azaltır.Dökülmelere karşıda tavsiye edilir.Bir dönem kullanmıştım bende.Ancak bir fark göremediğim için bırakmıştım ben.Ama yağlanmayı azaltır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Arkadaş 10 yıllık kelim böyle şampuan görmedim :D:p

:shok::bravo::D :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Aynısını bende kullanmıştım. İçine çam terebentin kattım. Tİner gibi incelletti şampuanı. Ama saç dökülmesi gerçekten durmuştu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...