İçeriğe Yönlendir

Saç Problemleri (Dökülme, Yağlanma, Kepek Vs..)

Mert Yeldan

Recommended Posts

Özdemir Deniz

sende saç problemi varmı :)

olmaz mı var? motora kasksız bindim, uçtu gitti hepsi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dökülmüşü çıkaran daha çıkmadı mı ya. Kıvırcık ta kabul :crazy:

Bu tip şampuanlar ne kadar önleyebiliyor merak etmiyor değilim. Tam olarak geç kalmadım ama asıl sebebin dna vs testesteron olduğunu bildiğim için (yada öyle dendiği için) pek yanaşmadım.

Aslında dökülen saç kökü ölmüyor pasife geçiyor ama canlı deniyor. Güya abd de bunları yeniden aktif hale getiren ilaç bulunmuş ve farede olumlu sonuç vermiş. Deneniyormuş. 5 yıla piyasada olacakmış. :(

Ya da bu da askere ilk adım atan adamın duyduğu o meşhur Genel Kurmay Başkanının anneler gününde annelere sürprizim var haberi gibi geleneksel mi :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim dökülme ilerlerse sanıyorum ki ektireceğim. Kararlıyım.

Yorum bağlantısı

Eğer dna da varsa tek çözüm ektirmek oluyor. Ense ve kulak üzeri tarafındaki köklerin dnası ful çalışmak üzere :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eğer dna da varsa tek çözüm ektirmek oluyor. Ense ve kulak üzeri tarafındaki köklerin dnası ful çalışmak üzere :)

Dedede vardı. Yani dökülme vardı, saç yoktu :)

Babada ve annede saç teli çok ince. Ama babamda hala saç var. Annemde dökülme de var.

Benim şimdilik idare ediyor. Etrafımda dökülmesi gereken herkesin döküldü. Bende daha duruyor. Ekme de maalesef tam dökülme olmadan doğru sonuç vermiyor. Hele bi de kötü ekimler gördüm ki, evlere şenlik :)

Yorum bağlantısı

çok gereksiz bir konu :(

Bence de gereği kalmadı. Dökülen gitti zaten :D

Dedede vardı. Yani dökülme vardı, saç yoktu :)

Babada ve annede saç teli çok ince. Ama babamda hala saç var. Annemde dökülme de var.

Benim şimdilik idare ediyor. Etrafımda dökülmesi gereken herkesin döküldü. Bende daha duruyor. Ekme de maalesef tam dökülme olmadan doğru sonuç vermiyor. Hele bi de kötü ekimler gördüm ki, evlere şenlik :)

Ektirip çok pişman olan bir arkadaşım var. Öncesi daha iyiydi. Ne yaparlarsa yapsınlar enseden alınan 3-5 şerit saç demeti ile tüm kafanın kapanmayacağını zaten fizik söylüyor. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim dökülme ilerlerse sanıyorum ki ektireceğim. Kararlıyım.

Benimde döküldü ön kısımdan ancak garip olan kısım ise tam açılma yok seyrelme şeklinde.Bir süre daha bekleyip tam olarak dökülme olayı sonuca ulaşınca bende ektireceğim.Bir arkadaşım Tahir gibi idi :D 2 Sene önce ektirdi çok yahşi oldu :)

Yorum bağlantısı

saç hergün yıkanırsa her gün yaglanır, en mantıklısı gün aşırı yıkamak, yani ; bir gün ara ile yıkamak, saç konusunda bazılarını pek hevesli gördüm, adres verin renk renk peruk yollayım, her gün birini takarsınız. :D:biggrin::tongue:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ektirip çok pişman olan bir arkadaşım var. Öncesi daha iyiydi. Ne yaparlarsa yapsınlar enseden alınan 3-5 şerit saç demeti ile tüm kafanın kapanmayacağını zaten fizik söylüyor. :)

Çok kötü ekimler de gördüm. Önümüzdeki en doğru ekim örneği, Nuri Alço'dur.

Öncesi:

photo-thumb-20355.jpg

Sonrası:

nuri-alco.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saçım çok yağlıdır...

Her şartta mutlaka her sabah yıkarım... Ancak ciddi bir dökülme söz konusu değil.. Döküldüğünü sadece yıkayınca anlıyorum...

Yağlanmaya karşı kullanabilirim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

1947_1080963865532_2171_n.jpg

Affına sığınarak hocamın fotoğrafını koyuyorum buraya.Saç ekimi yapılmıştır.Yanına Murat Dere'nin fotosunu koy bire bir aynı idi.Ekim sonrası durum bu oldu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Süper olmuş :s

Nerede ve ne kadara yaptırmış?

Benim arkadaşım perte ayrıldı işlem sonrası.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

İlkay açıkçası bilmiyorum nerede yaptırdı.Çok uzun süre oldu yaptıralı.Ben lisede okurken sadece yanlarda vardı.Üst kısım tamamen yoktu.Sonradan gördüm bende ağzım açık kalmıştı :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Saçım çok yağlıdır...

Her şartta mutlaka her sabah yıkarım... Ancak ciddi bir dökülme söz konusu değil.. Döküldüğünü sadece yıkayınca anlıyorum...

Yağlanmaya karşı kullanabilirim..

Kullan kullan.. Murat Dere gibi yönetici istemezük :p

Güncel fiyat, 500 ml ---->16,39 (kipa)

Ben en uygun burada bi eczane de buldum 12 TL.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Şekil 1A'da görüldüğü üzere dökülmesinden geçtim, kepek ve fazla yağlanma olmasın yeter. Mümkün olduğunca saf zeytinyağlı bitki sabunları kullanıyorum. Şimdilik işe yarıyor gibi :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Yurdaer abi bende senin gibi zeytinyağlı sabun kullanıyorum dökümlesi durdu. yanlız yıkandıktan sonra saçı iyi durulamak gerekiyor yoksa çok kepek yapmakta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...